Kommentarer till B4U Global
I denna avdelning vi analyserar mäklaren B4UGlobal (kallas även av namnet: b4uglobal.com), är en Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas B4U Global verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om B4U Global ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det B4U Global ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

B4UGlobal nämner att vara en del av: B4U Global LTD (inga registreringsuppgifter)

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att de är baserade i: Malaysia.

Om vi ​​analyserar reglering av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering. ⛔ Uppmärksamhet: B4U Global är en oreglerad mäklare. ⛔

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

Kontotyper | Investeringsplattform

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av B4U Global, vi noterar att det erbjuder 6 olika typer av planer: Tiffany Plan, BlueMoon Plan, Aurora Plan, Cullinan Plan, Sancy Plan och Koh I Noor Plan. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Tiffany Plan: minsta initiala insättning på $50, bonusar upp till 3%.

BlueMoon -plan: minsta initiala insättning på $700, bonusar upp till 7%.

Aurora Plan: minsta initiala insättning på $3.000, bonusar upp till 10%.

Cullinan-plan: minsta initiala insättning på $10.000, bonusar upp till 10%.

Sancy Plan: minsta initiala insättning på $30.000, bonusar upp till 12%.

Koh I Noor -plan: minsta initiala insättning på $50.000, bonusar upp till 15%.

B4U Globala kontotyper
B4U Globala kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som B4U Global erbjuder är: ingen information om detta, tydligen de använder sin egen plattform.

Resurser | Hemsida

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som B4U Global tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

B4U Global webbplats
B4U Global webbplats

B4UGlobal ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: lite information om de produkter du erbjuder, FAQ-avsnitt, kalendrar, live-diagram, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🌐 Annan information om B4UGlobal 🌐

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: b4uglobal.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar B4U Global. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på B4U Global ⬅️

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget B4UGlobal är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket farligt land för denna typ av åtgärder (Malaysia). Dessutom, när vi letar efter recensioner om B4U Global hittar vi många som är negativt och varna för denna mäklare. ❌

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 tillkom CNMV B4UGlobal till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV maj 2021 varning

Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

Vad tycker du om B4U Global? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «B4U Global: Betyg och kommentarer»

 1. Carla svar

  Hur kan jag ta ut pengarna? Jag ringer varje dag och de svarar mig inte, snälla hjälp

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carla, tack för att du kommenterar B4U Global. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.