✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Brokersrecomendados.com

I det här avsnittet kommer vi att informera dig om AtlasPay Är det ett företag som man kan lita på eller är opålitligt. Läs hela vår analys för att få all information!

Under vår webbplatsanalys inspekterar vi noggrant varje aspekt och undersöker de nyckelegenskaper som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare, såsom dess placering, moderbolag, dess reglering och dess rykte.

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om AtlasPay och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsatlaspay.com
???? företaget*Nämner att vara en del av ATLASPAY FINANCE LTD.
⚖️ reglering Nämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressNämner att de finns i British Columbia, V6C 3N2 Vancouver, Kanada
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2005-01-30
Företagstypvalutamäklare

Företag: ⚠️ AtlasPay påstås vara under ägandet av ATLASPAY FINANCE LTD, ett uttalande som väcker allvarliga farhågor om sanningshalten och integriteten i denna affärsrelation.

Plats: ⚠️ Trots att de hävdar att de är baserade i Kanada, kanske informationen från företaget inte är helt korrekt.

Det är viktigt att notera att vi har hittat flera egenskaper hos detta företag som berör oss.

Vad är AtlasPay?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det AtlasPay är en: valutamäklare.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

typer av kontonMINIMAL UNDERVISNING
GRUNDLÄGGANDE0
STANDARD 2.99
DELUXE 4.99

Information på webben

atlaspays webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av AtlasPays webbplats, som är atlaspay.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: Det nämner inte ditt telefonnummer

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

AtlasPay-förordningen

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Situationen som mäklaren presenterar ger anledning till stor oro; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får det oss att tänka? Vi står inför en oreglerad mäklare. Vad innebär detta? Det innebär att mäklarens kunder och deras fonder är helt oskyddade. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du förmodligen inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du litar på ett företag utan någon reglering eller skydd!

???? AtlasPay slutbetyg ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste funktionerna i AtlasPay och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De rapporterar att de befinner sig i Kanada, en plats som anses säker, men det verkar för oss som om denna information kan vara vilseledande och inte helt korrekt för kunderna.

reglering: Bristen på transparens kring dess reglering innebär att detta företag inte är reglerat, vilket anger en avsevärd brist på seriositet och professionalism.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i det här fallet FMA, Austrian Financial Markets Authority). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Efter att ha granskat AtlasPay-webbplatsen fastställs det att de fungerar som en specialiserad valutamäklare. Dess rapporterade plats i Kanada, även om den presenteras som säker, väcker dock frågor om dess sanning och riktighet för potentiella kunder. Denna otydlighet och potentiella bedrägeri över platsen kan vara oroande för investerare som söker transparens och säkerhet i sina finansiella affärer.

När det gäller reglering ger AtlasPay inte information om något tillsynsorgan som övervakar dess verksamhet. Denna brist på transparens tyder på att företaget verkar utan att vara föremål för någon regulatorisk tillsyn, vilket är en indikator på bristande seriositet och professionalism i förvaltningen av klientmedel. Det är viktigt att notera att den österrikiska FMA har utfärdat varningar om detta företag, och understryker vikten av att iaktta extrem försiktighet när man överväger alla typer av investeringar med AtlasPay.

🚨🚨 Sammanfattningsvis: Av nämnda skäl anser vi att detta företag saknar seriositet och trygghet. Det är viktigt att vara mycket försiktig inför de många oroande tecken det uppvisar. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om AtlasPay:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot AtlasPay finansiell tillsynsmyndighet FMA, österrikiska finansmarknadsmyndigheten

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med AtlasPay.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Guide för att göra anspråk på förlorade medel AtlasPay

För vägledning om hur du gör anspråk på dina pengar om du har blivit lurad, gå till FAQ-sektionen nedan.

Hur man rapporterar AtlasPay

Om du är missnöjd med tjänsten som företaget har erbjudit dig och vill lämna in ett klagomål, nedan, i avsnittet med vanliga frågor, hittar du det bästa sättet att göra det.

Preguntas Frecuentes

Vilka är de idealiska alternativen till AtlasPay?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Vad är det bästa sättet att rapportera AtlasPay?

Du bör kontakta relevant finansiell tillsynsmyndighet i din jurisdiktion. Om du behöver ytterligare vägledning om hur du går tillväga, lämna oss gärna en kommentar om denna recension.

Är AtlasPay pålitligt?

Nej. AtlasPay är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: det påstår sig vara baserat i Kanada, en plats som traditionellt anses vara säker och stabil, även om det finns tvivel om sanningshalten i detta påstående för kunderna. Bristen på transparens kring dess reglering tyder på att företaget skulle kunna verka utan tillsyn, vilket tyder på bristande seriositet och professionalism i förvaltningen. Klagomål har mottagits från finansiella tillsynsmyndigheter, såsom FMA (Austrian Financial Markets Authority), vilket understryker vikten av att vara extremt försiktig när du interagerar med AtlasPay.

Hur får man tillbaka pengar från AtlasPay?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Rekommenderademaklare.com