BDV Invest FX-kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren BDV Invest FX (även kallad BDVINVESTFX.COM), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas BDV Invest FX verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av BDV Invest FX. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

 

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att han är baserad i: förment Storbritannien, men det regleras inte av den brittiska tillsynsmyndigheten, vilket får oss att tro att dess bas inte egentligen finns i Storbritannien. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner att de regleras av FCA, CNMV och andra regleringsmyndigheter, men när vi kontrollerar regleringsnumren noterar vi att detta är falskt. Mäklaren försöker utge sig för att vara ett reglerat företag, vi föreslår EXTREM FÖRSIKTIGHET

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av BDV Invest FX, vi noterar att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Standardkontot, Expertkontot, Diamond-kontot och Auto Trade-kontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto- Minsta initiala insättning på $ 100, hävstång upp till 1: 30.

Expertkonto- Minsta initiala insättning på $ 5.000, hävstång upp till 1: 200.

Diamantkonto: minsta initiala insättning på $ 10.000, hävstång på upp till 1: 200, spridning av 1 pip, personlig rådgivare, kontohantering.

Auto Trade-konto: Minsta initiala insättning på $ 500, självhantering av kontot.

BDV Invest FX-kontotyper
BDV Invest FX-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som BDV Invest FX erbjuder är: BDV Invest FXs egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som BDV Invest FX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

BDV Invest FX-webbplats
BDV Invest FX-webbplats

BDV Invest FX ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av några grundläggande begrepp i handeln, förklaring av de finansiella produkter som BDV Invest FX erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om BDV Investment FX |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: BDVINVESTFX.COM

Telefonnummer: + 44 7448 835529

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på BDV Investment FX <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att BDV Invest FX-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var det är baserat, det nämner inte vilket företag det tillhör när man letar efter andra recensioner om BDV Invest FX vi hittar mestadels negativa recensioner, det försöker utge sig av ett reglerat företag, CNMV (spansk tillsynsmyndighet) har markerat BDV Invest FX som en finansiell chiringuito. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om BDV Invest FX? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

3 kommentarer om «BDV Invest FX: Betyg och kommentarer»

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Raul, NEJ, det är INTE säkert att investera i BDV Invest FX, de ljuger om deras reglering och de är inte transparenta alls, om du investerar kommer du att förlora dina pengar, jag rekommenderar dem inte alls.
   Om du vill börja handla antingen med demo eller real rekommenderar jag att du provar en av dem som finns i vår TOPP 10:

   https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2020/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *