Kommentarer till Axe Trades

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Ax Trades, är en binär optionsmäklare. Rekommenderas verkligen Ax Trades för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera i företaget?

Mäklaren nämner att vara en del av RTS, LP.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i Storbritannien.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren, nämner ingenting om reglering, vi tror att det är en OREGULERAD mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Axe Trades, märkte vi att det erbjuder 6 kontotyper: det gröna kontot, safirkontot, pärlkontot, guldkontot, platinakontot och det svarta kontot.

Grönt konto- Minsta initiala insättning på 250 $, analytikertillsyn, 30% bonus, 1 x 30 minuters handel.

Det följs av Safir-konto- Minsta 5.000 30 $ initial insättning, diskretionär service, 3% bonus, 60 x XNUMX minuters handel.

Den tredje typen av konto är Pearl-konto- Minsta 25.000 50 $ initial insättning, efterfrågeanalytiker, XNUMX% bonus och diskretionär service.

Detta följs av Guldkonto- Minsta 50.000 60 $ initial insättning, efterfrågeanalytiker, XNUMX% bonus och diskretionär service.

Den femte typen av konto är Platinakonto- Minsta 100.000 70 $ initial insättning, efterfrågeanalytiker, XNUMX% bonus och diskretionär service.

Den sista typen av konto är Svart konto- Minsta 500.000 80 $ initial insättning, efterfrågeanalytiker, XNUMX% bonus och diskretionär service.

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyperna för Ax Trades-mäklaren (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Ax Trades kontotyper
Ax Trades kontotyper

den plattformar att fungera som Ax Trades erbjuder är: Ax Trades egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Ax Trades tillhandahåller på sin webbplats.

Ax Trades webbplats
Ax Trades webbplats

Ax Trades erbjuder följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: de har några grundläggande förklaringar om olika koncept för tillgångshandel, de förklarar också, men inte särskilt detaljerat, de olika instrument som är möjliga att handla med Ax Trades.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Övrig information om Axe Trades

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.axetrades.com/en/

Telefonnummer: +44 20 37 69 65 98 och +1 617

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Ax Trades är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att Ax Trades är en OREGULERAD och binär optionsmäklare, det är inte en bra kombination, så vi föreslår försiktighet.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Axe Trades? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *