Kommentarer till AXES BANK

I denna avdelning vi analyserar mäklaren AXES BANK (även kallad groupaxes.com), är en mäklare för finansiella tjänster. Rekommenderas verkligen AXES BANK för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar AXES BANK. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare bör veta innan de lutar sig eller inte med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: AXES BANK SA.

✅ När det gäller din läge, Mäklaren nämner att han är baserad i: Tyskland, men detta är falskt, för att det ska vara sant måste det regleras av myndigheten i det landet.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av AXES BANK, vi noterar att det inte finns någon information som indikerar att det finns olika kontotyper.

Las plattformar att fungera som AXES BANK erbjuder är: inte nämnt.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som AXES BANK tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

AXES BANK webbplats
AXES BANK webbplats

AXES BANK ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intressenter: en kort information om de tjänster som AXES BANK erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om AXES BANK |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: groupaxes.com

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på AXES BANK <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget AXES BANK är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

När vi ser allt detta rekommenderar vi att du är försiktig, för: det är en oreglerad mäklare och den nämner inte ett registreringsnummer, vi vet inte varifrån det verkligen fungerar; användarvillkoren är mycket ofullständiga, det är som om de försöker dölja många viktiga data. Letar du efter mer information i andra recensioner hittade vi inget om AXES BANK, det verkar vara en ny och okänd mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : I december 2020 tillkom CNMV AXES BANK till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till M️ CNMV december 2020 varning

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Enligt kundmeddelanden är AXES BANK nära kopplad till B.P. BANK, ett finansiellt företag med ett fruktansvärt rykte.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om AXES BANK? Vad har du upplevt?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «AXES BANK: Betyg och kommentarer»

 1. Horacio svar

  OBS! DETTA FÖRETAG STALAR DINA DATA, VAR FÖRSIKTIG,

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Horacio, tack för att du kommenterade AXES BANK. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.