✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i BDSwiss. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om BDSwiss och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsglobal.bdswiss.com
???? företagetBDS Markets & BDS Ltd.
⚖️ regleringFSC och FSA
📧 E-postadress [e-postskyddad] 
📈 PlattformMetaTrader 4, WebTrader och MetaTrader 5
📌 AdressSvit 3, Global Village, Jivan's Complex, Mont Fleuri, Mahe, Seychellerna – Ioanni Stylianou 6, 2:a våningen, rum 202, 2003, Nicosia, Cypern

⚠️ BDSwiss ägs av företaget BDS Markets & BDS Ltd har kontor på Seychellerna och Cypern, potentiellt farliga skatteparadis för sina kunder på grund av deras bristande reglering och bristande seriositet. Klienter är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

Nu ska vi analysera vilka typer av konton som BDSwiss erbjuder, i det här fallet ser vi att det erbjuder 7 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Cent$ / € 10
Klassisk$ / € 100
Premium$ / € 100
VIP$ / € 3.000
Raw$ / € 5.000
Lager Plus$ / € 200
demo€/$/£100.000 XNUMX

Information på webben

BDSwiss hemsida

BDSwiss ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, personliga erfarenheter, livediagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

 • Tyskland +49 3021446991
 • Spanien +34 910756937
 • Frankrike +33 184671942
 • Italien +39 0689970124
 • Storbritannien +44 2036705890
 • Portugal +35 1308810611

.

???? Slutlig utvärdering av BDSwiss ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED BDSwiss.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

BDSwiss videorecension

uppdateringar

Nyheter om BDSwiss:

datum Uppdatering – nyheter
-Inga nyheter för tillfället

Användarrecensioner

[demokrati id=”200″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av .

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av BDSwiss

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar BDSwiss

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera BDSwiss?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är BDSwiss en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att BDSwiss är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är BDSwiss pålitlig?

Nej. BDSwiss är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från BDSwiss?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till BDSwiss?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

16 kommentarer om «BDSwiss: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. diego svar

  De är tjuvar, jag är från Peru och de tillåter mig inte att ta ut några pengar. Snälla hjälp mig. De är verifierade tjuvar. Jag är på väg till polisstationen för att göra en anmälan.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Diego, tack för att du skrev om BDSwiss. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. perla svar

  Hej, jag skulle vilja veta din åsikt om https ://bitcointime .cash/ är en plattform från Brasilien

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Perla, jag vet inte vilket företag eller mäklare du jobbar med, men det du säger låter som en bluff för mig, betala ingenting de säger till dig, det finns många återvinningsföretag som är falska eller att lura sina kunder.

   Hälsningar.

 3. Namn Aristizabal svar

  BDswiss är en rekommenderad mäklare?

 4. J Alexander Diaz svar

  Jag var på väg att göra en dålig investering.
  Tack vare denna sida har jag kunnat lära mig mycket bättre om mäklarna som jag inte ens visste vad de var och om de olika alternativen som finns på denna marknad.
  Tack för din ärlighet, du gör ditt jobb väldigt bra.
  När jag har gjort min investering kommer jag att lämna min åsikt igen.

 5. BDSwiss-laget svar

  hej diaz
  BDSwiss regleras av CySec i EU sedan 2013 med Licens nr 199/13 som tyvärr inte nämns i denna recension. Faktum är att BDSwiss för närvarande är reglerat och registrerat hos olika tillsynsmyndigheter.
  Om du vill ha mer information om BDSwiss är du välkommen att kontakta oss på [e-postskyddad] och vårt team hjälper dig gärna med alla frågor du kan ha.
  Tack,
  BDSwiss-laget

 6. diaz svar

  Hej, de har många annonser i mitt land. Är de pålitliga eller inte? Jag är rädd för att bli lurad av dem.. Jag behöver råd och erfarenheter!!! TACK!! De ringer mig dagligen för att öppna ett konto!!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Nestor, tack för att du kommenterar BDSWISS-mäklaren, all information är till stor hjälp för våra användare. Hittills har vi inte fått några klagomål på mäklaren.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Hälsningar.

 7. nestor svar

  Fruktansvärd anslutning för Latinamerika, den fastnar i metatrader4 eller kopplar ur, jag har försökt dra mig tillbaka i mer än två veckor och ingenting! Om det inte är en bluff, förklara för mig varför dessa schweiziska tjuvar inte låter mig ta ut mina pengar!! och att de inte ska ha något schweiziskt, de är snarare tjuvar alla med rent prat och vinster och vinster men jag kan aldrig ta ut mina pengar!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Nestor, vår erfarenhet av mäklare som BDSwiss från Mauritiusöarna har hittills varit MYCKET NEGATIV, de flesta av dessa mäklare, trots att regleringar har en tendens att LUFFRA sina kunder, har MAURITIUS ISLANDS legat på den svarta eller grå listan som skatteparadis i flera år, detta indikerar att de är väldigt lätta att få tag på och att de försvarar handelslösa investerare och att de försvarar handelslösa investerare.
   Dina pengar backas inte som om de vore hos en EUROPEISK reglerad mäklare, om du till exempel investerar 5.000 XNUMX € och mäklaren försvinner över en natt (vilket har hänt tusentals gånger) du inte har någon att kräva något från så har du förlorat ALLT.
   Personligen föreslår jag att du tar ut ditt kapital omedelbart, jag vet inte om du kan men jag skulle inte lämna det där en sekund längre.
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • RENE svar

   HEJ NESTOR, TACK FÖR DINA KOMMENTARER, VILKA ÄR NAMNEN PÅ DE PERSONER DU KONTADE FRÅN BDSWISS? FÖR DIN UPPLEVELSE ÄR SÅ LIKTIG MED DET SOM HÄNDER MIG ATT JAG ÄR VÄLDIGT NERVÖS.

 8. Elias svar

  Jag använder för närvarande denna mäklare eftersom jag i början av december kommer att göra motsvarande uttag. För tillfället har jag inga klagomål på denna mäklare men jag har redan läst att FSC-förordningen är dålig, var kan jag se den informationen om den förordningen????

  utmärkt sida

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Elias, tack för din kommentar om BDSWISS-mäklaren, all information är till stor hjälp för våra användare. Du kan läsa informationen om förordningen här i BDSWISS recension.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Hälsningar.

 9. [e-postskyddad] svar

  Hallå!! Jag heter Ernesto Rios, de berättade för mig om mäklaren !!tradeltd.com!!, för att erbjuda mig att investera i deras plattform, gör min insättning; Därefter välkomnade de mig från BDSWISS SUPPORT för min investering på 200 dollar, hittills har de inte kontaktat mig enligt överenskommelse om att kontakta mig med en person som skulle råda mig, SE UPP, DET ÄR EN FRUDE!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ernesto, tack för att du delar din erfarenhet med BDSwiss och med Handel LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Vi rekommenderar också att du lämnar din erfarenhet i avsnitt om Trade LTD.

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *