✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Aurea Capital Markets. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Aurea Capital Markets och vi kommer att berätta varför vi kom fram till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsaureacapitalmarkets.com
???? företagetAUREA CAPITAL MARKETS LLC
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformMT4
📌 AdressSt. Vincent och Grenadinerna

⚠️ Aurea Capital Markets ägs av AUREA CAPITAL MARKETS LLC, företaget ligger i Saint Vincent och Grenadinerna, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera de typer av konton som erbjuds av Aurea Capital Markets, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Vaxpåslag$200
Standard$200
Pro$500

Information på webben

aurea kapitalmarknads webbplats

Aurea Capital Markets ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, livediagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Slutlig värdering av Aurea Capital Markets ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Aurea Capital Markets.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Aurea Capital Markets:

datum Uppdatering – nyheter
Februari 2021Klagomål mot Aurea Capital Markets av CNMV.
Juli 2023Enligt den information som erhållits skulle Miguel Orea vara kopplad till Aurea Capital. Det skulle också vara kopplat till "Wealth Generators"

Användarrecensioner

Vad tycker du om Aurea Capital Markets? Vad har du haft för erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av .

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Aurea Capital Markets

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Aurea Capital Markets

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Aurea Capital Markets?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Aurea Capital Markets en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Aurea Capital Markets är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Aurea Capital Markets pålitlig?

Nej. Aurea Capital Markets är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Aurea Capital Markets?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Aurea Capital Markets?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

10 kommentarer om «Är Aurea Capital Markets en bluff? Åsikter»

 1. ed buffé svar

  Det är uppenbarligen en bluff. Och han har inte funnits på marknaden i 10 år sedan jag för 7 år sedan träffade Miguel Orea (en egocentrisk idiot) i ett "företag" som slutade med att bli en ponzi som heter "rikedomsgeneratorer". Där lärde Miguel att fuska med handel som ursäkt.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ed buffet, tack för att du skriver om Aurea Capital. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Figueroa svar

  All information de upptar, leta efter Eduardo Abarca eller Miguel Orea på Instagram som är personligheter i handelsvärlden i Mexiko och LATAM, personer lika stora som Elías Ayub, svärson till miljardären Carlos Slim, har investerat i deras Investeringsfond. Kom ihåg att i Mexiko är handel inte reglerad i sig, det är i ett juridiskt vakuum, det kan inte vara helt transparent i Mexiko på grund av dumma policyer i samma land, GNT är också hatat och de har aldrig nekat en betalning, men du måste ha en rådgivare för att behandla dina uttag, uttag är mer rudimentära men det finns INGEN bluff att bedriva

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Figueroa, tack för att du skriver om Aurea Capital Markets, dessa bedragare arbetar vanligtvis som ett team, man fångar kunder och omdirigerar dem till mäklaren med vilken fördelarna fördelas genom att förlora kundens pengar som i verkligheten aldrig går förlorade eftersom det inte är så kommer in på marknaden är de bara bokföringsposter. Denna mäklare har ingen typ av reglering, det är bara ett företag registrerat på en karibisk ö som i slutändan stjäl alla kunders pengar. Denna mäklare är en SCAM, CNMV (Financial Regulator of Spain), har lagt ett meddelande på denna mäklare för att han inte agerar enligt reglerna, Klicka härOm du bara arbetade i Latam skulle du inte få detta meddelande för 10 dagar sedan. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

 3. John svar

  Jag tänkte investera med dem, men till skillnad från alla som tror att jag känner till kontoren och ägarna, var det därför jag uppmuntrade.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, om du kan ge oss denna information kommer det att vara till stor hjälp för alla som lurats av detta företag. Det finns alltid någon modig som gör skillnad och som försöker skapa en bättre värld, där rättvisa faller på dem som får små sparare att lida och orättvist stjäla sina pengar med lögner och manipulationer. Jag hoppas att du är en av de modiga människor som hjälper de drabbade att avsluta dessa bedrägerier.

   Hälsningar.

 4. Yo svar

  Jag satte nästan benen i den. Bra att jag kunde se det här. Jag gjorde till och med ett konto, men något i min instinkt sa till mig att inte sätta in pengar på dem. En ganska stark känsla. Att Fernando som kommenterar fungerar med dem, det här är deras nummer +52 55 4236 8452, han är från Mexiko.

  Jag kom till dem genom den här killen, David Vidal, som säljer en kurs för att komma igång som lönsam handel på 90 dagar. Jag köpte den, jag blev betagen, men det är inget att skriva hem om. Det är inte något lätt eller genomträngligt i sin utbildningsmodell. De har en bra webbstruktur, det är inte något billigt att göra eller underhålla, kanske med alla kurser som säljs är det möjligt att det ger allt detta och mer (spekulationer). När du köper kursen får de dig att se att de, Vidal Academy, låter dig arbeta med ett bättre pris i mäklaren än om du inte var från akademin, men felet är att om du går till Auerea Capital -sidan (mäklare ifrågasatt) Det visar sig att du har tillgång till samma priser som alla andra klienter som inte var en klient på Academia de Vidal, vilket får mig att tro att Vidal är involverad i detta och på så sätt triangulerar de den perfekta bluffen (spekulationer) . Den här Vidal har en sida, jag lämnar länken.
  killmarkets .com / webinar1597682934459

  Avgick

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej mig, tack för att du skrev om Aurea Capital Markets, dessa bedragare arbetar vanligtvis som ett team, en fångar upp kunderna och omdirigerar dem till mäklaren som fördelarna fördelas med genom att förlora kundens pengar som i verkligheten aldrig går förlorade eftersom det är inte kommer ut på marknaden, de är bara bokföringsposter. Denna mäklare har ingen typ av reglering, det är bara ett företag som är registrerat på en karibisk ö som slutar stjäla alla pengar från kunder. Denna mäklare är en SCAM, CNMV (Financial Regulator of Spain), har meddelat denna mäklare att han inte agerat enligt reglerna, Klicka härOm du bara arbetade i Latam skulle du inte få detta meddelande för 10 dagar sedan. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 5. Fernando svar

  Eftersom de är en sida som rekommenderar mäklare eller inte, måste de först veta om mäklare.

  De måste först veta vad som är skillnaden mellan en mäklare LTD och LLC
  Gyllene kapitalmarknader
  Det är en ECN / STP -mäklare som bara arbetar med LATAM -klienter, därför finns det bara två enheter som reglerar CFD i Latinamerika, de är CIMAS och FSA och de räcker för att arbeta eller arbeta med LATAM, det vill säga att det inte handlar med Londonreglering eller andra länder, de enheter som reglerar CFD är belägna i frizoner, eftersom vi annars skulle behöva betala skatt som handlare för att ha ett konto hos en mäklare.

  Deras svarsnivå är snabb jämfört med andra mäklare
  Hanterar uttag med mastercard. (Få mäklare hanterar det)
  Grupo Áurea består av en investeringsportfölj med en historia på 10 år
  Handelsakademi
  Mäklare.

  hälsningar

  - OTROLIG KOMMENTAR, SKRIVAD AV MÄKLARENS PERSONAL -

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Fernando, tack för att du skrev om Aurea Capital Markets, men din information är FALSK, denna mäklare har ingen typ av reglering, det är bara ett företag registrerat på en karibisk ö som i slutändan stjäl alla pengar från kunder. Denna mäklare är en SCAM, CNMV (Financial Regulator of Spain), har meddelat denna mäklare om att han inte agerat enligt reglerna, Klicka härOm du bara arbetade i Latam skulle du inte få detta meddelande för 10 dagar sedan. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *