Bux mäklare

axia investerar kommentarer

Analys av Axia Investing

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Axia Investering (kallas även med namnet: axiainvesting.com), Det handlar om en Handelskurs. Rekommenderas verkligen Axia Investing att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det ett säkert företag? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Axia Investing ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Axia Investing en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det ett reglerat företag?

 • Axia Investing nämner att vara en del av nämner det inte.
 • Angående din plats, företaget är baserat i Brasilien enligt webbplatsen, även om det inte finns någon giltig information som bekräftar detta, anser vi att det är ett falskt faktum.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Axia Investing inte nämner någon reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Axia Investing är ett företag INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade företag, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med ett oreglerat företag är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som erbjuds av Axia Investing, i det här fallet noterar vi att det inte erbjuder kontotyper.

La plattform att fungera som Axia Investing använder är: den nämner det inte.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Axia Investing tillhandahåller på sin hemsida. Vi tror att de resurser och hjälp som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för företaget.

axia investeringswebbplats
Axia Investings webbplats

Axia Investing tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: lite information om kursen, FAQ-sektionen, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Axia Investering

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: axiainvesting.com
 • 📞 Telefonnummer: har inte
 • 📧 E-post: kontakt från webbplatsen

Du kanske undrar varför vi granskade Axia Investing. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Axia Investering

Avslutar detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att företaget Axia Investing är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha undersökt det, vi råder dig att vara försiktig, eftersom det är ett illegalt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom knep och fällor. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt att ta risken när det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med ett oreglerat eller dåligt reglerat företag, när man kan investera med ett företag som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är företagsreglering, det vill säga, det är förmodligen den viktigaste egenskapen i något företag; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du arbetat med detta företag? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av detta företag.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av företaget kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Axia Investing? Vad har varit din erfarenhet?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

14 kommentarer om «Axia Investing: Betyg och recensioner»

 1. Raquel svar

  Hola!! a mi me quería dar una bonificación entonces para que la inversión inicial y tanta insistencia

  Tengan cuidado ojala todos tuviéramos el tiempo de investigar gracias a que no cedi y me puse investigar

  gäller

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola Raquel, gracias a ti por escribir.

   Hälsningar.

 2. Maria Eugenia svar

  Invertí en Axia.Trade (axiainvestments .com) , me dicen que es una Empresa Mexicana, será real???

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola Maria Eugenia, creo que estás en la reseña equivocada, deber comentar tus dudas aquí: AXIA Investments.

   Hälsningar.

 3. Matias Renta svar

  De är bedragare, kursen de erbjuder är vad som helst

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Matías, tack för din kommentar om Axia Investing. Det här företaget är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Mayupi svar

  Kanske ringde de mig bara och bad mig investera, tack för bidraget jag är väldigt tacksam, de räddade mig från bluffen

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Mayupi, tack för att du skrev, vi är glada över att ha varit till hjälp.

   Hälsningar.

 5. Moses svar

  Tack för informationen, de kontaktade mig också och det var nästan samma som den tidigare personen med skillnaden att jag skrev in och registrerade mig på Roboforex-sidan men mitt konto var registrerat på deras plattform och det verkade redan misstänkt därifrån så jag försökte kommunicera med dem tills jag fick ett kontaktnummer och jag fick det
  Jag lämnar dem här.
  Bedräglig reklamsida som omdirigerar din registrering till deras plattform:
  https ://rf-start .com/rf/es/lp/partner-program/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=6530330854&utrm_term=que%20hacer%20para%20ganar%20plata&utm_content=135948537244&gclid=CjwKCAjwo8-SBhAlEiwAopc9W8CNNr7si-FPdPtp1o9gS4oFxReccRC-2sqOGgc1s6W6nVdrqJ-UUYxoC4BcQAvD_BwE
  Kontaktnummer till en av dina anställda:
  +52 55 1820 6156
  Det är allt jag kan bidra med, jag hoppas att du kan göra något med dem

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Moises, tack för din kommentar om Axia Investing. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Manuel svar

  Tack för din kommentar Francis. Du räddade mig från att falla för bluffen. För ett tag sedan ringde de mig för samma sak som du och de förklarade allt om investeringen och vad jag var tvungen att sätta in och för att skapa en obligation började de fråga dig om ditt liv och hur du mår och allt och vara empatisk med din problem och sedan börjar de skynda dig att göra insättningen och om du säger till dem att du inte har ditt kreditkort till hands säger de till dig att inte lägga på och att de väntar på att du ska hämta den och göra insättningen via app eller vad du nu gör insättningen på ett oxxo eller sparapotek eller någonstans där överföringar görs, men jag vet inte varför jag började känna som när en kidnappare ber dig att göra detsamma när de har kidnappat en släkting till en, så jag täckte och avslöjade mikrofonen för att låtsas att signalen försvann och att han inte hörde den bra och jag lade på luren på honom.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Manuel, tack för din kommentar om Axia Investing. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Francisco svar

  Igår satte jag in 5369 XNUMX mexikanska pesos, vilket är att investera i dollar, en Axia investeringsassistent vid namn brayan valdez sa till mig att idag skulle vi börja, han gav mig till och med sitt nummer och han svarar mig inte och han svarar inte längre

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Francisco, tack för din kommentar om Axia Investing. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.