Kommentarer till AX Crypto Currency

I denna avdelning vi kommer att analysera mÀklaren AX Crypto Currency (Àven kallad AXECC), Àr en (uppenbarligen) kryptovalutamÀklare, som Bitcoin.

MÀklaren nÀmner att vara en del av Solid Capital Limited och betaltjÀnster behandlas av Vortex Capital Ltd..

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att de Àr baserade pÄ Marshallöarna (Solid Capital Limited) och London (Vortex Capital Ltd) .

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren nĂ€mner att den ska införlivas i registret för det (oreglerade) finansiella tillsynsorganet pĂ„ Marshallöarna, Ă€ndĂ„ Ă€r det en OREGULERAD mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av AX Crypto Currency, vi noterar att den erbjuder 6 olika typer: bronskontot, silverkontot, guldkontot, platinakontot, diamantkontot och VIP-kontot.

Bronskonto- Minsta initiala insÀttning Àr $ 2.000, x1-hÀvstÄng, personlig kontorÄdgivare, 1 handelssession per vecka.

Det följs av Silverkonto- Minsta initiala insÀttning Àr $ 5.000, x2-hÀvstÄng, personlig kontorrÄdgivare, 2 handelssessioner per vecka, 1 utbildningssession.

Den tredje typen av konto Àr Guldkonto- Minsta initiala insÀttning Àr $ 10.000, x2-hÀvstÄng, personlig professionell kontorÄdgivare, 3 handelssessioner per vecka, 2 utbildningssessioner.

Den fjÀrde typen av konto Àr Platinakonto- Minsta initiala insÀttning Àr $ 50.000, x3-hÀvstÄng, personlig professionell kontorÄdgivare, 2 handelssessioner per vecka, tillgÄng till ett fullstÀndigt utbildningspaket.

Det följs av Diamantkonto- Minsta initiala insÀttning Àr $ 100.000, x5-hÀvstÄng, personlig professionell kontorÄdgivare, 4 handelssessioner per vecka, tillgÄng till ett fullstÀndigt utbildningspaket.

Den sista typen av konto Àr VIP-konto- Minsta initiala insÀttning Àr $ 250.000, x7-hÀvstÄng, personlig professionell kontorÄdgivare, skyltar kommer att ges, tillgÄng till ett fullstÀndigt utbildningspaket.

Du kan se Ànnu fler egenskaper om kontotyperna för AX Crypto Currency-mÀklaren i följande bild (tydligen hade personalen i AX Crypto Currency inte tid att översÀtta sin webbplats helt):

NĂ„gra specifikationer om AX Crypto Currency-kontotyper
NĂ„gra specifikationer om AX Crypto Currency-kontotyper

den plattformar att fungera som AX Crypto Currency-erbjudanden Àr: vi hittade inte denna information, vi tror att de har sin egen plattform.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som AX Crypto Currency tillhandahÄller sina kunder pÄ sin webbplats.

AX Crypto Currency-webbplats
AX Crypto Currency-webbplats

AX Crypto Currency ger följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaringar om dess automatiserade högfrekventa plattform, nÄgra grundlÀggande förklaringar om kryptovalutor, förklaring och information om kontotyper, förklaring av olika grundlÀggande begrepp i handeln, Inte mÄnga mer Àn det.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

Annan information om AX Crypto Currency

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: axecc.com/en Av nĂ„gon anledning fungerar din gamla webbsida inte lĂ€ngre, den nya adressen Ă€r www.axecc.io/en/

Telefonnummer: 442037690191

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr ÄsiktVi tror att AX Crypto Currency-företaget Àr pÄlitligt? Vi Àr inte sÀkra, men vi föreslÄr försiktighet. Varför? Med enkla ord Àr det inte reglerat och erbjuder ett högfrekvent handelssystem, ett automatiserat system, enligt vÄr erfarenhet Àr det bÀttre att hÄlla sig borta frÄn alla typer av "vinnande robotar" eller automatiserade system.

 

Uppdatering frÄn juni 2018: PÄ grund av mÄnga meddelanden och kommentarer frÄn Ax Crypto Currency-kunder tror vi att denna mÀklare inte rekommenderas, vi rekommenderar försiktighet och rekommenderar inte den.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.
försiktighet möjlig mÀklare bluff

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om AX Crypto Currency? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

57 kommentarer om «AX Crypto-valuta: Betyg och kommentarer»

 1. TOBI svar

  Jag rekommenderar Mychargeback, de vet vad de gör, de vet hur man Äterbetalar och fÄr tillbaka pengarna. Jag har ÄterstÀllt nÀstan allt om du har frÄgor

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Tobi, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr vÀldigt glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. marina svar

  Jag har just upptÀckt att dessa otydliga har fÄtt min far (pensionerad) att investera 10.000 XNUMX euro och han har försökt kontakta dem i flera mÄnader utan svar. Synd att de utnyttjar Àldre mÀnniskor som inte har datorkunskaper.
  De kallar att sÀlja guldet och moren och de hÄller dina pengar utan att ge ytterligare förklaringar. Synd att rÀttvisa inte vÀger mot dessa hjÀrtlösa.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Marina, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Ax Crypto Currency, vi Àr mycket ledsna för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Kan du berÀtta mer om dessa annonser? Om du kommer frÄn Spanien kanske det bÀsta Àr det kontakta CNMV, Spansk finansiell tillsynsmyndighet.

   HĂ€lsningar.

   • marina svar

    Tack för ditt svar.
    De kontaktade min far via telefon. Sedan skickade de honom flera dokument per post men alltid med mycket lite information och pÄ engelska. All viktig information om investeringar, betalningar och resten av förfarandena fick han per telefon.
    Min far Àr en Àldre person, uppvuxen pÄ landsbygden, utan datorkunskaper, mycket mindre investeringar, och han lurades.
    Jag kommer att kontakta CNMV som du sÀger och med flickan som kommenterade att de skulle göra en grupptalan för att se om de hade nÄgra framsteg.

    HĂ€lsningar.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej igen Marina, det Àr verkligen synd vad du nÀmner, Àven om det tyvÀrr Àr vanligt att mÀnniskor utan kunskap om investeringsvÀrlden utnyttjas. Vi önskar dig lycka till och om möjligt hÄlla oss uppdaterade om situationen för att se om du fÄr tillbaka pengarna.

     HĂ€lsningar.

 3. mariana svar

  Underteckna denna framstÀllning för att försöka avsluta de finansiella strandbarerna och fÄ tillbaka pengarna
  Àndra .org / p / government-of-espa% C3% B1a-closure-of-financial-chiringuitos

 4. Jose Paz svar

  Hej, jag Àr José, tyvÀrr hÀnde samma sak med mig, jag satte in och en viss Marcela Àr vÀldigt aggressiv eftersom hon ber dig att investera mer, men efter det svarar de inte pÄ meddelandena igen och du förlorar och det finns inget sÀtt att dra tillbaka investeringen. Om nÄgon vet hur man drar sig tillbaka skulle jag uppskatta det mycket

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för dina kommentarer, det Àr verkligen synd vad du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du kom över Ax Crypto Currency i första hand? Om du har mer information om företaget, vÀnligen dela det med oss.

   HĂ€lsningar.

  • Ana svar

   Hej Jose, jag har lĂ€st allt som hĂ€nde dig med en viss Marcela, och samma sak hĂ€nde mig med en viss SebastiĂĄn Rguez. Han började med att be mig om 250 euro, jag gav det till honom, men nĂ€r han började, pĂ„ ett absolut aggressivt sĂ€tt, bad han mig om mer och mer pengar med ursĂ€kter som att han skulle förlora ett brutalt företag och jag don Jag vet inte vad, ringde mig varje dag och blev ocksĂ„ min förtroliga, försökte fĂ„ mig ut Information om mitt privatliv, jag gav honom inte en enda euro mer och nĂ€r jag sa till honom att jag ville ha mina pengar, han, tjejen som ringde mig, företaget, Crypto Currency, telefonen försvann, och jag kunde inte komma Ă„t ens med mitt lösenord. Det Ă€r
.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Ana, tack för att du delar din erfarenhet med ACC. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

    Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

    hÀlsningar

 5. William Godo Blasco svar

  De lÄter mig inte ta ut de 250 euro som jag investerade och om jag ville ta ut pengarna berodde det pÄ aggressiviteten hos kontoansvarig som krÀvde tusentals euro frÄn mig för att kunna fungera pÄ marknaden. do?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Guillermo, tack för dina kommentarer, det Àr verkligen synd vad du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du stötte pÄ Ax Crypto Currency i första hand? Det Àr vad vi alla undrar om hur man ÄterhÀmtar sig ... Om du gjorde betalningen för inte sÄ lÀnge sedan och via din bank kan du prata med din bank och försöka avbryta överföringen.

   HĂ€lsningar.

 6. Fyr svar

  Regina Almonte +447459828324 axecc .io, jag fick ocksÄ ett mejl till dem [e-postskyddad] ., försök att kommunicera med henne och förklara vad som hÀnder med dina investerade pengar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Baliz, tack för informationen.

   En hÀlsning.

 7. Fyr svar

  En dam Regina Almonte +447459828324 axecc .io ringer mig frÄn London, jag har Ànnu inte investerat. Jag lÀmnar dig nÄgra kontaktnummer. 44037694074 - +442038731806. Jag hoppas att du kan fÄ tillbaka dina pengar.

 8. Daniel svar

  Hej: Kan du rekommendera nÄgon webbplats som fungerar med reglerade mÀklare, och dÀrför fungerar de korrekt?
  tack

 9. Daniel svar

  Kan du informera mig om det finns nÄgot lagligt sÀtt att rapportera ax? Jag tror att jag har pengarna fÄngade och jag har svÄrt att ta ut dem.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Daniel, du borde göra det med ditt lands tillsynsorgan, om du till exempel Àr frÄn Spanien, i sÄ fall skulle det vara CNMV... Kan du berÀtta lite mer om din erfarenhet av detta företag?

   hÀlsningar

  • Adolfo Pedro Moreno galagher svar

   Hej Daniel, jag Ă€r en av de mĂ„nga, som har litat pĂ„ dessa mĂ€nniskor och utifrĂ„n vad jag ser finns det mĂ„nga som har litat pĂ„, jag föreslĂ„r dig om du vill inleda rĂ€ttsliga Ă„tgĂ€rder som, bĂ„de du och de som vill gĂ„ med, kontaktar detta e -post, och jag kommer att ge dig detaljer om hur du kan inleda dessa Ă„tgĂ€rder. Jag har precis pratat med advokaten och ju fler som drabbats, desto billigare blir avgifterna. , de har redan vunnit en stĂ€mning mot En finansiell plattform, FÖR SCAM, och jag tror att nĂ€r de tar frĂ„gan för brott kan de till och med hamna i fĂ€ngelse. En hĂ€lsning. Adolfo. ([e-postskyddad])

 10. anonym solidaritet svar

  VĂ€nner lĂ„ter dig inte ta ut ett öre !!! De lurar Ă„t vĂ€nster och höger! ta hand om alla !! De lockar dig till att försöka sĂ„ mycket som möjligt, men du kommer inte se nĂ„got tillbaka, det Ă€r allt för dem !!! ALLA ÄR RÅDADE !!!

  • sebas svar

   Hej Anonym. Okej, de behĂ„ller allt, men berĂ€tta hur de fĂ„r pengarna? Vad jag inte förstĂ„r ... vet du hur frĂ„gan om att sĂ€tta in pengar fungerar? SĂ„ du kan ange frĂ„n ett kreditkort eller en banköverföring. Pengarna gĂ„r normalt till Barclays -banken, som accepterar dem efter att ha begĂ€rt mycket personlig dokumentation och ursprung för pengarna ... efter det hĂ€r första steget kvarstĂ„r pengarna i BARCLAYS BANK -KONTOT, mĂ€klaren kan arbeta med, men DO HAR INTE DET !! Det ENDA sĂ€ttet att fĂ„ kontanterna Ă€r att de Ă„tervĂ€nder dit de lĂ€mnade, det vill sĂ€ga, om du kom in frĂ„n kreditkortet, Ă„tervĂ€nd dit och om du gjorde en överföring, Ă„tergĂ„r det till samma konto. FörstĂ„r du administratören och den anonyma vĂ€nnen? MĂ€klaren har inget sĂ€tt att behĂ„lla kontanterna, det Ă€r det jag INTE FÖRSTÅR, om de inte har lösenordet för kontot kan de inte fungera och de kan inte ha pengarna! VEM KAN FÖRKLARA FÖR MIG att de vinner med detta ????

   • anonym solidaritet svar

    Pengarna gÄr till deras bank, jag vet inte om det Àr frÄn Barclays eller inte, men det hÀr gÄr med dem, och de har sÀkert lösenordet och kan Àndra det, om det Àr de som hanterar webbplatsen och plattformen. .. Det har i alla fall alltid varit sÄ med alla mÀklare som lurar folk, jag tror inte att det hÀr varierar sÄ mycket ...

 11. sebas svar

  Det jag verkligen ville var att köpa kryptovalutor, jag investerade 56.500 2018 dollar och köpte kryptorna, detta var i januari 10.000 och jag köpte till ett högt pris. Först var allt perfekt, mĂ€klaren, en viss Marcella kommunicerade och förklarade saker. Inte en mĂ„nad gick nĂ€r de började erbjuda mig nya MÖJLIGHETER, vilket naturligtvis inte intresserade mig eftersom jag helt enkelt vĂ€ntade pĂ„ kryptokurvorna som jag köpte, för att sĂ€lja och det Ă€r det ... frĂ„n att erbjuda mig STORA MÖJLIGHETER som de praktiskt taget började krĂ€va att jag sĂ€tter in mer pengar, Ă€ven med lögner som till exempel; MUSDCOIN (ny virtuell valuta) gav mig möjlighet genom dem att köpa 10.000 6 av dessa mynt för en dollar, det vill sĂ€ga ange 60.000 XNUMX dollar till och de försĂ€krade mig om att de i juni (vi var i mars eller april) skulle vara vĂ€rda XNUMX dollar var och jag skulle ta ut XNUMX XNUMX utan problem! Jag svarade mycket bra pĂ„ det men jag skulle förlora möjligheten som han gav mig. Att sĂ€ga att MUSDCOIN idag Ă€r vĂ€rt detsamma som nĂ€r det erbjöds mig ... sedan dess visste jag inte mer om dem, de svarar inte pĂ„ mina meddelanden och det jag inte vet Ă€r den dag jag vill sĂ€lja krypton hur ska jag göra det? Eftersom jag i mitt fall Ă€r beroende av mĂ€klaren marcella och det visar inga tecken pĂ„ liv ..
  Webben förÀndrades, nu Àr det axecc .io
  telefonen de publicerar fungerar inte!
  Jag REKOMMENDERAR INTE AXECC TILL NÅGON !!!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Sebas, det Àr verkligen synd vad du nÀmner om AXECC, men som du ser Àr du inte den första personen som lÀmnar in ett klagomÄl om företaget. Kommer du ihÄg hur du hittade det hÀr företaget?

   En hÀlsning.

   • sebas svar

    Genom en Facebook-annonsering, en frÄga, förutsatt att kryptona i slutet av Äret stiger i pris och vill sÀlja, för detta Àr jag beroende av mÀklaren, som för nÀrvarande inte finns nÄgot sÀtt att kontakta, eller nÄgon frÄn teknisk support . Hur kan jag sÀlja kryptovalutor? Vet du vem jag kan kontakta för dessa problem? Det faktum att de inte Àr reglerade, eftersom deras licens Àr frÄn Marshallöarna, kan de göra vad de vill med straffrihet? Tack!

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Sebas, tyvÀrr finns det mÄnga oreglerade mÀklare som har dÄlig praxis gentemot sina kunder, det mest normala (vi hoppas att det inte Àr sÄ) Àr att du inte kommer att kunna ta ut ett öre ... Du kan kontakta det finansiella regelverket av ditt land, till exempel om du Àr frÄn Spanien, skulle det vara CNMV, Àven om det mest de gör Àr att utfÀrda en varning ... NÀr det gÀller licensen Àr det inte ens en licens, det Àr en (tÀnkt, för vi har inte varit kunna hitta det) införlivande i Marshallöarnas finansregister, och Àven om det vore en licens Àr det inte en förordning och det skulle fortfarande vara en oreglerad mÀklare ... Hur kan de göra det med straffrihet? Det Àr vad vi frÄgar oss varje dag, det Àr verkligen synd.

     • sebas

      Du lÀmnar mig vÀldigt lugn ... vet du hur inkomstfrÄgan fungerar med dessa plattformar? Det görs via Barclays Bank. De (mÀklare) kan verka pÄ aktiemarknaden med de pengar som du tidigare överfört till Londons konto för nÀmnda bank men de kan inte fÄ pengarna fysiskt, det enda sÀttet att fÄ pengarna Àr att ÄtervÀnda till kÀllkontot, det vill sÀga, Om du överförde frÄn ett konto, skicka tillbaka pengarna till det och om du har gjort det med ett kort, gÄ tillbaka till kortet. Du förstÄr, de kan inte fÄ kontanterna, de fungerar bara med den i ett glas som har kontonycklarna, men fÄr ALDRIG pengarna ... kan du förklara för mig att de tjÀnar genom att inte returnera dem?

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Tja, vanligtvis simulerar bedrÀgerimÀklarna operationer men det finns allt i DEMO, det vill sÀga alla vinster eller inköp finns pÄ demokonton med fiktiva pengar, de riktiga pengar som du "investerade" de har, det Àr vinsten.

 12. Camilo svar

  Detsamma hÀnder mig. De svarar inte mig. Det skulle finnas nÄgot sÀtt att rapportera dem sÄ att de inte gör mer skada eller kan fÄ tillbaka nÄgot. BerÀtta för mig om nÄgon vet nÄgot. Tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Camilo, kommer du ihÄg hur du hittade det hÀr företaget? Om att göra nÄgot kan du till exempel kontakta det finansiella tillsynsorganet i ditt land, var kommer du ifrÄn?

   En hÀlsning.

 13. Maximal svar

  Jag investerade 1.300 XNUMX e. I det hÀr bluffföretaget för att jag ville investera i bitcoin nÀr jag sÄg hur de fungerar dÄligt eftersom de gör vad de vill med dina pengar, jag försökte ta ut det, svaret var att inte ha investerat, de blockerade mitt konto och de Àr inte ens bedragare.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maximo, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med AX Crypto Currency med oss, det Àr verkligen synd vad du sÀger ... Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Kan du utöka din upplevelse lite?

   En hÀlsning.

 14. Herminia Fleitas svar

  Jag rekommenderar inte det alls, du investerar minsta belopp för att se hur allt gÄr och sedan ringer de dig sÄ ofta för att be dig om mer pengar. Nu stÄr jag bakom dem för att ta ut pengarna och de svarar inte pÄ mina meddelanden. De Àr tjuvar. Investera inte dÀr. Det vÀrsta Àr att de rekommenderades i en artikel som publicerades av CNN money och jag litade pÄ det "rykte" som CNN har

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Herminia, det Àr verkligen synd vad du nÀmner om AXECC, men vi tackar dig, din upplevelse kommer sÀkert att hjÀlpa mÄnga andra mÀnniskor som letar efter information om företaget ... Har du inte av en slump lÀnken till CNN-artikeln pengar?

   En hÀlsning.

 15. Vincenzo svar

  Ange alla long sono truffatori. ho investito 250 euro per provare, poi ho avuto qualche dubbio nei papegoja modi di fare, cercavano incrementi di capitale with pochissimi risultati e la papegoja piattaforma mi Ăš sembrata false. successivt papegojan chiamata volevo il rimborso dei miei soldi, la risposta Ăš sta non non miei soldi, risposta Ăš sta ti do a cazzo.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Vincenzo nĂ€mner följande: ”HĂ„ll dig borta, de Ă€r bedragare. Jag investerade 250 euro för att testa, dĂ„ tvivlade jag pĂ„ deras sĂ€tt att agera, letade efter kapitalökningar med mycket fĂ„ resultat och deras plattform verkade falsk för mig. Efter hans samtal ville jag fĂ„ tillbaka pengarna, svaret var NEJ, jag ger dig en skit. "

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Vincenzo, tack för att du delar din erfarenhet med AX Crypto Currency med oss, det Àr verkligen synd vad du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du hittade det hÀr företaget?

   En hÀlsning.

   ÖversĂ€ttning: Ciao Vincenzo, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Crypto Currency, Ăš davvero un peccato. Ti ricordi Ă€ter sei arrivato ett trovare questa företag?

   En hÀlsning.

 16. en annan investerare svar

  hej vÀnner, kan nÄgon ge mig en aktuell Äsikt om detta företag? Jag har en hel del med dem och kommentarerna jag har lÀst gör mig lite nervös ... hÀlsningar till alla

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "en annan investerare", tack för dina kommentarer, vi ser ocksÄ fram emot nÄgra nya upplevelser eller kommentarer om Ax Crypto Currency, hÀlsningar.

 17. FERNANDO svar

  HEJ
  JAG INVERTERAR 500 EURO OCH NU FÅR DE INTE FÖR ATT TA UT DET
  DET ÄR ALLA EN LUR

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Fernando, tack sÄ mycket för att du delade din Äsikt om AX Crypto Currency med oss, hur lÀnge har du vÀntat pÄ uttaget? Och kommer du ihÄg hur du hittade det hÀr företaget?

   hÀlsningar

 18. ÄNGEL svar

  Jag lÀgger in det minsta som de ber om 250 ... Jag antar att det blir mÀklarens faktura. Men jag ska sÀga det

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Angel, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med AX Crypto Currency med oss, vÀnliga hÀlsningar.

 19. Harry svar

  Jag försöker investera en liten summa som du rekommenderar mig en hÀlsning.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Enrique, vi föreslĂ„r försiktighet eftersom det Ă€r en icke-reglerad mĂ€klare och har ett automatiserat system, vilket vi aldrig rekommenderar. Även i samma avsnitt finns nĂ„gra inte sĂ€rskilt uppmuntrande kommentarer om Ax Crypto Currency.

   I vilket fall som helst, om du bestÀmmer dig för att investera, kan du prova med en liten summa och berÀtta hur det gick.

   Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   En hÀlsning.

 20. robin svar

  Hej, var försiktig med dessa rÄttor, nÀr du inte sÀtter in mer eller vill stÀnga ditt konto, de inte tillÄter det eller helt enkelt slutar svara, rekommenderar jag att du lÀser (anvÀnd google translator eftersom det Àr pÄ engelska) den hÀr sidan dÀr det redan finns klagomÄl om dessa rÄttor forexpeacearmy .com / community / threads / vortex-capital-ltd-axecc-ax-krypto-valuta-ignorerar-uttag-begÀran.53111 /

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Robin, lÀnken du bifogar Àr verkligen vÀldigt intressant, vi tar hÀnsyn till den, har du arbetat med dem?

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *