Kommentarer om Avatrade

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera Avatrade (även kallad med namnet: avatrade.es), är en mäklare av Forex, Cryptocurrency och CFD. Rekommenderas Avatrade verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om Avatrade ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Avatrade ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

AvaTrade nämner att vara en del av: Ava Group (Ava Trade Markets Ltd, Ava Capital Markets Australia Pty Ltd, Ava Capital Markets Pty, Ava Trade Japan KK, AVA Trade Middle East Ltd och ATrade Ltd).

✅ När det gäller din läge, företaget är baserat i Australien, Cypern, Förenade Arabemiraten, Irland, Brittiska Jungfruöarna, Israel, Japan och Sydafrika.

✅ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att Avatrade regleras av olika organismer som t.ex ASIC, CySEC, FRSA (UAE), FSC, FSA (Japan), CBI (Irland) och FSCA (Sydafrika).

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton det erbjuder AvaTrade, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

den plattformar att fungera som Avatrade erbjuder är: MetaTrader 4, MetaTrader 5, Avatrade GO och AvaOptions plattformar.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som AvaTrade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Avatrades webbplats
Avatrades webbplats

AvaTrade ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av de marknader där den verkar, kalkylatorer, ekonomisk kalender, självstudier, analys, utbildningsavsnitt, avsnitt med vanliga frågor, bland annat.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information AvaTrade

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: avatrade.com | avatrade.com

📞 Telefonnummer: Internationellt: +353766705834 | Argentina: + (54) 1152460420 | Brasilien: + (55) 6140427290 | Chile: + (56) 2 2820 4212 | Colombia: + (57) 15800498 | Mexiko: + (52) 5585250780 | Spanien: + (34) 911876460 | Portugal: + (351) 308800273 | Italien: + (39) 0289038621 | Storbritannien: + (44) 2039661934

📧 E-post: kontakt från formuläret på webbplatsen.

Du kanske undrar varför vi recenserade Avatrade. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på AvaTrade

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tycker vi att Avatrade-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

✅ Efter att ha gjort en omfattande analys på ⭐ Avatrade 🥇, enligt vår mening tyder allt på det vi har att göra med en korrekt mäklare, Med utmärkta handelsvillkor, som verkar vara en idealiskt alternativ för nästan alla typer av handlare. Efter att ha studerat deras resurser, verktyg och support från Avatrade-mäklaren, hittade vi en mäklare av utmärkt nivåtillhandahålla många resurser och hjälp för investerare. Vi har kontaktat supporten vid flera tillfällen och de har svarat optimalt. Det är en mäklare alltså regleras i olika länder, har olika regelverk och framhåller framför allt att det är en En benchmark-mäklare, med mycket senioritet och uppriktigt, det är en av de mest respekterade och kända i världen.


Kort sagt: vi pratar om en mäklare på första nivån och rekommenderas verkligen!


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om AvaTrade? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

24 kommentarer om «AvaTrade: Betyg och kommentarer»

 1. gerardo svar

  Jag gillar avatrade, bra behandling, seriösa och professionella människor, än så länge är allt korrekt, jag rekommenderar det.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Gerardo, tack för att du skrev om AvaTrade-mäklaren, det är till stor hjälp för våra användare.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Hälsningar.

 2. Ivan Mesa P. svar

  Med det här företaget har det varit bra för mig, jag har haft andra katastrofala upplevelser med andra mäklare men den här verkar helt korrekt och adekvat. Hälsningar

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Ivan, tack för att du skrev om AvaTrade-mäklaren, det är till stor hjälp för våra användare.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Hälsningar.

 3. carlos svar

  Hej, jag vill göra en investering vilken plattform rekommenderar du snälla.

 4. marinilson svar

  Ola boa sent. Meu pai investiu 149 tusen dollar nessa Maxiplus plattform ea person who was ansvarig sumiu nao svarar mer ele, Någon kan hjälpa mig på isso. meu contato +55 68 999831298

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Marinilson, du måste agera nu, få dina pengar tillbaka med vår chatt eller formulär. Tack för din kommentar om MaxiPlus. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FMA (Austrian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   För att se andra kommentarer om Maxiplus bör du kolla deras recension här: maxi plus

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Omar torres svar

  Jag har provat 1.000 4 euro och jag gillar hur de fungerar, de ger mig mycket förtroende och jag ser att pengar kan tjänas, jag har redan genomfört XNUMX operationer och jag har vunnit i alla, jag ska förklara ...

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Omar, tack för att du skriver om mäklaren Brokereo, det är till stor hjälp för våra användare.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej David, du kan läsa en recension om dem HÄR.

   Hälsningar.

 6. Nelson Rauda svar

  Hej där;
  Kan du ge mig information om Invest Markets, jag är intresserad av att göra en liten investering och jag har kontaktat denna mäklare. Jag känner mig misstänksam eftersom ett företag, Trade Principal, lurade mig en hel del och frustrerade mig eftersom det inte finns något sätt att stoppa dessa brottslingar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Nelson, både Invest Markets och Trade Principal är bedrägerier, du kommer att förlora dina pengar, om du vill värdera andra alternativ klicka HÄR.

   Hälsningar.

 7. Yuth sanchez svar

  Hej, vänligen informera mig om tradebeastfx.com.
  Mil gracias

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Yuth, tack för att du kommenterar Trade Beast FX. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa hans recension här: handelsbeast

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. Jose Chavarria Calix svar

  Jag ville veta om soliddtocks är ett bedrägeri

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jose, jakande, det är ett sant BEDRÄGERI, en BUFFÄR, närma dig inte dessa brottslingar.

   Hälsningar.

 9. Jose Chavarria svar

  Vad tycker du om crypto .com Jag öppnade ett konto men jag gjorde inte investeringen?Allt jag läste om dem tyckte jag att förordningen och allt annat var bra, men vad finns det för forskning om dem

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jose, inget att invända just nu, det verkar vara en seriös mäklare/börs. vi kommer att ha en recension om dem snart.

   Hälsningar.

 10. Gustavo Gonzalez svar

  Jag har försökt öppna ett konto hos AvaTrade. Först fick jag ett telefonsamtal från affärsområdet.
  Jag skickade all dokumentation, mitt konto godkändes och jag laddade ner MT5, som jag INTE kunde aktivera.
  Jag kontaktade support life mail, jag fick ett otillfredsställande svar inom 24 timmar, och per telefon besöker de ALDRIG någon av dem som anges på deras webbplats. Chatboten är en katastrof, det ger ingen hjälp, och det kommersiella området, som inte ger konkreta och exakta svar via e -post, ringer alltid per telefon, de INSTÄRKAR ENDAST att du gör en insättning ...
  Min erfarenhet har varit STOR och jag tycker att det är en besvikelse.
  Gustavo Gonzalez

 11. kevin svar

  Hej, jag vill veta om du rekommenderar Ava
  HANDEL FÖR INVESTERA TACK MYCKET

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *