axiance recensioner

Analys av Axiance

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera axians (kallas även med namnet: axiance.com), Det handlar om en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Axiance att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Axiance ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Axiance en säker webbplats? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • Axiance nämner att vara en del av ICC Intercertus Capital Ltd, Aerarium Limited och Aurum Capital Limited.
 • Angående din plats, företaget är baserat på Cypern enligt webbplatsen, även om det inte finns någon giltig information som bekräftar detta, tror vi att det är en falsk data.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Axiance nämner regleringen av CySEC, FSA och FSCDenna mäklare förekommer dock inte i ovannämnda organs register.

UPPMÄRKSAMHET: Axiance är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som erbjuds av AxianceI det här fallet ser vi att det erbjuder två olika typer av konton:

 • Konto Standard: minsta initiala insättning på € 100, minsta spridning från 1.2 pips, inga provisioner, tillgång till Trading Central..
 • Konto Premium: minsta initiala insättning på € 5.000, minsta spridning från 0.8 pips, utan provision, tillgång till Trading Central.
 • Konto VIP: minsta initiala insättning på € 30.000, minsta spridning från 0 pips, gratis VPS, provision $ 2 per parti som handlas (4 $ per rund parti), tillgång till Trading Central.

La plattform att fungera som Axiance använder är: MT4 och MT5 plattformar.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Axiance tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Axiance webbplats 1
Axians webbplats

Axiance tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: livediagram, information om produkterna de erbjuder, utbildningssektion, nyheter, egentligen inte mycket mer än så här.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information axians

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: axiance.com
 • 📞 Telefonnummer: + 3197005034767
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserade Axiance. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på axians

Avslutar detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att Axiance-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha undersökt det, vi råder dig att vara försiktig, eftersom det är ett illegalt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom knep och fällor. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: företagen axians är kopplat till EverFX un mäklare med ett fruktansvärt rykte och anklagad för att ha begått många bedrägerier. VI FÖRESLÅR FÖRSIKTIGHET.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Axiance? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

18 kommentarer om «Axiance: Betyg och kommentarer»

 1. Rekommenderademaklare.com svar

  Uppmärksamhet: Vi försöker samla information om alla som berörs av denna mäklare, så att sanningen är känd. Till de som vill samarbeta genomförs en anonym nätintervju utan att skada er. Den som är intresserad skriv till mailen [e-postskyddad]

 2. James Bailey svar

  Jag skulle vilja prata med personer med erfarenhet från EverFX och Axiance.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej James, tack för din kommentar om Axiance. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Brian Flames svar

  Jag har jobbat med dem i mer än två och en halv månad och hittills har jag inte haft några problem i verksamheten, men när jag bad om att få ta ut mina pengar såg jag att allt förändrades, attityden, svaren, servicen , allt förändrades och allt var ursäkter för att inte betala, de hävdade obefintliga betalningar som jag var tvungen att göra för att kunna ta ut, jag rekommenderar dem inte, de är råttor!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Brian, tack för din kommentar om Axiance. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. John Hernandez svar

  Hej,
  De har kontor på Providencia Avenue i Chile.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juan, tack så mycket!

   Hälsningar.

 5. John Hernandez svar

  Om denna mäklare är kopplad till Everfx, vilket han antog, de är samma sak och EverFX, det var en stor bluff, jag förlorade allt mitt kapital, mer än 20 tusen dollar, operationerna gjordes för mig, när jag hade förmåner och bad dem, de skickade dem aldrig till mig, de satte 20 tusen hinder för mig och det var repetitivt, de tipsade mig om verksamheter som i slutändan stängde negativt med höga summor, de insisterar på att de investerar mer och mer pengar för förmodade investeringsmöjligheter, när de inte uppnår sina mål om att du investerar mer talar de illa till dig, de använder psykologiska strategier med olika representanter för att kunna övertyga dig, de fokuserar inte på att träna dig att handla, bara på att få pengarna från dig .
  OM DET ÄR SAMMA SOM EVEREFX ÄR DET EN STOR BLUFFÄR.
  Nyligen ringde de mig för att hjälpa mig med det som hände mig i EVERfx, men med samma övertalningsstrategi.
  VÅGA INTE gå i den fällan, i det där bedrägeri som får blodtårar att gråta, jag vill att alla ska falla fångar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juan, tack för att du kommenterar Axiance. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. kelvin svar

  Bli inte lurad de är tjuvråttor innan de kallades EverFx nu Axiance låt dig inte luras de stjäl från mig de lurade så här... ..tjocka tjuvar... HP.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Kelvin, tack för din kommentar om Axiance. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. John svar

  De låter mig inte logga in och jag har mejl och lösenord bra, kort sagt, de stal mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, tack för att du kommenterar Axiance. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. Hugo svar

  Jag blev lurad med Everfx. De fick mig att sätta in med ursäkten att jag skulle återställa det med deras råd, först kontaktade en chef mig (Bleona) [e-postskyddad]), och följde enligt rådgivaren Enrico ([e-postskyddad]) att e -postmeddelandena redan studsar mig tydligen eliminerade de dem, de sa till mig att med deras hjälp skulle jag alltid ha mer vinst än förluster, och det var tvärtom, han fick mig att fungera med liten start för att få förtroende och ofta sa han till mig om jag ville vinna insättning mer än jag kunde, kunde han inte hjälpa mig med små belopp. Sätt in 1000 USD så att jag tappar ditto med sin strategilogik och skyll på mig när han var den som berättade hur jag skulle hantera, han satte aldrig kepsar på förlusterna och därför gick han in i en svans och jag förlorade allt för att jag inte hade fri marginal eftersom han fick mig att öppna två operationer i samma valuta, en att köpa och den andra att sälja, och därför när en vann, förlorade en annan och fick mig att öppna varje operation efter att den stängdes, och att jag emellanåt åt allt tills jag förlorade och de är så hårda att han fortfarande berättade för mig att jag var den skyldige när de sa till mig att med rådgivning skulle jag inte förlora och att bara om. och att han deponerade tillbaka att han skulle återhämta sig med att spela med mina pengar som var ett banklån och jag sa bra till honom och nu har jag inget sätt att hävda eftersom jag bor i Uruguay och det är från Europa, följt senare av någon annan som ringer mig till se vad som hade hänt och på Säg till honom att jag inte ringer mig igen och ofta ringer de mig från denna Axiance -mäklare med samma historia om att den ena var smält och att jag kommer att återställa det förlorade och att för det måste jag börja om som om pengarna skulle regna. faller inte in i deras nätverk är som droger.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Hugo, tack för att du kommenterar Axiance. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Kelvin Jimenez svar

   Mina herrar, låt dig inte luras och bedrägerier är bluffar, de är tjuvar, de har olika namn, de där så kallade råttcheferna, innan var det Everfx, nu heter de AXiance, de är tjuvar...ren bluff.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Franco, tack för din kommentar till Axiance. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.