Ballion kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren Ballion (Ă€ven kallad ballion.net), Ă€r en Forex- och Cryptocurrency-mĂ€klare. Rekommenderas Ballion verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Ballion. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Ballion Investments Ltd.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i Storbritannien, men detta har visat sig vara falskt.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare, det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Ballion, vi noterar att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Huvudkonto, basaltkonto, Onix-konto, entusiastkonto, platinakonto och veterankonto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Huvudkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $300inklusive rÀnta, avkastning 10% pÄ 5 dagar.

Basaltkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $600inklusive rÀnta, avkastning 15% pÄ 7 dagar.

Onix-konto: minsta initiala insÀttning pÄ $2.000inklusive rÀnta, avkastning 20% pÄ 7 dagar.

Entusiast konto: minsta initiala insÀttning pÄ $5.000inklusive rÀnta, avkastning 30% pÄ 10 dagar.

Platinakonto: minsta initiala insÀttning pÄ $20.000inklusive rÀnta, avkastning 35% pÄ 10 dagar.

Veterankonto: minsta initiala insÀttning pÄ $51.000inklusive rÀnta, avkastning 40% pÄ 15 dagar.

Ballionkontotyper
Ballionkontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Ballion erbjuder Àr: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Ballion tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en stor sak för mÀklaren.

Ballions webbplats
Ballions webbplats

Ballion tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: lite information om de tjÀnster det erbjuder, avsnittet FAQ, verkligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om Ballion |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: ballion.net

Telefonnummer: + 1-253-444-6837

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ Ballion <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Ballion Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det Àr en helt olaglig mÀklare som inte Àr registrerad eller reglerad. Dessutom, nÀr vi letar efter recensioner om Ballion, hittar vi mÄnga som Àr negativa och ger kul med denna mÀklare. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i januari 2021 tillkom CNMV Ballion till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
âžĄïž LĂ€nk till CNMV-varningen för januari 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Ballion? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Ballion: Betyg och kommentarer»

 1. Edgar svar

  God eftermiddag, jag började med en investering pÄ 500 dollar, men nÄgra dagar senare Ängrade jag det och begÀrde uttaget, nu vill de inte ge det till mig, Àr det möjligt?

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Edgar, tack för att du delar din erfarenhet med Ballion. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har tappat och de behÄll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *