Kommenterar AtlasFX

I denna avdelning vi analyserar mäklaren AtlasFX (även kallad atlasfx.co), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen AtlasFX för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade AtlasFX. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för Invest ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Kleinman Enterprise Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av AtlasFX, vi märkte att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Startkonto, Klassiskt konto, Pro-konto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Startkonto: minsta initiala insättning på $250, support 24 timmar 5 dagar i veckan, kontojusteringar och administration.

Klassiskt konto: minsta initiala insättning på $1.000, support 24 timmar 5 dagar i veckan, kontojusteringar och administration, utbildning och gratis sessioner: en gång i veckan.

PRO-konto: minsta initiala insättning på $ 10.000, support 24 timmar 5 dagar i veckan, kontojusteringar och administration, utbildning och gratis sessioner.

VIP-konto:  support 24 timmar 5 dagar i veckan, kontojusteringar och administration, utbildning och gratis sessioner.

 • La plattform att fungera som AtlasFX erbjuder är: plattform Atlas Web Trader.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som AtlasFX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

AtlasFX webbplats
AtlasFX webbplats

AtlasFX tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: information om de tjänster det erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om AtlasFX |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: atlasfx.co

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]m

>>> Bedömning på AtlasFX <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget AtlasFX är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder (Saint Vincent och Grenadinerna). När vi letar efter recensioner om AtlasFX hittar vi dessutom många som är negativa och har kul med den här mäklaren. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : AtlasFX, tillsammans med Wisefunds, Virtuella aktier, Capital Aktier, RoyaltyFinans y Kreditvis, ägs av det ökända företaget Kleinman Enterprise Ltd., ett företag som är bosatt i en skatteparadis och har lurat tusentals människor.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 CONSOB tillagd AtlasFX till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs warning️ varning för maj 2021

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om AtlasFX? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «AtlasFX: Betyg och kommentarer»

 1. Marian svar

  Jag har också blivit lurad, berätta för mig hur kan jag göra det?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Marian, tack för din information om AtlasFX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.