Bux mäklare
Kommentarer till BDSwiss

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera BDSwiss (kallas även med namnet: bdswiss.com), är mäklare av som erbjuder CFD-handels- och investeringsprodukter. Denna plattform har mer än 1.000 XNUMX underliggande instrument, inklusive aktier och ETF:er. Rekommenderas verkligen BDSwiss att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om BDSwiss ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är BDSwiss ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

BDSwiss nämner att vara en del av: BDS Swiss Group (BDS Swiss Markets Global Services Ltd., BDSwiss Holding Ltd y BDS Ltd.)

✅ När det gäller din läge, företaget har kontor i Cypern, Mauritius y Seychellerna.

✅ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerade vi det BDSwiss regleras av FSC, CySEC y FSA.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton det erbjuder BDSwiss, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 7 olika kontotyper:

Cent-konto: rekommenderas för nybörjare, det är en lågriskkontotyp som erbjuder handlare möjligheten att handla cent/cent, den används även av mer erfarna handlare som är intresserade av att testa sina strategier med minskad exponering. Din minsta första insättning är $ / € 10, hävstång upp till 1:500, +70 instrument för handel, margin call 50%, stop out 20%, omedelbara uttag, 24/7 support, Trading Central och mer.

Klassiskt konto: tillåter kunder att handla under några av de mest gynnsamma förhållandena, inklusive låga spreadar, 0 USD i provision på insättningar. Du har tillgång till ett brett utbud av handelsverktyg och utbildningsresurser. Hans minsta initiala insättning är $/€100, hävstång upp till 1:500, +250 instrument, margin call 50%, stop out 20%, omedelbara uttag, 24/7 support, Trading Central och mer.

Premiumkonto: Detta konto ger handlare möjligheten att handla med högre hävstångseffekt, upp till 1:1000, med spreadar som börjar så låga som 1,1 pips och provisioner från $0. De minsta initiala insättning är $/€100, +70 instrument, 50% marginal call, 20% stop out, omedelbara uttag, 24/7 support, Trading Central och mer.

VIP-konto: BDSwiss VIP-konto är skräddarsytt för storvolymhandlare som vill handla med högre volymer, erbjuder låga handelskostnader, noll provisioner på indexprodukter, 0-1 handelssessioner med tillstånd av BDSwiss och obegränsad tillgång till BDSwiss Telegram-kanal för handelsvarningar. De minsta initiala insättning är $/€3.000, hävstång upp till 1:500, +250 instrument, margin call 50%, stop out 20%, omedelbara uttag, 24/7 support, Trading Central, bland annat.

Rått konto: Designat för handlare som vill sänka sina handelskostnader i stora Forex-par och guld, erbjuder BDSwiss Raw-kontot ultrasnäva spreadar som börjar på 0,0 för en fast provision på €/$/£5 per lot. Den är utrustad med en unik uppsättning verktyg och fördelar, inklusive handelsvarningar i realtid, låga provisioner och spreadar, dedikerad support och premium-handelsverktyg. Hans minsta initiala insättning är $ / € 5.000, hävstång upp till 1:500, +250 instrument, margin call 50%, stop out 20%, omedelbara uttag, 24/7 support, Trading Central, bland annat.

Lager Plus-konto: Det gör det möjligt för BDSwiss kunder att bygga en diversifierad portfölj med mer än 1000 XNUMX världsledande aktier och ETF:er. Minsta initiala insättning $/€200, valfri hävstångseffekt upp till 1:5, +900 aktier och +80 ETF:er tillgängliga, minsta order 0.01, margin call 50%, stop out 20%, omedelbara uttag, 24/7 support, hedging och scalping tillåtet.

Demokonto: BDSwiss erbjuder nya handlare möjligheten att testa sina kunskaper på gratis demokonton med justerbara virtuella saldon upp till €/$/£100.000 XNUMX. Det är möjligt att öppna vilken typ av konto som helst som erbjuds av BDSwiss, inklusive Classic, Raw, VIP, Premium eller Cent, som ett demokonto och testa de erbjudna verktygen, villkoren och spridningarna. Ingen deposition krävs, men det är viktigt att komma ihåg att eventuella vinster eller medel som kan finnas på demokonton inte kan tas ut. 

den plattformar att fungera som BDSwiss erbjuder är: BDSwiss mobilapp, BDSwiss Web Trader, Meta 4 y Meta 5.

BDSwiss har nyligen lanserats ett nytt verktyg som heter "Trade Companion"; ett mäklarverktyg utformat för att ge handlare information för att övervaka, analysera och förbättra deras handelsprestanda. Det är det senaste tillskottet till BDSwiss.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som BDSwiss tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

BDSwiss webbplats
BDSwiss webbplats

BDSwiss ger följande hjälpmedel eller resurser Handlare eller intressenter: 24/5 kundsupport på 20+ modersmål, liveutbildning och webbseminarier, e-böcker och videor för utbildning, daglig marknadsundersökning och analys med vecko-, kvartals- och årsrapporter, handelsvarningar, diagram och mycket mer. Det är värt att nämna att den erbjuder en stora mängder resurser till dina kunder

Insättningar och uttag

Med ett imponerande utbud av mer än 150 internationella och lokala betalningsmetoders kan BDSwiss-kunder välja sina föredragna insättnings- och uttagsmetoder precis innan de finansierar sina konton och njuta av $0 i provision på alla sina insättningar. BDSwiss accepterar initiala insättningar, och behandlar uttag, via omedelbara överföringar, banköverföringar eller kreditkort, och krävs vanligtvis mellan kl. två till sju arbetsdagar för att behandla utgående kreditkortsbetalningar. Det är också viktigt att notera att omedelbara överföringsbetalningar till BDSwiss-konton är tillgängliga omedelbart, vilket gör att nya kunder kan börja handla direkt. När det gäller uttag av medel, BDSwiss erbjuder Omedelbara uttag upp till €/$/£2.000 XNUMX, och debiterar $0 i provision på alla kreditkortsuttag.

En annan Information BDSwiss

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: bdswiss.com

📞 Telefonnummer: Tyskland +49 3021446991 | Spanien +34 910756937 | Frankrike +33 184671942 | Italien +39 0689970124 | Storbritannien +44 2036705890 | Portugal +35 1308810611

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

ÖPPNA DITT KONTO!

ÖPPNA DITT DEMO-KONTO

Du kanske undrar varför vi recenserar BDSwiss. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på BDSwiss

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att BDSwiss-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

✅ Efter att ha gjort en uttömmande analys på ⭐ BDSwiss 🥇, enligt vår mening tyder allt på det vi har att göra med en bra mäklare, Med utmärkta handelsvillkor, En idealiskt alternativ för nästan alla typer av handlare.

Grundligt undersöka din resurser, verktyg och stöd, hittar vi verktyg för en mycket hög nivå, dessa varelser stor hjälp även för nybörjare.

Vi har kontaktat supporten flera gånger och de har svarat snabbt. När det gäller säkerhet, BDSwiss är en mäklare reglerad och har många investerares förtroende, eftersom vi talar om en Ledande, senior, etablerad och högt respekterad mäklare. BDSwiss är en mäklare på toppnivå.


Kort sagt: Vi pratar om en utmärkt mäklare och rekommenderas till fullo!


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om BDSwiss? Vad har varit din erfarenhet?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

29 kommentarer om «BDSwiss: Betyg och kommentarer»

 1. Anne Granado svar

  Hej, jag skulle vilja öppna ett demokonto hos dem

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej Ane Granado, tack för att du kommenterar BDSwiss, all information är till stor hjälp för våra användare.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Hälsningar.

 2. Blond Roser svar

  Tack för recensionen, för 2 veckor sedan började jag med dem och sanningen är att allt går bättre än jag förväntat mig. Jag hoppas att jag fortsätter vinna.

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej Roser Rubio, tack för att du kommenterar BDSWiss-mäklaren, all information är till stor hjälp för våra användare.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Hälsningar.

 3. Marian Royal svar

  Jag har investerat med dem i 6 månader, allt bra hittills. Jag hoppas kunna fortsätta så här!

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej Mariana Real, tack för att du kommenterar BDSwiss, all information är till stor hjälp för våra användare.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Hälsningar.

 4. Omar Padilla svar

  Allt är möjligt om du läser och tittar på instruktionsfilmer, jag började för 6 månader sedan med bdswiss och mina pengar har växt ganska mycket.

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej Omar Padilla, tack för din kommentar om BDSwiss-mäklaren, all information är till stor hjälp för våra användare.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Hälsningar.

 5. Pascual Mosquera svar

  Personligen trivs jag väldigt bra med BDSwiss, din uppmärksamhet har fått mig att känna mig väldigt bekväm

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej Pascual Mosquera, tack för att du kommenterar mäklaren BDSwiss, all information är till stor hjälp för våra användare.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Hälsningar.

 6. Pepe Gabarri svar

  Om du tvivlar på uttag måste jag berätta att jag aldrig har haft problem med dem, hittills har bdswiss varit den bästa mäklaren jag jobbat med

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej Pepe, tack för att du kommenterar BDSwiss, all information är till stor hjälp för våra användare.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Hälsningar.

 7. J Alexander Diaz svar

  Jag var på väg att göra en dålig investering.
  Tack vare denna sida har jag kunnat informera mig mycket bättre om mäklarna som jag inte visste vad de var och om de olika alternativen som finns på denna marknad.
  Tack för ärligheten, de gör sitt jobb väldigt bra.
  Redan efter att jag gjort min investering kommer jag att lämna min åsikt igen.

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej J Alexander, tack för att du skrev om BDSwiss-mäklaren, det är till stor hjälp för våra användare.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Hälsningar.

 8. Alonso Bejarano svar

  Det är verkligen en utmärkt mäklare, jag har blivit förvånad. Jag har vunnit mer än jag förväntat mig. De gör sina läxor väldigt bra. JAG REKOMMENDERAR DET

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Alonso Bejarano, tack för att du skrev om BDSwiss-mäklaren, det är till stor hjälp för våra användare.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Hälsningar.

 9. Salome Valero svar

  Utmärkt service, de tog inte lång tid att svara på mina frågor

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Salome Valero, Bra!!!, tack så mycket för att du meddelade oss, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla, du kan läsa din recension.

   För andra som vill få tillbaka sina pengar, bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 10. Maria svar

  Tack alla för åsikterna om bdswiss jag uppskattar det. Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej Maria, du är välkommen, tack för att du kommenterar BDSwiss-mäklaren, all information är till stor hjälp för våra användare.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   hälsningar

 11. Manuel Carreras svar

  I mitt fall har jag haft en utmärkt erfarenhet av BDSwiss. De är transparenta i informationen de tillhandahåller och deras gränssnitt är mycket bra

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Manuel Carreras, tack för att du kommenterar BDSwiss-mäklaren, all information är till stor hjälp för våra användare.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   hälsningar

 12. Jose Olivares svar

  Bra mäklare, intuitiv, pålitlig och med konkurrenskraftiga provisioner. De håller datumen och betalningarna, inget att klaga på

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du kommenterar BDSwiss-mäklaren, all information är till stor hjälp för våra användare.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Hälsningar.

 13. diaz svar

  hej de har många annonser i mitt land .. är de pålitliga eller inte? Jag är rädd för att bli lurad av dem .. Jag behöver råd och erfarenheter !!! TACK!! De ringer mig dagligen för att öppna ett konto !!!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Nestor, tack för att du kommenterar BDSWISS-mäklaren, all information är till stor hjälp för våra användare. Hittills har vi inte fått några klagomål på mäklaren.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Hälsningar.

 14. Elias svar

  Jag använder för närvarande den här mäklaren för att i början av december kommer jag att göra motsvarande uttag. För närvarande har jag inga klagomål om den här mäklaren men jag har redan läst att FSC-förordningen är dålig, var kan jag se den informationen om den förordningen ????

  Utmärkt sidan

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Elias, tack för din kommentar om BDSWISS-mäklaren, all information är till stor hjälp för våra användare. Informationen om förordningen finns att läsa just här i recensionen om BDSWISS.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.