✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer till Aviva Trading

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Aviva Trading (även kallad avivatc.com), är en portföljförvaltare som investerar i kryptovalutor och valutor. Rekommenderas verkligen Aviva Trading för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade Aviva Trading. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Aviva Trading Company Management Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att ha en bas i: de nämner Storbritannien, men detta visade sig vara falskt.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner regleringen av OSC (Ontario), men dessa uppgifter är inte sanna.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Aviva Trading, vi noterar att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Startplan, amatörplan, professionell plan och huvudplan. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Startplan: minsta initiala insättning på $200, 5% daglig remissbonus, 15% daglig avkastning.

Amatörplan: minsta initiala insättning på $500, 5% daglig remissbonus, 25% daglig avkastning.

Professionell plan: minsta initiala insättning på $1.500, 10% daglig remissbonus, 40% daglig avkastning.

Mästerplan: minsta initiala insättning på $3.000, 10% daglig remissbonus, 100% daglig avkastning.

TOLTECHFX kontotyper
Aviva Trading kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Aviva Trading erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Aviva Trading tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Aviva Trading webbplats
Aviva Trading webbplats

Aviva Trading tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: vissa vittnesmål, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Aviva Trading |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: avivatc.com

Telefonnummer: har inte

E-post: kontakta direkt från formuläret längst ner på webbsidan

>>> Bedömning på Aviva Trading <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Aviva Trading är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att man tar försiktighet, för: detta företag är helt olagligt, har ingen registrering och regleras inte av något organ, och det avslöjar inte heller de användarvillkor som är så viktiga. När du letar efter recensioner om Aviva Trading Vi hittade många negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Aviva Trading? Vad har varit din erfarenhet?
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Aviva Trading: Betyg och kommentarer»

 1. diego aurelio svar

  AVIVA är en bluff, de är professionella tjuvar, mycket försiktiga tjuvar, bedragare. Både damen som kontaktar MÓNICA ROJAS och TAYLOR är skrupelfria skurkar, fräcka människor som stjäl utan nåd.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Diego, tack för att du delar din erfarenhet med Aviva Trading. Denna mäklare är en riktig SCAM, många kunder har kommenterat att de inte kan ta ut sitt kapital.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Ulises svar

  Lita inte på något de säger, du kommer aldrig att kunna ta ut dina pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ulises, tack för att du delar din erfarenhet med Aviva Trading. Denna mäklare är en riktig SCAM, många kunder har kommenterat att de inte kan ta ut sitt kapital.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *