✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

Beneffx kommentarer

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera Beneffx (även kallad med namnet: beneffx.com), är en mäklare av Forex, Cryptocurrency och CFD. Rekommenderas Beneffx verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om Beneffx ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Beneffx ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

benefitx nämner att vara en del av: Optimum LTD.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Marshallöarna.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att Beneffx den har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Beneffx är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder benefitx, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 5 olika typer av planer. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Be-Basic-plan: minsta initiala insättning $250, 1:100 hävstång, 24/6 support, utbildningscenter, daglig marknadsgranskning, PRO-webinarier, prisvarningar, daglig analysvideo.

Be-Silver Plan: minsta initiala insättning $2.500, 1:200 hävstång, 24/6 support, utbildningscenter, daglig marknadsgranskning, PRO-webinarier, prisvarningar, daglig analysvideo.

Be-Gold Plan: minsta initiala insättning $25.000, 1:300 hävstång, 24/6 support, utbildningscenter, daglig marknadsgranskning, PRO-webinarier, prisvarningar, daglig analysvideo.

Be-Platinum Plan: minsta initiala insättning $70.000, 1:400 hävstång, 24/6 support, utbildningscenter, daglig marknadsgranskning, PRO-webinarier, prisvarningar, daglig analysvideo.

Be-VIP-plan: minsta initiala insättning $250.000, specialanpassad hävstång, spreads (VIP spreads), 24/6 support, utbildningscenter, daglig marknadsgenomgång, PRO webinars, account manager (VIP).

Beneffx kontotyper
Beneffx kontotyper (1)
Beneffx kontotyper
Beneffx kontotyper (2)

I nästa bild Du kommer att kunna få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bild 1 i full storlek y klick här för att se bild 2 i full storlek

La plattform att fungera som Beneffx erbjuder är: Be-Web plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som benefitx tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Beneffx hemsida
Beneffx hemsida

benefitx ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av de tjänster den erbjuder, ordlista, vanliga frågor, kampanjer, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information benefitx

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: beneffx.com

📞 Telefonnummer: + 442037576558

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserade Beneffx. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på benefitx

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Beneffx-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är ett tydligt etablerat företag att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, dess huvudkontor ligger i en erkänd skatteparadis och slutligen också saknar reglering (oreglerat företag). ❌

UPPMÄRKSAMHET!: i april 2022 CNMV lagt till benefitx till din lista bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV-varningen från april 2022

UPPMÄRKSAMHET!: i maj 2022 FCA lagt till Beneffx till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till varningen FC️ FCA maj 2022

UPPMÄRKSAMHET!: Från och med oktober 2023 är Beneffx-mäklaren INTE längre aktiv.


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

[demokrati id=”2596″]

 

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

22 kommentarer om «Beneffx: Betyg och kommentarer»

 1. GAB WILLIAMS svar

  I Förenade kungariket har fca fördömt detta företag uppenbarligen kommer det inte dröja länge innan de hamnar i fängelse

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Gab Williams, tack för att du kommenterar BENEFFX. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FCA (UK Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FCA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *