Kommentarer till BDV Markets

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera BDV Markets (kallas även med namnet: bdvmarkets.com), är mäklare av Forex, Cryptocurrency och CFD. Rekommenderas verkligen BDV Markets för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om BDV Markets ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är BDV Markets ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

BDV Markets nämner att vara en del av: Cloud exchange SRL.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i dominica, även om vi har fått meddelanden som försäkrar att de faktiskt är inne Venezuela Avenue, framför Barra Payan, Santo Domingo, Dominikanska republiken. Du kan se din plats här: SE PLATS.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att BDV Markets har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: BDV Markets är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder BDV Markets, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 6 olika typer av planer. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Discovery-konto: minsta initiala insättning $500, plattformsintroduktion, riskhanteringsförklaring, personlig kontoansvarig, webbseminarier och seminarier, finansmarknadsintroduktion, daglig marknadsinformation, en-till-en MT4-kurs, en-till-en grundläggande och teknisk analyshandledning, förklaring av kort, medel och lång term trading strategier, inga underhållsavgifter, maximal batch, gratis uttag, full tillgång.

Pro Trader-konto: minsta initiala insättning $3.001, plattformsintroduktion, riskhanteringsförklaring, personlig kontoansvarig, webbseminarier och seminarier, finansmarknadsintroduktion, daglig marknadsinformation, en-till-en MT4-kurs, en-till-en grundläggande och teknisk analyshandledning, förklaring av kort, medel och lång term trading strategier, inga underhållsavgifter, maximal batch, gratis uttag, full tillgång.

Prime-konto: minsta initiala insättning $10.001, plattformsintroduktion, riskhanteringsförklaring, personlig kontoansvarig, webbseminarier och seminarier, finansmarknadsintroduktion, daglig marknadsinformation, en-till-en MT4-kurs, en-till-en grundläggande och teknisk analyshandledning, förklaring av kort, medel och lång term trading strategier, inga underhållsavgifter, maximal batch, gratis uttag, full tillgång.

Premiumkonto: minsta initiala insättning $25.001, plattformsintroduktion, riskhanteringsförklaring, personlig kontoansvarig, webbseminarier och seminarier, finansmarknadsintroduktion, daglig marknadsinformation, en-till-en MT4-kurs, en-till-en grundläggande och teknisk analyshandledning, förklaring av kort, medel och lång term trading strategier, inga underhållsavgifter, maximal batch, gratis uttag, full tillgång.

Black Premium-konto: minsta initiala insättning $50.001, plattformsintroduktion, riskhanteringsförklaring, personlig kontoansvarig, webbseminarier och seminarier, finansmarknadsintroduktion, daglig marknadsinformation, en-till-en MT4-kurs, en-till-en grundläggande och teknisk analyshandledning, förklaring av kort, medel och lång term trading strategier, inga underhållsavgifter, maximal batch, gratis uttag, full tillgång.

Klubbens VIP-konto: minsta initiala insättning $100.000, (kontakta mäklaren för mer information).

BDV Markets kontotyper
BDV Markets kontotyper

I nästa bild Du kommer att kunna få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattformar att fungera som BDV Markets erbjuder är: plattformar BDV MARKETSGO y Metatrader 4.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som BDV Markets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

BDV Markets webbplats
BDV Markets webbplats

BDV Markets ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: valutakalkylatorer, ekonomisk kalender, information och rekommendationer, egentligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information BDV Markets

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: bdvmarkets.com | bdv.marknad

📞 Telefonnummer: +18662979847 / (Esp) 347-590-8750 / (USA) 1-888-642-6375 / (Ing) 4-420-380-89511 - 4-420-364-26375

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade BDV Markets. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på BDV Markets

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att BDV Markets-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, väl det erbjuder inte juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

UPPMÄRKSAMHET ⛔: i november 2020 CNMV läggs till BDV Markets till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för november 2020

UPPMÄRKSAMHET ⛔: Vi har fått meddelanden från användare som försäkrar det BDV Markets har en nära relation med ING KAPITAL, en mäklare med ett mycket dåligt rykte och med flera klagomål mot honom, anklagad för att ha lurat sina kunder. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om BDV Markets? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

17 kommentarer om «BDV Markets: Betyg och kommentarer»

 1. Louis Almonte svar

  Hälsningar till flickan María som stal mina pengar, till Luis, till Dave den dumma haitiern, till hans fru Evelyn som jag slår vad om att han slår många horn, till Luisin. De bytte namn till CAPITAL ENG, de är alla dominikaner ROBERT GUILLERMO DE LA CRUZ GAV MIG SINA DATA, DE FINNS I DOMINIKANSKA REPUBLIKEN, SANTO DOMINGO ESTE, AV. VENEZUELA FRAMFÖR BARRA PAYAN. DU KAN SÖKA DEN I GOOGLE MAPS DETS NUMMER ÄR 18295222053 DÅ JAG HAR MER INF. OM ALLA SKA JAG PUBLICERA DET

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Luis, tack för din kommentar om BDV Markets. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. jesus svar

  hans hustrus namn är evelin sekreteraren alexandra a payola för luis01

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jesus, tack för att du skrev.

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jesus, har du fler detaljer för att bekräfta denna information, vet du var deras verkliga kontor finns? Tack för att du kommenterar BDV Markets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 3. RAMON svar

  Jag har investerat mer än 60000 73000 euro. MED FALSKA LÖFTER OCH MANIPULERAD FRAKT SÄGER ATT JAG HAR GJORT EN ÖVERFÖRING AV XNUMX XNUMX € FRÅN AMERIKANSKA BANKEN I USA OCH DE ÄR FALSKA, EFTER ATT ÖVERFÖRINGEN BETALAR SKATTERNA, ERICK LEE RINGAR MIG FRÅN PLATFORM LIGNING DE ÄR bedragare utan hjärta eller mänsklig värdighet

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej RAMON, det är INTE säkert att investera i BDV Markets, de ljuger om deras reglering och är inte transparenta alls, att investera i BDV Markets är att förlora dina pengar, jag rekommenderar dem inte alls. BDV Markets är en SCAM.
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 4. Salvador Gonzalez svar

  bdv makerts är bedragare, han investerade 300 euro i deras plattform, och de låter mig inte ta ut det, jag skickar ett mejl till mäklaren och han svarar inte, och telefonerna heller, dessa killar bad mig om en kredit på 300 euro med mina uppgifter och utan tillstånd, och nu kreditföretaget reglerar det åt mig, visar det sig att lånepengarna finns i brockerplattformen och de låter mig inte ta ut dem. Hur jag kan lösa det är att jag måste betala tillbaka pengarna.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Salvador, det är INTE säkert att investera i BDV-marknader, de ljuger om deras reglering och de är inte transparenta alls, att investera i BDV-marknader är att förlora dina pengar, jag rekommenderar dem inte alls. BDV Markets är en SCAM.
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 5. Ramon svar

  De är bedragare, Eric Lee, Abdel Goo och sekreterare Valerie, alla ett gäng bedragare och lögnare.
  och när de rånar dig visar de inte sina ansikten, de är människor utan hjärta

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ramon, det är INTE säkert att investera i BDV-marknader, de ljuger om deras reglering och är inte transparenta alls, att investera i BDV-marknader förlorar dina pengar, jag rekommenderar dem inte alls. BDV Markets är en SCAM.
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 6. VI svar

  Jag har investerat i ett företag som heter BDV MARKETS. Jag fick förmåner som aldrig kom till mitt konto, bara en gång och ett minimum. Plötsligt har min "mäklare" slutat ringa. Jag kontaktar dem bara per post och en sekreterare svarar via post eller telefon.

  Medan jag investerade och skickade pengar gick allt bra; Herr Erick Lee pratade med mig varje dag och gjorde mig investeringar, men när jag började kräva fördelarna försvann han. Jag känner mig som en dår som har slut på sina livssparande. Jag är pensionär och åtminstone har jag min pension.

  Jag bryr mig inte om de publicerar det, förhoppningsvis kommer ingen att luras av dessa företag.

  Förhoppningsvis kan någon hjälpa mig att återhämta mig om inte alla delar av mina besparingar.
  Tack . FICK SYN PÅ

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej VI, det är INTE säkert att investera i BDV Markets, de ljuger om deras reglering och är inte transparenta alls, att investera i BDV Markets är att förlora dina pengar, jag rekommenderar dem inte alls.
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Oleg, rätt, det stämmer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *