Kommentarer till Aviva ARB

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Återuppliva ARB (även kallad aviva-arb.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Aviva ARB för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Aviva ARB ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Aviva ARB ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: Storbritannien (förmodligen falska).

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper ger Återuppliva ARB, I detta fall, vi hittade ingen information som indikerar förekomsten av olika kontotyper.

La plattform att fungera som Aviva ARB erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Aviva ARB tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Aviva ARB-webbplats
Aviva ARB-webbplats

Återuppliva ARB ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de produkter de erbjuder, förklaring om några grundläggande begrepp i handeln, ekonomisk kalender, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om Återuppliva ARB 🟢

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: aviva-arb.com

📞 Telefonnummer: + 441614514995

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade Aviva ARB. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Återuppliva ARB <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Återuppliva ARB är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

Efter en analys rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det är ett oregistrerat och oreglerat företag, det visar inte någon form av juridisk information på sin webbplats, dessutom letar du efter mer information om Aviva ARB hittade vi ett stort antal negativa recensioner . Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillkom CNMV Återuppliva ARB till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV juni 2021 varning

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Aviva ARB? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

19 kommentarer om «Aviva ARB: Betyg och kommentarer»

 1. eve svar

  "Jag hade ett uttagsproblem med Aviva och kunde inte få mina pengar när jag påbörjade ett uttag, de ber mig att betala 20 % förskottsavgifter, jag gjorde allt de bad mig om. Det är inte så bra om alla klagar på ett visst problem och ingenting har gjorts för att rätta till det, förutom att vi använder externa återställningsföretag som MYCHARGEBACK innan uttagsproblem är lösta. Det är bedrägeri att bara vakna upp och bestämma sig för att blockera mitt konto utan anledning, varför? de fortsatte berätta historier för mig om att verifiera min inkomst, när blev ni regeringen? Jag kunde äntligen få mina pengar återvunna med hjälp av MYCHARGEBACK genom denna webbchatt, du kan använda dem om du är i en sådan situation.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Eva, det är sant, för att få pengarna tillbaka, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 2. Platshållarbild för Jesus Calvo Martinez svar

  God eftermiddag igen. Idag fick jag ett telefonsamtal från Carmen Santana, uppenbarligen en av de ansvariga för AVIVA ARB och som var den som ersatte FCA-regleringsnumret för ägaren till AVIVA INTERNATIONAL FORSURANCE. Han har berättat för mig allt från dum till tikson och lagt till att de pengar jag har på mitt konto inte kommer att återlämnas till mig. Med det hårda ansiktet och kyla som är typisk för en mobster.
  Vad jag inte helt förstår, eftersom FCA, som är tillsynsmyndigheten för finansiell verksamhet i Storbritannien, inte har inlett brottmål mot dessa företag.
  Jag tror att om vi förenar de drabbade och rapporterar ärendet till den spanska cyberbrottspolisen kan vi få den brittiska polisen att agera mot dessa företag. Jag har åtminstone tillräckligt med bevis för att de har klonat företaget som äger förordningen.
  Nu måste vi ta reda på hur vi kan komma i kontakt för att starta en gemensam åtgärd
  Jag väntar på dig. Man slösar bort tid, men många av oss kommer att få något

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jesus, FCA gör inte denna typ av klagomål, det förföljer dem som regleras av dem och kan bara meddela dem som inte är och poserar som reglerade. Loa de Aviva de uppfinner allt för att stjäla mer pengar från dig. Tack för att du kommenterade Aviva ARB. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Josefa svar

   Hej Jesus, jag vill kontakta dig för att kunna stämma Aviva

 3. Platshållarbild för Jesus Calvo Martinez svar

  AVIVA ARB är en mafiaförmedlare som efterliknar det engelska företaget med regleringsnumret för FCA 202082
  innehavare av detta nummer AVIVA INTERNATIONAL FÖRSÄKRING dedikerad till försäkring och pensioner bland andra aktiviteter.
  Jag hade tur att de lurade mig en liten summa för jag insåg snabbt deras planer. Herr Taylor hjälpte mig att insistera på att jag gjorde en ekonomisk plan på 50.000 XNUMX euro som jag logiskt sett inte gjorde. Fru Carmen Santana var den som imiterade i ett e-postmeddelande som hon skickade mig till AVIVA INTERNATIONAL FORSURANCE. Jag har kontaktat FCA och Action Fraud Police i London. Alla de som har blivit lurade av dessa gangsters måste göra detsamma och därmed kunna avsluta denna gissel

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jesus, UTMÄRKT DATA, din information är mycket bra !!! De utgör allt för att stjäla mer pengar från dig. Tack för att du kommenterade Aviva ARB. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Josefina svar

   HELLO JESUS, JAG HAR OCH ARBETAT MED AVIVA ARB, NU Taylor ber mig nu betala 15 procent av mina inkomster för att få pengarna.
   Jag skulle vilja kunna prata med dig

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Josefina. Om du betalar de pengarna kommer du att förlora dem också, de uppfinner allt för att stjäla mer pengar från dig. Tack för att du kommenterade Aviva ARB. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

 4. Lurad av aviva arb svar

  God morgon jag går med i kommentaren från kära Sergio eftersom de praktiskt taget har gjort samma sak mot mig, de får dig att se vinster med detta du blir väldigt glad och vid tidpunkten för uttaget uppfanns de jag vet inte vilka jävla skatter du måste betala för att låsa upp ditt uttag, om du betalar dem (som jag) så uppfinns andra och överraskar sedan! andra och sedan, wow, andra nya skatter!

  Tills du inser att du blir lurad, tyvärr har jag inte läst det förut och jag litade på fan men hej, åtminstone hoppas jag att mina kommentarer tjänar någon som letar efter information om denna grupp tjuvar

  Min rekommendation är att inte ens svara på deras telefoner eller svara på deras meddelanden, de är tjuvar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Scammed, allt är en uppfinning för att stjäla mer pengar. Tack för att du kommenterade Aviva ARB. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Josef plommon svar

  Aviva-ARB ist und bleibt eine Finanzhandelsgesellschaft die Händler wirbt um diese zu betrügen. Einer der SUPER-BROKER der Choleriker Bernhard Schmidt. I jedem Telefonat beschimpft är die Händler. Wenn er
  sein Ziel nicht erreicht fängt an zu schreien. Er hat mein Dashboard neutralisiert. Das heißt, ich kann nicht traden. Neuerdings har sich die “Finanzdienstleister eine neue Masche ausgedacht. Man bekommt Anruf einer Frau, meistens sind es Frauen, die im Auftrag einer Finanzabteilung anrufen und Geld auf das Konto der Hausbank des Kunden überweisen sollen. Dazu behöver die Damen anydesk damit sie das tun können.
  Nehmen sie nicht im Ernst an, dass ihnen Geld überwiesen wird. Nullkommanull kommt bei der Hausbank an. Mir wurden und das ist kein Scherz, 47,000 Bitcoin avisiert. Um diese Überweisung zu erhalten hätte ich 365.00 € an die Finanzabteilung überweisen müssen. Ich hab den Anrufer gefragt, ob er der Meinung ist er hätte is mit einem Idioten zu tun. Ich habe natürlich kein Geld überwiesen. Fazit: Lassen sie die Finger von solchen Pseudo-Überweisungen. Var dahinter steht habe ich noch nicht herausgefunden.
  ---------------------
  Aviva-ARB är och fortsätter att vara ett finansiellt handelsföretag som annonserar för bedragande handlare. En av SUPER BROKER av den arga Bernhard Schmidt. I varje telefonsamtal förolämpar han återförsäljarna. Om han
  när han inte når sitt mål börjar han skrika. Det neutraliserade mitt bräde. Det betyder att jag inte kan handla. Nyligen har "finansiella tjänsteleverantörer uppfunnit en ny bluff. Du får ett samtal från en kvinna, mestadels kvinnor som ringer på uppdrag av en ekonomiavdelning och ska överföra pengar till kundens hembankkonto. För att göra detta behöver kvinnor ett skrivbord för att kunna göra det.
  Antag inte på allvar att pengar kommer att skickas till dig. Husbanken anländer på nolltid. De rådde mig, och det är inget skämt, 47.000 365,00 Bitcoin. För att få den här överföringen skulle du behöva överföra XNUMX € till ekonomiavdelningen. Jag frågade uppringaren om han trodde att han hade att göra med en idiot. Naturligtvis överförde jag inte pengar. Slutsats: håll dig borta från sådana pseudoöverföringar. Jag har inte fått reda på vad som ligger bakom det ännu.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Josef, det är en uppfinning att stjäla mer pengar från dig. Tack för att du kommenterade Aviva ARB. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.
   ----------------
   Hej Josef, är ist eine Erfindung, dir mehr Geld zu stehlen. Vielen Dank für Ihren Kommentar zu Aviva ARB. Dieser Broker ist ein Betrug. Schicken Sie ihnen kein Geld, sie wollen mit Lügen so viel Geld wie möglich bekommen, die Operationen sind nicht real, sie bringen das Geld nicht auf den Markt, si zeigen es nur und am Ende sagen sie Ihnen, dass Sie verloren haben und sie behalten det är.

   Wenn Sie Ihr Geld abheben möchten, werden Sie um mehr gebeten, um Steuern, Gebühren, Legalisierungen usw. zu zahlen. Tun Sie är NICHT! Det är ist ein klares Zeichen dafür, dass sie mehr Geld stehlen wollen und nichts zurückgeben, selbst wenn Sie bezahlen.

   Där vi är Informationen über das Unternehmen haben, biten wir Sie, diese mit uns zu teilen, insbesondere wenn es sich um Informationen handelt, von denen Sie glauben, dass sie anderen Personen helfen können, in dieses Unternehmen zu investieren.

   Har det funnits Sie Namen von Beratern, Numern, E-post, von denen sie Sie kontaktiert haben? Erinnerst du dich, wie du diesen Mäklare überhaupt gefunden hast?

   Um Ihr Geld zurückzubekommen, versuchen Sie unseren Chat eller diesen Länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Santiago Lopez Pinilla svar

  Hej till mig, de lurar mig för att de inte betalar mig det belopp som jag påstod att ha med vinsten som var nästan 133000 25250 euro, jag investerade 10000 8000 plus ytterligare XNUMX XNUMX i avgifter och skatter och jag har inte fått något, ingen ger förklaringar , bara mäklaren som är Han var från företaget enligt honom och han ville hjälpa mig att ta mig med klienten till en annan, de drivs med AVIVA ARB, och med en onlinebank som heter Kraken, och även den här mäklaren säger till mig att Jag är skyldig dem XNUMX euro av de avgifter som sätter, jag gick in från min bank till denna Kraken-bank och han investerade den i bitcoins

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Santiago, den här killen förstör dig, allt är en lögn och du har gett pengarna till en bedragare !!!, försök att få tillbaka dem. Tack för att du kommenterade Aviva ARB. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. santiago lopez pinilla svar

  De kontaktade mig, de har tagit mig mellan en del saker och andra omkring 35000 8000 euro och till och med mäklaren säger att jag är skyldig dem 133000 att han satte mig till att betala avgiften och kunna få mina XNUMX XNUMX euro nästan som det fanns, säger den här mäklaren att han kämpade med företaget och han lämnade, men de anger inte mina pengar, varken på mitt konto eller i banken som de använder online, som kallas kraken, jag vet inte vad jag kan göra

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Santiago, du är inte skyldig dem någonting, de lurar dig, du behöver inte betala någon skatt, det är en uppfinning att stjäla mer pengar. Tack för att du kommenterade Aviva ARB. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. Javi svar

  God morgon, jag behöver hjälp, jag har blivit lurad och jag vet inte vad jag ska göra

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Javi, tack för att du kommenterade Aviva ARB. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.