Kommentarer till Aurea Capital Markets

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Aurea Capital Markets (kallas även aureacapitalmarkets.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Aurea Capital Markets att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Aurea Capital Markets ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det Aurea Capital Markets ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: AUREA CAPITAL MARKETS LLC.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Aurea Capital Markets, noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Zero Spread -konto, standardkonto och PRO -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Nollspridningskonto: minsta initiala insättning på $200, fördelat på 0.0 punkter, hävstång upp till 1: 200, månatlig betalning, Aurea Capital Markets-kort, provision på $ 5 per sida per parti.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $200, spridning från 2.5 pips, hävstång upp till 1: 400, provision $ 0.

PRO-konto: minsta initiala insättning på $500, spridning från 3.5 pips, hävstång upp till 1: 400, Aurea Capital Markets -kort, ytterligare förmåner, provision $ 0.

Aurea Capital Markets kontotyper
Aurea Capital Markets kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Aurea Capital Markets erbjuder är: plattform MT5.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Aurea Capital Markets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Aurea Capital Markets webbplats
Aurea Capital Markets webbplats

Aurea Capital Markets tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live -diagram, förklaring av grundläggande begrepp, ekonomisk kalender, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Aurea Capital Markets |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: aureacapitalmarkets.com

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade Aurea Capital Markets. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Aurea Capital Markets <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Aurea Capital Markets är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

När vi ser detta rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna); Också när man letar efter recensioner om Aurea Capital Markets Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Vi har fått meddelanden från klienter som anklagar den kallade kursen Noll till Trader att locka och hänvisa kunder till Aurea Capital Markets.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillkom CNMV Aurea Capital Markets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från februari 2021

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det Aurea Capital Markets upprätthåller en nära relation med SFX-handel, en mäklare med ett uselt rykte och med flera klagomål mot den, anklagad för att ha lurat sina användare. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Aurea Capital Markets? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

8 kommentarer om «Aurea Capital Markets: Betyg och kommentarer»

 1. Figueroa svar

  All information de upptar, leta efter Eduardo Abarca eller Miguel Orea på Instagram som är personligheter i handelsvärlden i Mexiko och LATAM, personer lika stora som Elías Ayub, svärson till miljardären Carlos Slim, har investerat i deras Investeringsfond. Kom ihåg att i Mexiko är handel inte reglerad i sig, det är i ett juridiskt vakuum, det kan inte vara helt transparent i Mexiko på grund av dumma policyer i samma land, GNT är också hatat och de har aldrig nekat en betalning, men du måste ha en rådgivare för att behandla dina uttag, uttag är mer rudimentära men det finns INGEN bluff att bedriva

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Figueroa, tack för att du skriver om Aurea Capital Markets, dessa bedragare arbetar vanligtvis som ett team, man fångar kunder och omdirigerar dem till mäklaren med vilken fördelarna fördelas genom att förlora kundens pengar som i verkligheten aldrig går förlorade eftersom det inte är så kommer in på marknaden är de bara bokföringsposter. Denna mäklare har ingen typ av reglering, det är bara ett företag registrerat på en karibisk ö som i slutändan stjäl alla kunders pengar. Denna mäklare är en SCAM, CNMV (Financial Regulator of Spain), har lagt ett meddelande på denna mäklare för att han inte agerar enligt reglerna, Klicka härOm du bara arbetade i Latam skulle du inte få detta meddelande för 10 dagar sedan. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

 2. John svar

  Jag tänkte investera med dem, men till skillnad från alla som tror att jag känner till kontoren och ägarna, var det därför jag uppmuntrade.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, om du kan ge oss denna information kommer det att vara till stor hjälp för alla som lurats av detta företag. Det finns alltid någon modig som gör skillnad och som försöker skapa en bättre värld, där rättvisa faller på dem som får små sparare att lida och orättvist stjäla sina pengar med lögner och manipulationer. Jag hoppas att du är en av de modiga människor som hjälper de drabbade att avsluta dessa bedrägerier.

   Hälsningar.

 3. Yo svar

  Jag satte nästan benen i den. Bra att jag kunde se det här. Jag gjorde till och med ett konto, men något i min instinkt sa till mig att inte sätta in pengar på dem. En ganska stark känsla. Att Fernando som kommenterar fungerar med dem, det här är deras nummer +52 55 4236 8452, han är från Mexiko.

  Jag kom till dem genom den här killen, David Vidal, som säljer en kurs för att komma igång som lönsam handel på 90 dagar. Jag köpte den, jag blev betagen, men det är inget att skriva hem om. Det är inte något lätt eller genomträngligt i sin utbildningsmodell. De har en bra webbstruktur, det är inte något billigt att göra eller underhålla, kanske med alla kurser som säljs är det möjligt att det ger allt detta och mer (spekulationer). När du köper kursen får de dig att se att de, Vidal Academy, låter dig arbeta med ett bättre pris i mäklaren än om du inte var från akademin, men felet är att om du går till Auerea Capital -sidan (mäklare ifrågasatt) Det visar sig att du har tillgång till samma priser som alla andra klienter som inte var en klient på Academia de Vidal, vilket får mig att tro att Vidal är involverad i detta och på så sätt triangulerar de den perfekta bluffen (spekulationer) . Den här Vidal har en sida, jag lämnar länken.
  killmarkets .com / webinar1597682934459

  Avgick

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej mig, tack för att du skrev om Aurea Capital Markets, dessa bedragare arbetar vanligtvis som ett team, en fångar upp kunderna och omdirigerar dem till mäklaren som fördelarna fördelas med genom att förlora kundens pengar som i verkligheten aldrig går förlorade eftersom det är inte kommer ut på marknaden, de är bara bokföringsposter. Denna mäklare har ingen typ av reglering, det är bara ett företag som är registrerat på en karibisk ö som slutar stjäla alla pengar från kunder. Denna mäklare är en SCAM, CNMV (Financial Regulator of Spain), har meddelat denna mäklare att han inte agerat enligt reglerna, Klicka härOm du bara arbetade i Latam skulle du inte få detta meddelande för 10 dagar sedan. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 4. Fernando svar

  Eftersom de är en sida som rekommenderar mäklare eller inte, måste de först veta om mäklare.

  De måste först veta vad som är skillnaden mellan en mäklare LTD och LLC
  Gyllene kapitalmarknader
  Det är en ECN / STP -mäklare som bara arbetar med LATAM -klienter, därför finns det bara två enheter som reglerar CFD i Latinamerika, de är CIMAS och FSA och de räcker för att arbeta eller arbeta med LATAM, det vill säga att det inte handlar med Londonreglering eller andra länder, de enheter som reglerar CFD är belägna i frizoner, eftersom vi annars skulle behöva betala skatt som handlare för att ha ett konto hos en mäklare.

  Deras svarsnivå är snabb jämfört med andra mäklare
  Hanterar uttag med mastercard. (Få mäklare hanterar det)
  Grupo Áurea består av en investeringsportfölj med en historia på 10 år
  Handelsakademi
  Mäklare.

  hälsningar

  - OTROLIG KOMMENTAR, SKRIVAD AV MÄKLARENS PERSONAL -

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Fernando, tack för att du skrev om Aurea Capital Markets, men din information är FALSK, denna mäklare har ingen typ av reglering, det är bara ett företag registrerat på en karibisk ö som i slutändan stjäl alla pengar från kunder. Denna mäklare är en SCAM, CNMV (Financial Regulator of Spain), har meddelat denna mäklare om att han inte agerat enligt reglerna, Klicka härOm du bara arbetade i Latam skulle du inte få detta meddelande för 10 dagar sedan. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.