Bux mäklare

Kommentarer till AX Crypto Currency

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren AX Crypto Currency (även kallad AXECC), är en (uppenbarligen) kryptovalutamäklare, som Bitcoin.

Mäklaren nämner att vara en del av Solid Capital Limited och betaltjänster behandlas av Vortex Capital Ltd..

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att de är baserade på Marshallöarna (Solid Capital Limited) och London (Vortex Capital Ltd) .

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren nämner att den ska införlivas i registret för det (oreglerade) finansiella tillsynsorganet på Marshallöarna, ändå är det en OREGULERAD mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av AX Crypto Currency, vi noterar att den erbjuder 6 olika typer: bronskontot, silverkontot, guldkontot, platinakontot, diamantkontot och VIP-kontot.

Bronskonto- Minsta initiala insättning är $ 2.000, x1-hävstång, personlig kontorådgivare, 1 handelssession per vecka.

Det följs av Silverkonto- Minsta initiala insättning är $ 5.000, x2-hävstång, personlig kontorrådgivare, 2 handelssessioner per vecka, 1 utbildningssession.

Den tredje typen av konto är Guldkonto- Minsta initiala insättning är $ 10.000, x2-hävstång, personlig professionell kontorådgivare, 3 handelssessioner per vecka, 2 utbildningssessioner.

Den fjärde typen av konto är Platinakonto- Minsta initiala insättning är $ 50.000, x3-hävstång, personlig professionell kontorådgivare, 2 handelssessioner per vecka, tillgång till ett fullständigt utbildningspaket.

Det följs av Diamantkonto- Minsta initiala insättning är $ 100.000, x5-hävstång, personlig professionell kontorådgivare, 4 handelssessioner per vecka, tillgång till ett fullständigt utbildningspaket.

Den sista typen av konto är VIP-konto- Minsta initiala insättning är $ 250.000, x7-hävstång, personlig professionell kontorådgivare, skyltar kommer att ges, tillgång till ett fullständigt utbildningspaket.

Du kan se ännu fler egenskaper om kontotyperna för AX Crypto Currency-mäklaren i följande bild (tydligen hade personalen i AX Crypto Currency inte tid att översätta sin webbplats helt):

Några specifikationer om AX Crypto Currency-kontotyper
Några specifikationer om AX Crypto Currency-kontotyper

den plattformar att fungera som AX Crypto Currency-erbjudanden är: vi hittade inte denna information, vi tror att de har sin egen plattform.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som AX Crypto Currency tillhandahåller sina kunder på sin webbplats.

AX Crypto Currency-webbplats
AX Crypto Currency-webbplats

AX Crypto Currency ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaringar om dess automatiserade högfrekventa plattform, några grundläggande förklaringar om kryptovalutor, förklaring och information om kontotyper, förklaring av olika grundläggande begrepp i handeln, Inte många mer än det.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Annan information om AX Crypto Currency

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: axecc.com/en Av någon anledning fungerar din gamla webbsida inte längre, den nya adressen är www.axecc.io/en/

Telefonnummer: 442037690191

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsiktVi tror att AX Crypto Currency-företaget är pålitligt? Vi är inte säkra, men vi föreslår försiktighet. Varför? Med enkla ord är det inte reglerat och erbjuder ett högfrekvent handelssystem, ett automatiserat system, enligt vår erfarenhet är det bättre att hålla sig borta från alla typer av "vinnande robotar" eller automatiserade system.

 

Uppdatering från juni 2018: På grund av många meddelanden och kommentarer från Ax Crypto Currency-kunder tror vi att denna mäklare inte rekommenderas, vi rekommenderar försiktighet och rekommenderar inte den.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.
försiktighet möjlig mäklare bluff

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om AX Crypto Currency? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

57 kommentarer om «AX Crypto-valuta: Betyg och kommentarer»

 1. TOBI svar

  Jag rekommenderar Mychargeback, de vet vad de gör, de vet hur man återbetalar och får tillbaka pengarna. Jag har återställt nästan allt om du har frågor

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Tobi, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.