Kommentarer till AX Crypto Currency

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren AX Crypto Currency (även kallad AXECC), är en (uppenbarligen) kryptovalutamäklare, som Bitcoin.

Mäklaren nämner att vara en del av Solid Capital Limited och betaltjänster behandlas av Vortex Capital Ltd..

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att de är baserade på Marshallöarna (Solid Capital Limited) och London (Vortex Capital Ltd) .

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren nämner att den ska införlivas i registret för det (oreglerade) finansiella tillsynsorganet på Marshallöarna, ändå är det en OREGULERAD mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av AX Crypto Currency, vi noterar att den erbjuder 6 olika typer: bronskontot, silverkontot, guldkontot, platinakontot, diamantkontot och VIP-kontot.

Bronskonto- Minsta initiala insättning är $ 2.000, x1-hävstång, personlig kontorådgivare, 1 handelssession per vecka.

Det följs av Silverkonto- Minsta initiala insättning är $ 5.000, x2-hävstång, personlig kontorrådgivare, 2 handelssessioner per vecka, 1 utbildningssession.

Den tredje typen av konto är Guldkonto- Minsta initiala insättning är $ 10.000, x2-hävstång, personlig professionell kontorådgivare, 3 handelssessioner per vecka, 2 utbildningssessioner.

Den fjärde typen av konto är Platinakonto- Minsta initiala insättning är $ 50.000, x3-hävstång, personlig professionell kontorådgivare, 2 handelssessioner per vecka, tillgång till ett fullständigt utbildningspaket.

Det följs av Diamantkonto- Minsta initiala insättning är $ 100.000, x5-hävstång, personlig professionell kontorådgivare, 4 handelssessioner per vecka, tillgång till ett fullständigt utbildningspaket.

Den sista typen av konto är VIP-konto- Minsta initiala insättning är $ 250.000, x7-hävstång, personlig professionell kontorådgivare, skyltar kommer att ges, tillgång till ett fullständigt utbildningspaket.

Du kan se ännu fler egenskaper om kontotyperna för AX Crypto Currency-mäklaren i följande bild (tydligen hade personalen i AX Crypto Currency inte tid att översätta sin webbplats helt):

Några specifikationer om AX Crypto Currency-kontotyper
Några specifikationer om AX Crypto Currency-kontotyper

den plattformar att fungera som AX Crypto Currency-erbjudanden är: vi hittade inte denna information, vi tror att de har sin egen plattform.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som AX Crypto Currency tillhandahåller sina kunder på sin webbplats.

AX Crypto Currency-webbplats
AX Crypto Currency-webbplats

AX Crypto Currency ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaringar om dess automatiserade högfrekventa plattform, några grundläggande förklaringar om kryptovalutor, förklaring och information om kontotyper, förklaring av olika grundläggande begrepp i handeln, Inte många mer än det.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om AX Crypto Currency

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: axecc.com/en Av någon anledning fungerar inte deras gamla hemsida längre, den nya adressen är www.axecc.io/es/

Telefonnummer: 442037690191

E-post: [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsiktVi tror att AX Crypto Currency-företaget är pålitligt? Vi är inte säkra, men vi föreslår försiktighet. Varför? Med enkla ord är det inte reglerat och erbjuder ett högfrekvent handelssystem, ett automatiserat system, enligt vår erfarenhet är det bättre att hålla sig borta från alla typer av "vinnande robotar" eller automatiserade system.

Uppdatering från juni 2018: På grund av många meddelanden och kommentarer från Ax Crypto Currency-kunder tror vi att denna mäklare inte rekommenderas, vi rekommenderar försiktighet och rekommenderar inte den.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.
försiktighet möjlig mäklare bluff

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om AX Crypto Currency? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

56 kommentarer om «AX Crypto-valuta: Betyg och kommentarer»

 1. TOBI svar

  Jag rekommenderar Mychargeback, de vet vad de gör, de vet hur man återbetalar och får tillbaka pengarna. Jag har återställt nästan allt om du har frågor

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Tobi, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. marina svar

  Jag har just upptäckt att dessa otydliga har fått min far (pensionerad) att investera 10.000 XNUMX euro och han har försökt kontakta dem i flera månader utan svar. Synd att de utnyttjar äldre människor som inte har datorkunskaper.
  De kallar att sälja guldet och moren och de håller dina pengar utan att ge ytterligare förklaringar. Synd att rättvisa inte väger mot dessa hjärtlösa.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Marina, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Ax Crypto Currency, vi är mycket ledsna för allt som har hänt dig ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Kan du berätta mer om dessa annonser? Om du kommer från Spanien kanske det bästa är det kontakta CNMV, Spansk finansiell tillsynsmyndighet.

   Hälsningar.

   • marina

    Tack för ditt svar.
    De kontaktade min far via telefon. Sedan skickade de honom flera dokument per post men alltid med mycket lite information och på engelska. All viktig information om investeringar, betalningar och resten av förfarandena fick han per telefon.
    Min far är en äldre person, uppvuxen på landsbygden, utan datorkunskaper, mycket mindre investeringar, och han lurades.
    Jag kommer att kontakta CNMV som du säger och med flickan som kommenterade att de skulle göra en grupptalan för att se om de hade några framsteg.

    Hälsningar.

   • Rekommenderade mäklare

    Hej igen Marina, det är verkligen synd vad du nämner, även om det tyvärr är vanligt att människor utan kunskap om investeringsvärlden utnyttjas. Vi önskar dig lycka till och om möjligt hålla oss uppdaterade om situationen för att se om du får tillbaka pengarna.

    Hälsningar.

 3. mariana svar

  Underteckna denna framställning för att försöka avsluta de finansiella strandbarerna och få tillbaka pengarna
  ändra .org / p / government-of-espa% C3% B1a-closure-of-financial-chiringuitos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.