Bux mäklare

Kommentarer till AX TRADER

I denna avdelning vi analyserar mäklaren YXHANDLARE (även kallad axtrader.com), är en Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas verkligen AX TRADER för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om AX TRADER ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är AX TRADER ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: AXTRADER LTD. (obefintlig)

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren Det nämns att det är baserat i Storbritannien, men det finns inga bekräftande registreringsdata, denna information är falsk.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av AX TRADER, vi märkte att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Baskonto, Premiumkonto och Supreme-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning $10, betalningar var 24: e timme, avkastning 190% (3% dagligen).

Premiumkonto: minsta initiala insättning $2.000, betalningar var 24: e timme, avkastning 260% (4% dagligen).

Högsta konto: minsta initiala insättning $10.000, betalningar var 24: e timme, avkastning 350% (5% dagligen).

AX TRADER kontotyper
AX TRADER kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera Vad AX TRADER erbjuder är: nämns inte, tydligen använder de en egen plattform.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som AX TRADER tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

AX TRADER webbplats
AX TRADER webbplats

YXHANDLARE ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: lite information om de tjänster du erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om YXHANDLARE 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: axtrader.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade AX TRADER. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på YXHANDLARE <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget YXHANDLARE är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Efter att ha analyserat det, rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad av någon myndighet. Dessutom erbjuder den så höga avkastningsräntor att de är omöjliga å andra sidan när letar efter recensioner om AX TRADER hittar vi bara recensioner som är negativa och varnar för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om AX TRADER? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

6 kommentarer om «AX TRADER: Betyg och kommentarer»

 1. JACQUELINE NACIMBA svar

  AYÚDAME A RECUPERAR MI DINERO FUI ESTAFADA EN LA PLATAFORMA AX TRADER DOUBLE HASH INEVRTI 400 Y NO PUEDO RETIRAR NADA LOS DEPÓSITOS SE REALIZO A LA CUENTA DE AHORROS BANCO PI CHINCHA 2202356551 DE LA SEÑORA MARGARETA VASILITA Nº CEDULA 1717237091 POR FAVOR NECESITO LA DEVOLUCIÓN ME MINTIERON EN DECIR QUE LAS GANANCIAS ME LAS DABAN

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola JACQUELINE, gracias por tu comentario sobre AX TRADER. Este broker es considerado una ESTAFA. Sugerimos NO enviar dinero, mienten para robarte, las operaciones son ficticias, el dinero nunca lo cruzan con el mercado, lo simulan y al final te marcan y dicen que lo perdiste todo y se lo quedan.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Severino tecpile rum svar

  Det tillåter mig inte att ta ut, för att ta ut först måste jag betala 20% av vinsten, det är en bluff...

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Severino, tack för din kommentar om AXE TRADER. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. ivana svar

  De tillåter inte att jag tar ut pengarna, några skurkstjuvar, det är pengar jag behöver jag letar efter hur jag kan göra anspråk på dem

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ivana, tack för att du kommenterade AX TRADER. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.