Kommentarer till Axis Capital Group

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Axis Capital Group (även kallad axiscapitalgroup.uk), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas Axis Capital Group verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en översyn av Axis Capital Group. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Infinitex Holding LTD.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: Marshallöarna.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Axis Capital Group, vi noterar att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Standardkonto, guldkonto, platinakonto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $250, 20% insättningsbonus, 24/7 support, hävstång upp till 1: 400.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $2.500, 45% insättningsbonus, separata förfrågningar, transaktionsstöd från en specialist, 24/7 support, hävstång upp till 1: 300, 1 transaktion utan risk.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $25.000, 70% insättningsbonus, separata förfrågningar, transaktionsstöd från en specialist, 24/7 support, analytikerhjälp, premiumindikator, hävstång upp till 1: 200, 2 riskfria transaktioner.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $100.000, 100% insättningsbonus, separata förfrågningar, transaktionsstöd från en specialist, 24/7 support, analytikerhjälp, premiumindikator, hävstång upp till 1: 100, 3 riskfria transaktioner.

Axis Capital Group kontotyper
Axis Capital Group kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Axis Capital Group erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Axis Capital Group tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Axis Capital Group webbplats
Axis Capital Group webbplats

Axis Capital Group tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: ekonomisk kalender, studiematerial, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Axis Capital Group |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: axiscapitalgroup.uk

📞 Telefonnummer: +46313116080 | +46313113351

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Axis Capital Group <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Axis Capital Group är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vi är försiktiga, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder. Dessutom, när vi letar efter recensioner om Axis Capital Group hittar vi många som är negativa och underhållande om den här mäklaren. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillkom CNMV Axis Capital Group till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV juni 2021 varning

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2022 har BAFIN lagt till Axis Capital Group till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till BAFINs varning för oktober 2022 ⚠️

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Axis Capital Group? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

31 kommentarer om «Axis Capital Group: Rating och kommentarer»

 1. fiona.2 svar

  De fördöms av Bafin, var mycket försiktig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej fiona.2, tack för din kommentar om Axis Capital Group. Det betraktas för närvarande som en BLEDRIGER. BAFIN (den tyska finanstillsynsmyndigheten) har larmat dem för att de inte har reglerna för att utföra sin verksamhet (Se länk BAFIN).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Juan carlos svar

  Hej, jag heter Juan Carlos, jag investerade €500 plus valutaskatter med dem. De skickade mig plattformen som visade mig att jag vann och sedan försvann plattformen och ingen svarar på min seger. Hon säger att hon inte kan hjälpa mig med mina frågor, varför? det är inte hennes jobb

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juan Carlos, tack för din kommentar om Axis Capital Group. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. pedro svar

  Jag satte in 250 € Jag började investera i porr och jag hade 1000 XNUMX €.
  Problemet är när du vill ta ut pengarna, vilket sätter dig i schack de inte låter dig.
  Jag lämnade in ett klagomål till civilvakter, men det är naturligtvis till liten nytta.

  RÄDDA BLÄGERI OCH UTAN INGEN TVÄL

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Pedro, tack för att du kommenterar Axis Capital Group. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. KATHERINE svar

  Jag investerade 276 € och förmodligen har jag tjänat när jag ser plattformen, men ingen svarar mig eller lämnar tillbaka mina pengar. Ett

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej KATHERINE, tack för att du kommenterar Axis Capital Group. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Graciela Estrada svar

  De erbjuder mig ett lån och eftersom jag inte vill betala tillbaka det de ber mig att betala för pappersutgifter hotade de mig med att ta ut 10% straff och komma på byrån

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Graciela, det kan de inte, tro dem inte, de är bedragare av de värsta, tack för att du kommenterar Axis Capital Group. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Josefa svar

  De är kriminella som vill ta ditt liv, alla dina ekonomier och dina tillgångar, några mycket stora kriminella av cyberbrott och advokater och läkare osv ... De är medskyldiga och jag har bevisen

  • Josefa svar

   De är kriminella tjuvar

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Josefa, de är bedragare av de värsta, tack för att du kommenterar Axis Capital Group. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

   • Edison

    De stal också runt 3.000 35 euro från mig, en viss Francisco berättade att han hade tjänat 000 8.000 euro och för att ta ut pengarna bad de mig om runt XNUMX XNUMX euro för att legalisera och kunna ta ut då jag inte blev arg och fram till idag gjorde de det ge mig inte tillbaka

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Edison, allt är berättelser och lögner, de är bedragare. Tack för din kommentar om Axis Capital Group. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Josefa, om de säger åt dig att använda Anydesk, gör det inte, de kan stjäla dina bankkontodata, de är bedragare av de värsta, tack för att du kommenterar Axis Capital Group. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Jose svar

  Hej, jag har också investerat en liten summa pengar, även efter att ha förlorat dem gav de mig en bonus eftersom de säger att jag förlorade dem på grund av okunskap. Efter att ha spelat mycket säger de att du kan ta ut pengarna när du vill, problemet är när du bestämmer dig för att dra tillbaka det och de säger till dig att det granskas. De är alla ursäkter och ursäkter. SCAM i varje regel, det är mer om du ringer några av telefonerna från där de ringer dig, de vidarebefordrar samtal till andra medborgare som inte har något att göra med det. E -postmeddelandet de ger dig är inte heller giltigt.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jose, om de säger åt dig att använda Anydesk, gör det inte, de kan stjäla dina bankkontodata, de är bedragare av de värsta, tack för att du kommenterar Axis Capital Group. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. Aomi svar

  adress till axelkapitalgrupp? St. Vincent och Grenadinerna, Kingstown, Beachmont, Griffth Corporate Centr, svit 305

  Om du letar efter det kommer du att se att de förment ligger på den här skitöna, där de har alla bluffmäklare ... var försiktig eftersom de är den typ av företag där du skickar pengar, och de genererar vinster men på tiden för tillbakadragande försvinner eller tusen och en ursäkt uppfinns. akta sig. lita inte på dem.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Aomi, det är skattekontoret men uppenbarligen finns det ingen där, de måste vara i ett land i Latam eller Spanien, om de säger till dig att använda Anydesk, gör det inte, de kan stjäla dina bankkontouppgifter, de är bedragare av vad värre, tack för att du kommenterade Axis Capital Group. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 9. Rosa Maria Gonzalez Morillas svar

  Jag investerade i en annan bluffplattform för att återhämta sig 3500. Jag var tvungen att betala 1050 euro naturligtvis gjorde jag det inte. Sedan ringde de mig om det här, först sa jag nej och vad som hade hänt mig, sedan sa personen som pratade med mig att de återhämtade sig bra de bad mig om 170 kortet var från min son och efter två veckor utan att räkna på honom tar de 170 mer Tja, faktum är att de arbetade något och jag har 3970 och nu behöver jag det och igår sa jag till honom och det visar sig att mäklaren som jag har nu är den tredje och han säger ja men det Jag var tvungen att betala för att få det 10% och jag sa till honom att de kommer att dra av det från vad han hade och han sa att han skulle prata om det. I morse skrev han till mig och berättade att han hade fått böter och att jag var tvungen att betala det själv och betala procentsatsen om jag vill ha pengarna.
  Tja, jag ser det som en bluff så mycket att de har de pengar som de drar av som jag betalar innan och då ger de inte det för mig, det här är mitt klagomål tack

  Jag varnar dig för att om du måste ringa mig är det på eftermiddagen från måndag till fredag, tack
  Och jag behöver pengar snarast

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rosa Maria, du är bedragare av det värsta, tack för att du kommenterade Axis Capital Group. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Edison svar

   De är tjuvar

 10. Axel svar

  De är bedragare, jag får aldrig ett öre tillbaka från allt jag lägger

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Axel, tack för din information om Axis Capital Group. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Paloma

    De är bedragare, de ger mig inte tillbaka pengarna eller något och de svarar mig inte ens längre

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Paloma, om de säger att du ska använda Anydesk, gör inte det, de kan stjäla dina bankkontouppgifter, de är bedragare av det värsta, tack för att du kommenterade Axis Capital Group. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

  • Raquel svar

   Är du säker, det oroar mig för jag investerade där

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Raquel, tack för att du kommenterar Axis Capital Group. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

  • Nestor svar

   Jag, som många av er, investerade en liten summa som hittills har legat på; men det roliga är att min rådgivare bad mig att öppna ett konto i luno som är en kryptovalutahandlare. Jag är inte särskilt expert på teknikhantering och han rådde mig men slutligen tjänade han de pengar som jag hade lagt i krypton för att skickas till ett okänt företag, allt detta görs genom en anydesk-filial där de ser allt gör du på din mobil? Nu frågade jag efter mina pengar som ligger i axeln och jag väntar på ett svar som inte får vara så trevligt. Slutligen säger min rådgivare att han heter Sebastian av mexikanskt ursprung, du vet att de aldrig ger efternamn.

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Nestor, med Anydesk kan de stjäla dina bankkontouppgifter, de är bedragare av det värsta, tack för att du kommenterar Axis Capital Group. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.