✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer till Banc de Monarch

I denna avdelning vi kommer att analysera Banc de Monarch-mäklaren, är en forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Banc de Monarch för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera i företaget?

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av Thinking Ahead LTD, även om det i villkoren nämns att de är en del av Takeda Partners LTD, så det är inte särskilt tydligt.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad på Marshallöarna.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren, är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Banc de Monarch, vi noterar att det erbjuder 4 typer av konton: bronskontot, silverkontot, guldkontot och premiumkontot.

Bronskonto: lägsta initiala insättning på $ 500, lån med en marginal på upp till 10%, hävstång på upp till 1:50, tillgång till online-kurser, månatlig marknadsanalys.

Det följs av Silverkonto- Minsta initiala insättning på 5.000 USD, upp till 35% marginallån, upp till 1: 200 hävstång, personlig kontoansvarig, börswebinarier, veckoanalys.

Den tredje typen av konto är Guldkonto- Minsta initiala insättning på 10.000 USD, upp till 35% marginallån, upp till 1: 200 hävstång, personlig kontoansvarig, börswebinarier, veckoanalys.

Den sista typen av konto är Premiumkonto (Egentligen är Banc de Monarch premiumkonton uppdelade i 3; Monarch Platinum, Monarch Premium och Monarch Royal): minsta initiala insättning på $ 100.000, direktlinje med din kontoansvarige, handelsvarningar och ekonomiska händelser, privata sessioner med finansanalytiker, planer för intelligent kapitalhantering, marknadsanalys utbildningsprogram, tillgång till VIP-handelsrummet, inbjudan till exklusiva VIP-evenemang.

Du kan se ännu fler funktioner om Banc de Monarch-mäklarkontotyperna (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Banc de Monarch kontotyper
Banc de Monarch kontotyper

den plattformar att fungera som Banc de Monarch erbjuder är: Vi tror (eftersom det inte specificerar) att det är Banc de Monarchs egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Banc de Monarch tillhandahåller på sin webbplats.

Banc de Monarch webbplats
Banc de Monarch webbplats

Banc de Monarch tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: de har en sektion med olika videolektioner (även om de finns på engelska), webbseminarier (även på engelska), ordlista (ja, även på engelska), nyheter om finansmarknader (på engelska) och ekonomisk kalender (och inte förvånande, ja, även på engelska).

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Banc de Monarch

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.bancdm.com (och tydligen har de en andra webbplats) www.bancdm.io och en tredje www.bancdemonaco.com/es-ES

Telefonnummer: + 442038704035

E-post: [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Banc de Monarch är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att Banc de Monarch är en oreglerad mäklare, den ger inte viss viktig information, och den motsäger till och med sig själv i vissa delar av sin webbplats (som vem företaget tillhör och dess läge också), så vi föreslår försiktighet , det ser inte så bra ut.

Uppdatering från oktober 2018: På grund av upprepade meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut kapitalet eller inte kan kontakta Banc de Monarch efter att ha investerat pengar rekommenderar vi INTE BANC DE MONARCH.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.
försiktighet möjlig mäklare bluff

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”123″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

62 kommentarer om «Banc de Monarch: Betyg och kommentarer»

 1. Sancho svar

  Jag försökte de återbetalningstjänster som föreslås här och det gick bra. Jag kunde återhämta mig nästan 9.000 XNUMX dollar som lurat mig. Helt tacksam.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sancho, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. Rekommenderade mäklare svar

  Hej Jessica, din information och dekalogen om mäklarnas vanligaste fällor och taktik att SCAM är mycket intressant, det bör läras av varje investerare och bli en STANDARD, det är därför vi är övertygade om att ditt bidrag när det delas med Alla våra läsare kommer att hjälpa till att undvika många bedrägerier, bedrägerier och bedrägerier från mäklare.
  Av denna anledning tycker vi att det är av yttersta vikt att alla som berörs av dessa mäklare rapporterar det via vår portal och avslöjar de mäklare som har lurat dem genom att skriva sina erfarenheter, vare sig de är bra eller dåliga och att det på så sätt kan avslöjas från var bedrägerierna begås, vem som är inblandad och att alla vet om det.
  Som ni väl vet erbjuder vi på vår hemsida möjligheten att kunna ÅTERHÄLLA HELA ELLER DELAR AV PENGARNA med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt, de som påverkas kan tala i CHAT som vi har på webben eller genom att läsa denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

  Hälsningar.

 3. Carlos Noya svar

  God morgon:

  Jag heter Carlos Noya och de lurade mig, tillsammans med en vän, mer än 23.000 XNUMX euro. Dessa människor från Bank of Monaco är desamma, som bedragarna från Centrobanc, Cryptokartal och Coincall eftersom den forskning vi gör (tillsammans med en datortekniker) ger oss mycket lysande data.

  På Bank of Monaco finns redan utredningar av den nationella polisen (av UDEF) och av den katalanska polisen om dessa människor och vissa domstolar tar målet. Företagen bakom är:

  o TAKEDA PARTNERS, LTD registrerad hos Marshallöarna, Inc. på Marshallöarna under nummer 93016. Adresserna eller relaterade adresser inkluderar 9-11 Central Luggate Hill, London, EC2V 6DN, Storbritannien och 10 King Willianm Street , London, EC4N 7TW, Storbritannien.

  o B2CRYPTO LMITED (B2CRYPTO EOOD) med registreringsnummer 205155120 hemvist på Prof. FrityofNansen Str. 9, 1142, Sofia, Bulgarien, anges också på sin webbplats Blvd. Tzar Boris III, Sofia, 1612, Bulgarien.

  o JOSHUA DEVELOPMENTS LTD, registrerad under nummer 964 6005 och hemvist på 168 Clare Road, Cardiff, CF11 6RX, Storbritannien.

  eller THINKING AHEAD LTD med registreringsnummer 04769025 och adress på 30-31 St. James Place, Mangotsfield, Bristol, Avon, BS16 9JB, Storbritannien.

  Och namnen på bedragarna som vi undersöker idag är bland annat: Ema Suarez Adriana West, Bella Martinelli, Amelia Rivera, Roberta, Marco Krueger (överlägsen Amelia Rivera), Daniel Gutiérrez (ekonomiavdelning)

  Bedrägeriernas e-postadresser är: [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad] (Även om de är desamma använder de också Coincall-konton: [e-postskyddad] o [e-postskyddad])

  Polisen och IT sa till oss att vi var tvungna att vara väldigt direkta när vi undersökte för att inte hitta återvändsgränder. Vi, en av killarna som arbetar med oss, har erfarenhet av kryptovalutor, och i vårt fall gjorde vi en del av bluffen överföringar av Bitcoins och Litecoins till de konton de gav oss från Bank of Monaco (via Coinbase-plattformen) , så ägande av kryptovalutaportföljen kan följas och uppnås.

  På samma sätt är transfer till Bulgarien, Ryssland, Estland, Tjeckien lätt att följa.

  Dessa människor är yrkesverksamma inom detta, som använder en sida och när de bränner den öppnar de en annan och fortsätter med samma sak (ibland använder de till och med samma namn), så samarbete mellan de drabbade är mycket viktigt för att samla maximalt antal möjliga tester (eftersom de i vissa fall kan använda en mobil eller telefon som kan lokaliseras, en personlig e-post eller det bankkonto där överföringen görs)

  Vi skapade ett e-postmeddelande för att vara i kontakt med fler offer: [e-postskyddad] och därmed kunna samarbeta. Kontakta oss om du befinner dig i den här situationen

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack så mycket för all denna information om Banc de Monarch. Vi hoppas att det kommer att vara till hjälp för människor som inte har lyckats ta ut sitt kapital hos denna mäklare.

   Hälsningar.

 4. mariana svar

  Underteckna denna framställning för att försöka avsluta de finansiella strandbarerna och få tillbaka pengarna
  ändra .org / p / government-of-espa% C3% B1a-closure-of-financial-chiringuitos

 5. JCP svar

  Hej JORGE, jag vet inte om du har sett mitt svar, varför jag skriver till dig igen. Jag ger dig mitt telefonnummer 659.489.771 om du vill att jag ska hjälpa dig med något eftersom jag också är en annan av de drabbade. Oavsett om du har lämnat in ett klagomål eller om du inte har gjort det kan jag vägleda dig om du vill. Jag skulle uppskatta att kunna kontakta dig eftersom ju bättre organiserade vi är, desto effektivare blir slutresultatet att fånga dessa människor som har gjort så mycket skada. Med vänliga hälsningar.

 6. JCP svar

  Finns det någon av er som har lämnat in ett klagomål till polisen?

 7. JCP svar

  Jag investerade mycket pengar i Banc de Monarch. Operationen gick bra för mig. Jag hade intäkter men när det gällde att ta ut pengarna ville de inte ge dem till mig. Jag vill kontakta någon av er för att samordna strategier som syftar till att återvinna de lurade pengarna. Jag skulle uppskatta att du genom detta forum hittar fler människor som, precis som jag, är intresserade av att få tillbaka pengarna. Jag väntar på en kommentar. Tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej JCP, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Banc de Monarch ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Se om någon annan kund kontaktar dig.

   Hälsningar.

   • JCP

    Jag såg att MT4-plattformen erbjöd en rad fördelar jämfört med andra som jag hade provat och också tänkte att Bank of Monaco verkligen var en bank, det kunde inte tänka mig att de skulle behålla mina pengar. Å andra sidan kunde jag inte föreställa mig att om en enhet lurade CNMV eller motsvarigheten till ett annat land, skulle den inte följa den förrän den stängdes. Det sorgliga med detta är att de finansiella staplarna får vingar genom att inte jaga dem.

   • Rekommenderade mäklare

    Hej JCP, tack för informationen, även Banc de Monarch är inte en bank, bara på grund av namnet ...

 8. EBMYCCE svar

  Det är mycket viktigt att anmäla det till polisen som tar hänsyn till det. Även om pengarna är små. Det spelar ingen roll landet. Om vi ​​är få visselblåsare kommer detta aldrig att sluta och vi kommer inte heller ha mycket hopp om att få tillbaka pengar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej, bra information, eller också med den finansiella tillsynsmyndigheten i varje kunds land.

 9. ozon 22 svar

  coincall är monarkens nya banc-bluff, de byter bara namn och fortsätter lura, det är fantastiskt verkligen fantastiskt

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ozone 22, tack så mycket för informationen, vi har redan fått höra att Banc de Monarch och Coincall är släkt.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *