✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget Barclays, är det säkert?. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VID TIDEN FÖR ATT SKAPA RECENSIONEN VISADES DET INTE FINNAS INGA TECKEN PÅ BLÄFF. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Barclays och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatshome.barclays
???? företagetnämner det inte
⚖️ regleringinte reglerad
📧 E-postadress kontakt från hemsidan
📈 Plattformegen plattform
📌 Adressnämner det inte

Barclays nämner inte vem som äger det, företaget nämner inte var den ligger.

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som erbjuds av Barclays, i det här fallet observerar vi att det inte erbjuder typer av konton.

Information på webben

Barclays hemsida

Barclays ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkter de erbjuder, marknadsnyheter och analyser, egentligen inte mycket mer än så.

Lista över telefonnummer

 • Än så länge har företaget inga telefonnummer.

Barclays slutliga värdering

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: Barclays är ett företag där vi inte har märkt tecken på bedrägeri. Vi föreslår också försiktighet.

Även om vi inte har hittat några dåliga recensioner, negativa kommentarer eller andra tecken på bluffföretag, råder vi dig alltid att vara försiktig i investeringsvärlden och med dina pengar! Det skadar aldrig att vara försiktig och undersöka företaget på egen hand!

uppdateringar

Nyheter om Barclays:

datum Uppdatering – nyheter
Augusti 2023 Vi har upptäckt en mäklare med ett namn som liknar bankens namn. Mäklaren heter "Barclays Brokers Association". Om du har arbetat eller haft problem med denna mäklare rekommenderar vi att du läser den tidigare nämnda recensionen.

Användarrecensioner

[demokrati id=”6857″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Barclays.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar till Barclays

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Barclays

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill lämna in ett klagomål, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Är Barclays en bluff – är det en bluff?

Enligt vår uppfattning är det inte en bluff, vi har inte kunnat upptäcka tecken på bluff.

Är Barclays pålitlig?

Efter vår analys tror vi att det är ett vanligt/normalt företag, vi märker inga tecken på bluff. Kom också ihåg att vara försiktig med dina pengar och var du investerar dem.

Hur rapporterar man Barclays?

Om du har några klagomål mot denna mäklare kan du skriva till dem till stöd för deras webbplats, vi inbjuder dig också att lämna en kommentar i denna recension.

Hur gör man anspråk på pengar från Barclays?

Om du inte kan få tillbaka dina pengar, lämna oss en kommentar så hjälper vi dig. Du kan också besöka den här sidan som förklarar hur du får tillbaka dina pengar.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

11 kommentarer om «Är Barclays en bluff? Åsikter från 2023»

 1. LUISA EDILMA TORRES svar

  För några dagar sedan lämnade jag ett meddelande om min hemska upplevelse med Barclays Broker Association, även om jag inte tror att det är till stor nytta, men när jag såg namnet på David Castro, vill jag återigen kommentera att den här mannen tillsammans med några andra, som utnyttjar min goda tro och min oerfarenhet, har rånat mig. sex tusen dollar, vilket lämnar mig med en enorm skuld som jag inte ens kommer att kunna betala på hundra år. Om det finns någon myndighet eller person professionellt och ekonomiskt kvalificerad att genomföra en process, ger jag följande namn på dessa banditer, som förmodas bosatta i London, utöver det som redan nämnts. Claudia LÓPEZ Tel.
  nr leror. Uppenbarligen svarar ingen av dessa telefoner vid det här laget. Tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej LUISA, Barclays är en laglig bank, men du syftar på bluffen Barclays Broker Association, som du kan hitta genom att klicka på denna tidigare länk och se kommentarer från andra lurade användare där.

   Hälsningar.

 2. astrid abril svar

  Godkväll, hur vet jag om rådgivaren som jag besöks med är pålitlig?
  Den juridiska rådgivaren heter David Castro

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Astrid, jag tror att du är förvirrad och du menar mäklaren Barclays Brokers Association , som använder Barclays-namnet för att förvirra sina kunder. Jag rekommenderar dig att läsa recensionen som jag berättar.

   Hälsningar.

  • carolina svar

   Astrid är inte att lita på, den rådgivaren lurade mig, stal mina pengar och han heter David Castro, förmodligen trodde jag inte på honom.

 3. marina light avila svar

  Hej, god morgon, jag anmälde mig till dig i förtroende för att jag skulle göra bra ifrån mig och när det gällde att ta ut mina inkomster har jag kommit på några brister som lämnar mycket kvar att säga.Fröken Claudia, men jag förstår inte en sådan besvär när det gäller att återuppliva det jag har, jag gör allt för att återställa det jag har, jag har redan investerat och eftersom de inte har någon kommunikation med mig längre, kräver jag respekt och ger mig information, jag är uppmärksam, Luz M. Avila.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luz Marina, jag tror att du är förvirrad och du menar mäklaren Barclays Brokers Association , som använder Barclays-namnet för att förvirra sina kunder. Jag rekommenderar dig att läsa recensionen som jag berättar.

   Hälsningar.

 4. Agus svar

  Hur är den här banken, är den pålitlig? Hälsningar.

   • carolina

    Astrid är inte att lita på, den rådgivaren lurade mig, han stal mina pengar och han heter David Castro, antagligen trodde jag inte på honom, han är en bankbedragare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *