Annonsera med oss

Kommentarer till Banc de Monarch

I denna avdelning vi kommer att analysera Banc de Monarch-mÀklaren, Àr en forex- och CFD-mÀklare. Rekommenderas verkligen Banc de Monarch för att göra en investering? Eller Àr det bÀttre att inte investera i företaget?

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av Thinking Ahead LTD, Àven om det i villkoren nÀmns att de Àr en del av Takeda Partners LTD, sÄ det Àr inte sÀrskilt tydligt.

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att han Àr baserad pÄ Marshallöarna.

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren, Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Banc de Monarch, vi noterar att det erbjuder 4 typer av konton: bronskontot, silverkontot, guldkontot och premiumkontot.

Bronskonto: lÀgsta initiala insÀttning pÄ $ 500, lÄn med en marginal pÄ upp till 10%, hÀvstÄng pÄ upp till 1:50, tillgÄng till online-kurser, mÄnatlig marknadsanalys.

Det följs av Silverkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ 5.000 USD, upp till 35% marginallÄn, upp till 1: 200 hÀvstÄng, personlig kontoansvarig, börswebinarier, veckoanalys.

Den tredje typen av konto Àr Guldkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ 10.000 USD, upp till 35% marginallÄn, upp till 1: 200 hÀvstÄng, personlig kontoansvarig, börswebinarier, veckoanalys.

Den sista typen av konto Àr Premiumkonto (Egentligen Àr Banc de Monarch premiumkonton uppdelade i 3; Monarch Platinum, Monarch Premium och Monarch Royal): minsta initiala insÀttning pÄ $ 100.000, direktlinje med din kontoansvarige, handelsvarningar och ekonomiska hÀndelser, privata sessioner med finansanalytiker, planer för intelligent kapitalhantering, marknadsanalys utbildningsprogram, tillgÄng till VIP-handelsrummet, inbjudan till exklusiva VIP-evenemang.

Du kan se Ànnu fler funktioner om Banc de Monarch-mÀklarkontotyperna (Klicka hÀr för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Banc de Monarch kontotyper
Banc de Monarch kontotyper

den plattformar att fungera som Banc de Monarch erbjuder Àr: Vi tror (eftersom det inte specificerar) att det Àr Banc de Monarchs egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Banc de Monarch tillhandahÄller pÄ sin webbplats.

Banc de Monarch webbplats
Banc de Monarch webbplats

Banc de Monarch tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: de har en sektion med olika videolektioner (Àven om de finns pÄ engelska), webbseminarier (Àven pÄ engelska), ordlista (ja, Àven pÄ engelska), nyheter om finansmarknader (pÄ engelska) och ekonomisk kalender (och inte förvÄnande, ja, Àven pÄ engelska).

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om Banc de Monarch

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.bancdm.com (och uppenbarligen har de en andra webbplats) www.bancdm.iooch en tredje www.bancdemonaco.com/es-ES

Telefonnummer: + 442038704035

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Banc de Monarch Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att Banc de Monarch Àr en oreglerad mÀklare, den ger inte viss viktig information, och den motsÀger till och med sig sjÀlv i vissa delar av sin webbplats (som vem företaget tillhör och dess lÀge ocksÄ), sÄ vi föreslÄr försiktighet , det ser inte sÄ bra ut.

 

Uppdatering frÄn oktober 2018: PÄ grund av upprepade meddelanden frÄn kunder som nÀmner att de inte kan ta ut kapitalet eller inte kan kontakta Banc de Monarch efter att ha investerat pengar rekommenderar vi INTE BANC DE MONARCH.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.
försiktighet möjlig mÀklare bluff

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Banc de Monarch? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

62 kommentarer om «Banc de Monarch: Betyg och kommentarer»

 1. Sancho svar

  Jag försökte de ÄterbetalningstjÀnster som föreslÄs hÀr och det gick bra. Jag kunde ÄterhÀmta mig nÀstan 9.000 XNUMX dollar som lurat mig. Helt tacksam.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Sancho, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr mycket glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. Carlos Noya svar

  God morgon:

  Jag heter Carlos Noya och de lurade mig, tillsammans med en vÀn, mer Àn 23.000 XNUMX euro. Dessa mÀnniskor frÄn Bank of Monaco Àr desamma, som bedragarna frÄn Centrobanc, Cryptokartal och Coincall eftersom den forskning vi gör (tillsammans med en datortekniker) ger oss mycket lysande data.

  PÄ Bank of Monaco finns redan utredningar av den nationella polisen (av UDEF) och av den katalanska polisen om dessa mÀnniskor och vissa domstolar tar mÄlet. Företagen bakom Àr:

  o TAKEDA PARTNERS, LTD registrerad hos Marshallöarna, Inc. pÄ Marshallöarna under nummer 93016. Adresserna eller relaterade adresser inkluderar 9-11 Central Luggate Hill, London, EC2V 6DN, Storbritannien och 10 King Willianm Street , London, EC4N 7TW, Storbritannien.

  o B2CRYPTO LMITED (B2CRYPTO EOOD) med registreringsnummer 205155120 hemvist pÄ Prof. FrityofNansen Str. 9, 1142, Sofia, Bulgarien, anges ocksÄ pÄ sin webbplats Blvd. Tzar Boris III, Sofia, 1612, Bulgarien.

  o JOSHUA DEVELOPMENTS LTD, registrerad under nummer 964 6005 och hemvist pÄ 168 Clare Road, Cardiff, CF11 6RX, Storbritannien.

  eller THINKING AHEAD LTD med registreringsnummer 04769025 och adress pÄ 30-31 St. James Place, Mangotsfield, Bristol, Avon, BS16 9JB, Storbritannien.

  Och namnen pÄ bedragarna som vi undersöker idag Àr bland annat: Ema Suarez Adriana West, Bella Martinelli, Amelia Rivera, Roberta, Marco Krueger (överlÀgsen Amelia Rivera), Daniel Gutiérrez (ekonomiavdelning)

  BedrĂ€geriernas e-postadresser Ă€r: [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad] (Även om de Ă€r desamma anvĂ€nder de ocksĂ„ Coincall-konton: [e-postskyddad] o [e-postskyddad])

  Polisen och IT sa till oss att vi var tvungna att vara vÀldigt direkta nÀr vi undersökte för att inte hitta ÄtervÀndsgrÀnder. Vi, en av killarna som arbetar med oss, har erfarenhet av kryptovalutor, och i vÄrt fall gjorde vi en del av bluffen överföringar av Bitcoins och Litecoins till de konton de gav oss frÄn Bank of Monaco (via Coinbase-plattformen) , sÄ Àgande av kryptovalutaportföljen kan följas och uppnÄs.

  PÄ samma sÀtt Àr transfer till Bulgarien, Ryssland, Estland, Tjeckien lÀtt att följa.

  Dessa mÀnniskor Àr yrkesverksamma inom detta, som anvÀnder en sida och nÀr de brÀnner den öppnar de en annan och fortsÀtter med samma sak (ibland anvÀnder de till och med samma namn), sÄ samarbete mellan de drabbade Àr mycket viktigt för att samla maximalt antal möjliga tester (eftersom de i vissa fall kan anvÀnda en mobil eller telefon som kan lokaliseras, en personlig e-post eller det bankkonto dÀr överföringen görs)

  Vi skapade ett e-postmeddelande för att vara i kontakt med fler offer: [e-postskyddad] och dÀrmed kunna samarbeta. Kontakta oss om du befinner dig i den hÀr situationen

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack sÄ mycket för all denna information om Banc de Monarch. Vi hoppas att det kommer att vara till hjÀlp för mÀnniskor som inte har lyckats ta ut sitt kapital hos denna mÀklare.

   HĂ€lsningar.

 3. mariana svar

  Underteckna denna framstÀllning för att försöka avsluta de finansiella strandbarerna och fÄ tillbaka pengarna
  Àndra .org / p / government-of-espa% C3% B1a-closure-of-financial-chiringuitos

 4. JCP svar

  Hej JORGE, jag vet inte om du har sett mitt svar, varför jag skriver till dig igen. Jag ger dig mitt telefonnummer 659.489.771 om du vill att jag ska hjÀlpa dig med nÄgot eftersom jag ocksÄ Àr en annan av de drabbade. Oavsett om du har lÀmnat in ett klagomÄl eller om du inte har gjort det kan jag vÀgleda dig om du vill. Jag skulle uppskatta att kunna kontakta dig eftersom ju bÀttre organiserade vi Àr, desto effektivare blir slutresultatet att fÄnga dessa mÀnniskor som har gjort sÄ mycket skada. Med vÀnliga hÀlsningar.

 5. JCP svar

  Finns det nÄgon av er som har lÀmnat in ett klagomÄl till polisen?

 6. JCP svar

  Jag investerade mycket pengar i Banc de Monarch. Operationen gick bra för mig. Jag hade intÀkter men nÀr det gÀllde att ta ut pengarna ville de inte ge dem till mig. Jag vill kontakta nÄgon av er för att samordna strategier som syftar till att Ätervinna de lurade pengarna. Jag skulle uppskatta att du genom detta forum hittar fler mÀnniskor som, precis som jag, Àr intresserade av att fÄ tillbaka pengarna. Jag vÀntar pÄ en kommentar. Tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej JCP, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Banc de Monarch ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Se om nÄgon annan kund kontaktar dig.

   HĂ€lsningar.

   • JCP svar

    Jag sĂ„g att MT4-plattformen erbjöd en rad fördelar jĂ€mfört med andra som jag hade provat och ocksĂ„ tĂ€nkte att Bank of Monaco verkligen var en bank, det kunde inte tĂ€nka mig att de skulle behĂ„lla mina pengar. Å andra sidan kunde jag inte förestĂ€lla mig att om en enhet lurade CNMV eller motsvarigheten till ett annat land, skulle den inte följa den förrĂ€n den stĂ€ngdes. Det sorgliga med detta Ă€r att de finansiella staplarna fĂ„r vingar genom att inte jaga dem.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej JCP, tack för informationen, Àven Banc de Monarch Àr inte en bank, bara pÄ grund av namnet ...

 7. EBMYCCE svar

  Det Ă€r mycket viktigt att polisanmĂ€la det, det kommer att ta hĂ€nsyn till det. Även om pengarna Ă€r smĂ„. Det spelar ingen roll landet. Om vi ​​Àr fĂ„ visselblĂ„sare kommer detta aldrig att ta slut och vi kommer inte ha mycket hopp om att fĂ„ tillbaka pengar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej, bra information, eller ocksÄ med den finansiella tillsynsmyndigheten i varje kunds land.

 8. JCP svar

  Hej Ozone, Àr du ocksÄ en Coincall-lider?

 9. ozon 22 svar

  coincall Àr monarkens nya banc-bluff, de byter bara namn och fortsÀtter lura, det Àr fantastiskt verkligen fantastiskt

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ozone 22, tack sÄ mycket för informationen, vi har redan fÄtt höra att Banc de Monarch och Coincall Àr slÀkt.

   HĂ€lsningar.

 10. JCP svar

  Vi har skapat en grupp för att ha mer styrka och gÄ emot dessa mÀnniskor. Vill nÄgon av er gÄ med i gruppen?

 11. JCP svar

  Jag rÄder dig att lÀmna in ett klagomÄl till polisen, Àven om det belopp som du har blivit lurat Àr litet. PÄ det hÀr sÀttet, om det finns flera drabbade, kommer rÀttvisa att agera med mer kraftfullhet och engagemang mot dem.
  Detta hjÀlper dig i första hand att registrera fakta. Det kommer ocksÄ att göra det möjligt att förena alla drabbade krafter.
  Jag uppmuntrar dig att lÀmna in ett klagomÄl innebÀr bara att du spenderar mycket lite tid pÄ det.

 12. JCP svar

  Jag skickar ett meddelande till alla som har lurat dig. Det skulle vara bekvÀmt för dig att gÄ till polisen och lÀmna in ett klagomÄl. PÄ det hÀr sÀttet finns Ä ena sidan bevis för fakta och för det andra, nÀr det finns flera drabbade, kommer rÀttvisan att Àgna mer anstrÀngningar att agera mot dessa karaktÀrer.

  TÀnk inte pÄ det och lÀmna in klagomÄlet. Det tar bara lite tid och inget mer.
  Förr eller senare kommer dessa mÀnniskor att fÄngas och om du har lÀmnat in ett klagomÄl, Àven för en liten summa, kommer det att hjÀlpa dig att gÄ emot dem.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej JCP, kan du berÀtta om din erfarenhet av detta företag?

   HĂ€lsningar.

 13. henry ayo owolabi owolabi svar

  Hej vÀnner det hÀr Àr bluff jag sÀtter in 500 E hos de hÀr mÀklarna De lurade mig manc de monarch jag Àr frÄn Spanien

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Henry, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med Banc de Monarch, vi Àr mycket ledsna att lÀsa din situation ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? För en annons pÄ internet kanske? Har du namn pÄ personer som du hade kontakt med? Mejladresser?

   Varför sÀger du att de lurade dig? Vad hÀnde?

   HĂ€lsningar.

 14. Vincent svar

  Jag kommer inte ihĂ„g hur jag kontaktade dem .... Det Ă€r en bluff, men framför allt har jag gjort det klart att inte ringa eller kontakta mig i flera Ă„r och de har ignorerat mig
. Jag har registrerat mig pĂ„ Robinson-listan, jag har bett dem att snĂ€lla inte ringa och insistera, och insistera, frĂ„n olika telefonnummer, och Ă€ven om du upprepar om och om igen att de avregistrerar sig frĂ„n sin databas och att de aldrig ringer till dig igen frĂ„n sitt företag, eller frĂ„n nĂ„got till vilket de har kunnat överföra uppgifterna, fortsĂ€tter de att göra det om och om igen.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Vincent, tack för informationen om Banc de Monarch, vi Àr mycket ledsna över vad som hÀnder med dig ... Det Àr synd vad du nÀmner, vi vet inte vad Robinson-listan Àr ...

   HĂ€lsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mirel, tack för informationen om Banc de Monarch, vi Àr mycket ledsna över vad som hÀnder med dig ... Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? ... Om du har mer information om Banc de Monarch, vÀnligen dela den med oss.

   HĂ€lsningar.

 15. LUIS svar

  TOTALT OCH ABSOLUTT BEDRAG. NÄR DU FRÅGER DEM FÖR DATA, FÖRKLARINGAR, INSPELNINGAR O.s.v. ... DE HANGAR DIG

 16. ernesto svar

  De ringde mig precis idag men jag alltid innan jag investerade pengarna nÄgonstans googlar jag banken eller företaget som jag ska lÀgga mina pengar till ... och hur jag googlade för att se vem de var jag fick till den hÀr sidan och alla sÀger de Àr bedragare investerar inte ett öre med dem .. tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ernesto, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med Banc de Monarch med oss, kommer du ihÄg hur du först hittade det hÀr företaget?

   HĂ€lsningar.

 17. banc de monarch Àr en bluff svar

  Var vĂ€ldigt försiktiga vĂ€nner, de Ă€r professionella bedragare, de lĂ€mnade mig utan pengar, de Ă€r sakkunniga sĂ€ljare och mycket skickliga pĂ„ att fĂ„ dig att investera, GÖR INTE DET, DET ÄR REN BERÄTTELSE DE ÄR EN LUR

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej, tack sÄ mycket för att du delade din Banc de Monarch-upplevelse med oss, kommer du ihÄg hur du först kom över det hÀr företaget?

   HĂ€lsningar.

 18. kubansk svar

  Hej, jag satte in 250 E hos dessa mÀklare och nÀr de berÀttade att jag var tvungen att sÀtta in 10000 250, berÀttade samma Ameli Rivera för mig eftersom XNUMX var för lite för att fungera och hon kontaktar fortfarande med mig via post om hon kunde hitta och fÄ henne att betala för att de gjort sÄ mycket skada. De hittade mig ringa för att jag en dag anmÀlde mig till en annons som gick ut pÄ facebook sÄ jag rekommenderar det inte

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej kuban, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med Banc de Monarch med oss, sanningen Àr att vi Àr mycket ledsna för vad som har hÀnt dig och vi önskar dig lycka till. Kommer du ihÄg hur du hittade Banc de Monarch i första hand?

   HĂ€lsningar.

  • JCP svar

   Hej Cubanito,
   Är du fortfarande intresserad av att agera mot Amelia Rivera och fĂ„ tillbaka pengarna eller Ă„tminstone att lagen tillĂ€mpas pĂ„ dem och de gĂ„r dit de verkligen hör hemma?

 19. peter flintstones svar

  Tydligen Àr banken Amelia, alla pratar om henne, att hon inte kommer att ringa sÄ sÀkert.
  Killar kommer ut ur den hÀr brÀnnaren, allt fungerar dÄligt sprutar, insiderna hallucinerar med glidningen, tre stÀder passerar pÄ alla sÀtt. NÀr du ser att priset överstiger intrÀdet drar du fortfarande negativt

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Pedro, tack för att du delade din erfarenhet med Banc de Monarch med oss, kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand?

   HĂ€lsningar.

  • JCP svar

   Hej Pedro, pÄverkas du ocksÄ eller blev du inte en?

 20. jorge svar

  Hej, jag vill sÀga att jag ocksÄ har fallit i Amelia Rivera-farsen, hon har tagit ut mina sista dollar som jag hade nu. Jag inser att alla mÀklare Àr bedragare.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jorge, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Banc de Monarch med oss.

   En hÀlsning.

  • JCP svar

   Hej Jorge,
   Har du lÀmnat in ett klagomÄl till polisen? Om du inte har gjort det Àr det viktigt att du gör det. För det första, eftersom det kommer att finnas mer kraft att gÄ emot dem nÀr rÀttvisan Àr medveten om att det finns flera drabbade och för det andra för att pÄ detta sÀtt om rÀttvisan agerar kommer du att kunna ÄterstÀlla nÄgot av det som förlorades.
   BerÀtta för mig om du har lÀmnat in ett klagomÄl eller inte.

 21. john mendez svar

  Hej, i mitt fall har jag blivit lurad med euro, de mÄlade mig underverk och ingenting har uppfyllts av mitt eget hopp, jag rekommenderar dem inte, de Àr mycket försiktiga bedragare i mitt fall de svarar inte pÄ mina meddelanden eller samtal eller mÀklare eller pengar de Àr spöken han deltog i mig en viss amalia rivera en total sinbergueza och jag behÄller det

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej John, tack sÄ mycket för att du delar din Banc de Monarch-upplevelse med oss, det Àr verkligen synd vad du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du hittade det hÀr företaget?

   En hÀlsning.

   • john mendez svar

    god eftermiddag . Ja, naturligtvis ringde den hÀr kvinnan Ameli Rivera mig mÄnga gÄnger tills hon övertygade mig och nÀr jag sÄg att det var en bank, litade jag pÄ mig sjÀlv, vilket jag Ängrar - ur min synvinkel finns det inga bra mÀnniskor lÀngre och vi blir misstrofulla för framtiden pÄ grund av Jentusa hur mÄr du

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej John, men du har ingen aning om hur han fick ditt nummer? Kanske har du registrerat dig för en annons eller lÀmnat din kontaktinformation. Om mÀnniskor Àr det sant att det Àr synd att det finns mÀnniskor som utnyttjar oförsiktiga mÀnniskor.

     En hÀlsning.

  • JCP svar

   Hej John, har du lyckats lösa nÄgot med Bank of Monaco?

 22. john mendez svar

  Hej, i mitt fall har jag blivit lurad med 2750 euro, de mÄlade mig underverk och ingenting har Ästadkommits av mitt eget hopp.En viss amalia rivera deltog i en total sinbergueza och jag behÄller det

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "joreg", för sanningen Àr att det Àr ganska sÀllsynt att de har en "klonad" webbsida, som avsnittet sÀger, föreslÄr vi mycket försiktighet med Banc de Monarch.

 23. Walter svar

  Jag skulle börja arbeta med den hÀr mÀklaren men med dessa kommentarer skulle du aldrig göra det, sÄ jag gillar alltid att grundligt studera företaget om det Àr reglerat för att inte förlora kapital

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Walter, tack sĂ„ mycket för att du delade din Banc de Monarch-upplevelse med oss ​​... Hur stötte du pĂ„ det hĂ€r företaget i första hand?

   En hÀlsning.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "solidaritet anonym", tack sÄ mycket för denna information, ja att sidan du nÀmner pÄ denna webbplats Àr densamma som Banc de Monarch, den Àr Ätminstone mycket sÀllsynt.

   En hÀlsning.

 24. Yanny benitez svar

  God eftermiddag. Av min egen erfarenhet rekommenderar jag inte att du investerar i Banco de Monaco. Jag har blivit lurad, jag kan inte ta ut mina pengar, de slutade kommunicera med mig och mejlen jag skickar sÀger att de inte kommer fram eller inte har varit avslutad.
  Om du kan berÀtta för mig hur jag kan Ätervinna mitt kapital eller vart jag ska vÀnda mig för att rapportera dem.
  tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Yanny, tack sĂ„ mycket för att du delar din erfarenhet med Banc de Monarch med oss ​​... Hur lĂ€nge har du inte kunnat kommunicera med det hĂ€r företaget? Kommer du ihĂ„g hur du hittade dem?

   En hÀlsning.

  • JCP svar

   Hej Yanny, har du lÀmnat in ett klagomÄl? Det Àr viktigt sÄ att Ätminstone om de fÄngas att alla skador de har gjort kan visas. BerÀtta nÄgot för mig och andra kollegor pÄverkas ocksÄ av Banco de Monaco och att dela information kan hjÀlpa oss att gÄ emot dem.

 25. daumal svar

  Hej, tack för recensionen, jag rekommenderar INTE DIG.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej daumal, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med Banc de Monarch med oss, kan du berÀtta lite mer? Varför rekommenderar du dem inte?

   En hÀlsning.

 26. ALEXANDER svar

  Hej i kommentaren att om Banc de Monarch Àr en icke-reglerad brygger, Àr det sant? . Jag vill investera men genom att inte vara reglerad kan jag förlora mina pengar. Jag tvekar att investera med Banc de Monarch.
  eftersom de ringer till mig kontinuerligt.

  Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?
  MÀklaren nÀmner att vara en del av Thinking Ahead LTD, Àven om det i villkoren nÀmns att de Àr en del av Takeda Partners LTD, sÄ det Àr inte sÀrskilt tydligt.

  NÀr det gÀller dess lÀge nÀmner mÀklaren att han Àr baserad pÄ Marshallöarna.

  Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren Ă€r det en oreglerad mĂ€klare.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alexander, Banc de Monarch Àr verkligen en oreglerad mÀklare. För att vÀlja en rekommenderad mÀklare rekommenderar vi att du lÀser tipsen pÄ Den hÀr delen.

   En hÀlsning.

  • EBMYCCE svar

   Investera inte, annars kommer du att Ă„ngra dig

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *