✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget AXEN CAPITAL är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om AXEN CAPITAL och vi kommer att berätta varför vi kom fram till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsaxencapital.com
???? företaget*Axen Capital Ltd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress Har inte
📈 PlattformEgen plattform, MetaTrader 4 och MetaTrader 5
📌 AdressSaint Vincent och Grenadinerna
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 13 maj 2019
FöretagstypAkademi, fondförvaltning

företaget:⚠️ AXEN CAPITAL tillhör Axen Capital Ltd,

Plats: AXEN CAPITAL omnämnande finns i Saint Vincent och Grenadinerna, ett skatteparadis, en plats som INTE REKOMMENDERAS. Om du bestämmer dig för att lita på ett företag baserat här måste du veta att dina pengar inte har någon typ av skydd, det är mycket riskabelt, tänk efter två gånger innan du litar på det här företaget. Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är AXEN CAPITAL?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det AXEN CAPITAL är ena fondförvaltningsakademin.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

Axen Capitals webbplats

Här presenterar vi en skärmdump av webbplatsen AXEN CAPITAL, som är axencapital.com. Fångsten gjordes i SEPTEMBER 2021.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer:

-(33) 3709-6294

(452) 175-43-21

(443) 298-3271

(477) 148-2232

 (55) 6703-5218

 • Vi har inte hittat e-post.

* Reglering av AXEN CAPITAL

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Eftersom det är en akademi med utbildningssyfte behöver den ingen reglering som ett mäklarföretag skulle.

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Axen Capital och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De nämner att vara belägen på en MYCKET OSÄKER plats

reglering: De nämner inget om dess reglering eftersom det inte är en mäklare och inte behöver reglering av en finansiell enhet.

Företaget har pyramidegenskaper, var försiktig.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Axen Capital, en akademi specialiserad på fondförvaltning, framhåller sin närvaro på en plats som Saint Vincent och Grenadinerna, även om denna plats kan ge upphov till säkerhetsproblem för vissa.

Denna akademi fokuserar främst på att erbjuda kunskap och verktyg för fondförvaltning, orientera sig mot ett pedagogiskt förhållningssätt utan att spela rollen som ett mäklarföretag. I denna mening kan bristen på information om dess reglering skapa osäkerhet för dem som letar efter ett institut med klarhet i regelverket, eftersom de inte fungerar som direkta finansiella mellanhänder.

Detta akademiska tillvägagångssätt kan vara attraktivt för dem som vill skaffa sig kunskap inom fondförvaltning, även om det kan väcka frågor om dess regelverk och affärspraxis eftersom det inte är en konventionell finansiell förmedlingsenhet.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om AXEN CAPITAL:

datum Uppdatering – nyheter
Augusti 2023Vi får ett stort antal meddelanden från Axen Capitals kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.

Video om AXEN CAPITAL

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av AXEN CAPITAL.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av AXEN CAPITAL

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar AXEN CAPITAL

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till AXEN CAPITAL?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera AXEN CAPITAL?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är AXEN CAPITAL pålitlig?

Nej. AXEN CAPITAL är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: dess läge, eftersom det är ett skatteparadis, skapar mycket osäkerhet och ekonomisk osäkerhet. Det är inte reglerat på grund av dess akademiska syften och inte att vara en mäklare. Utöver detta har företaget pyramidiska egenskaper. VAR VÄLDIGT FÖRSIKTIG.

Hur får man tillbaka pengar från AXEN CAPITAL?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

53 kommentarer om «Axen Capital: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Humberto svar

  Nåväl vad jag nyss räddade mig från! Jag var på väg att sätta in mer än 20.000 XNUMX HAHAHAHAHA för guds skull. Tack så mycket vänner för ert arbete med att varna för bedrägerier. Jag ringde faktiskt banken för att göra överföringen men tack och lov bestämde jag mig för att leta efter lite information. De räddade mig precis från ett mycket stort problem. Tack så mycket!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Humberto, FANTASTISKT!!!, vad glad du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du betalar med ditt kort, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recension och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *