Bux mäklare
Beneffx kommentarer

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera Beneffx (även kallad med namnet: beneffx.com), är en mäklare av Forex, Cryptocurrency och CFD. Rekommenderas Beneffx verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om Beneffx ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Beneffx ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

benefitx nämner att vara en del av: Optimum LTD.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Marshallöarna.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att Beneffx den har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Beneffx är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder benefitx, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 5 olika typer av planer. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Be-Basic-plan: minsta initiala insättning $250, 1:100 hävstång, 24/6 support, utbildningscenter, daglig marknadsgranskning, PRO-webinarier, prisvarningar, daglig analysvideo.

Be-Silver Plan: minsta initiala insättning $2.500, 1:200 hävstång, 24/6 support, utbildningscenter, daglig marknadsgranskning, PRO-webinarier, prisvarningar, daglig analysvideo.

Be-Gold Plan: minsta initiala insättning $25.000, 1:300 hävstång, 24/6 support, utbildningscenter, daglig marknadsgranskning, PRO-webinarier, prisvarningar, daglig analysvideo.

Be-Platinum Plan: minsta initiala insättning $70.000, 1:400 hävstång, 24/6 support, utbildningscenter, daglig marknadsgranskning, PRO-webinarier, prisvarningar, daglig analysvideo.

Be-VIP-plan: minsta initiala insättning $250.000, specialanpassad hävstång, spreads (VIP spreads), 24/6 support, utbildningscenter, daglig marknadsgenomgång, PRO webinars, account manager (VIP).

Beneffx kontotyper
Beneffx kontotyper (1)
Beneffx kontotyper
Beneffx kontotyper (2)

I nästa bild Du kommer att kunna få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bild 1 i full storlek y klick här för att se bild 2 i full storlek

La plattform att fungera som Beneffx erbjuder är: Be-Web plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som benefitx tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Beneffx hemsida
Beneffx hemsida

benefitx ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av de tjänster den erbjuder, ordlista, vanliga frågor, kampanjer, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information benefitx

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: beneffx.com

📞 Telefonnummer: + 442037576558

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserade Beneffx. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på benefitx

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Beneffx-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är ett tydligt etablerat företag att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, dess huvudkontor ligger i en erkänd skatteparadis och slutligen också saknar reglering (oreglerat företag). ❌

UPPMÄRKSAMHET!: i april 2022 CNMV lagt till benefitx till din lista bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV-varningen från april 2022


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om Beneffx? Vad har du varit med om?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

20 kommentarer om «Beneffx: Betyg och kommentarer»

 1. Silvia svar

  https://beneffx.com/en/
  Det här är bedragarnas länk

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Silvia, tack för din kommentar om Beneffx. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Eduardo Enrique Argotti Valencia svar

  Jag heter Eduardo Argotti, i november ringde en dam vid namn Elizabeth Gutierrez från Spanien mig, jag vet inte hur hon fick reda på mitt telefonnummer, senare ringde en man vid namn Jorge Cejas från Chile mig och övertygade mig om att öppna ett konto hos Beneffx ; Efter att jag gjorde en insättning på 250 dollar ringde en rådgivare vid namn Jorge López mig, han sa till mig att 250 var för lite och att jag borde sätta in cirka 2000 72 dollar, så jag gjorde det inom 9000 timmar, jag hade 7000 200000 dollar på kontot, rådgivaren ringde mig och han sa till mig att vi kommer att fortsätta verksamheten; Sedan ringde en rådgivare vid namn Martín Castillo till mig och sa åt mig att göra en insättning på 10000 400000 tusen dollar och att jag om en vecka skulle ha ungefär 450000 250000; sedan dollar; jag heter Martín Castillo själv; att jag satte in 100000 300000 dollar som jag på en vecka skulle ha ungefär 870000 750000 tusen dollar, faktiskt på kontot visade det ungefär 750000 10 tusen dollar; därför sa rådgivaren Jorge López till mig att han skulle göra ett uttag på 2 5000 tusen dollar, men senare ringde Martín Castillo mig igen för att sätta in ytterligare 10 750 tusen dollar som på en vecka skulle ha en vinst på ungefär 70000 XNUMX tusen dollar, i praktiken i kontot speglade det som XNUMX XNUMX tusen dollar, till vilket jag sa till honom att när jag kan ta ut de pengarna, då sa Jorge López till mig att vi kommer att göra ett uttag på XNUMX XNUMX tusen dollar, i praktiken gjordes uttaget på XNUMX XNUMX tusen dollar från kontot ; Efter några dagar sa han till mig att jag var tvungen att betala XNUMX % till tullen och sedan XNUMX % till EU-kommissionen, och sedan att jag fick betala XNUMX XNUMX för pappersarbete, två tusen för filen och så vidare, sedan skrev han till mig att jag måste betala XNUMX% av inkomstskatten i Ecuador, som jag sa till honom att jag inte kommer att betala för att något av det ska dras från de XNUMX tusen dollarna. Men det totala jag investerade var XNUMX XNUMX mina dollar. Nu skulle jag vilja veta om du kan få tillbaka pengarna, detta företag som heter Beneffx är registrerat på Marshallöarna, men de är baserade i England.

  Här är mejlet från VD:n för Beneffx:[e-postskyddad]

  Scott J. Adams | Manager för Beneffx International Beneffx | Optimum LTD. Registreringsnr 110334 | Ajeltake Road, Ajeltake Island, Majuro, Marshallöarna, MH96960
  e: [e-postskyddad] | w: http://www .beneffx .com/
  m: (+44) 203 372 22 11

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Eduardo, alla skatter och betalningar som de ber dig om är lögner, de hittar på dem. Tack för att du kommenterar Beneffx. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Eduardo Enrique Argotti Valencia svar

  Här är summan pengar som jag har blivit ombedd att göra överföringen

  Scott J. Adams | Beneffx internationell chef
  benefitx | Optimum LTD. Registreringsnr 110334 | Ajeltake Road, Ajeltake Island, Majuro, Marshallöarna, MH96960
  [e-postskyddad] | w: http://www .beneffx .com/
  +44) 203 372 22 11

  Käre herr Scott, så många betalningar har jag gjort och du har inte skickat något dokument till mig för att motivera den betalningen. Jag kan numrera betalningarna jag har gjort och jag har inga bevis på den betalningen:
  – 75000 10 dollar XNUMX% tull
  – 1500 tusen 2% TAV europeisk kommission
  – 2000 tusen dollar för försening
  – 5000 tusen för överlåtelseprovision
  – 1860 för 2% av skatten, vi betalade redan 15 tusen dollar av alla pengar.
  – 3000 tusen som jag inte vet vad det betalades för
  – 2500 av de 10 % betalades fredagen den 28:e juni
  – 4000 tusen av de 10 % som betalades igår den 3 februari
  och nu säger du till mig att betala 1812 dollar av vad Mr. Scott?
  Jag ber dig bara att skicka mig dokumentet där centralbanken begär betalning av 1812 dollar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Eduardo, alla skatter och betalningar som de ber dig om är lögner, de hittar på dem. Tack för att du kommenterar Beneffx. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. armando svar

  investera inte med beneffx enligt min mening är de bedragare. De gör att du gör en insättning och vid uttagstillfället tillåter de dig inte. Då måste du gå för att göra anspråk på skatteparadiset (Marshallöarna) där de finns. de är bedragare. investera inte, jag säger av egen erfarenhet att dessa tjuvar inte låter dig ta ut en enda krona.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Armando, jag rekommenderar att du lämnar in ett klagomål för bedrägeri och kommenterar identitetsintyget så att det kommer att registreras att du skickade det och det hjälper dig ifall de begår något bedrägeri med det, du bör också försöka avbryta det och göra en ny om möjligt. Tack för att du kommenterar Beneffx. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Caesar Villa svar

  Det här företaget är en bluff att investera 250 USD den 02/02/2022 och på mindre än en vecka hade jag redan 42000 3000 USD och jag bad om att få dra tillbaka det och de krävde att jag skulle betala XNUMX XNUMX USD i skatt till tullen i Spanien och de insisterar mycket på att skicka dem

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej César, tack för din kommentar om Beneffx. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Jose Luis Espinosa svar

  Det här företaget är en bluff, de fick mig att skicka USD 20.335 200.000 dollar och de har aldrig skickat mig de förmodade inkomsterna, jag är pensionär och med få resurser gick jag i skuld för att uppfylla kraven och de ber mig om mer och mer pengar. Ingen svarar för någonting Jag fick ett brev från en schweizisk bank Zuger Kantonalbank, där det står att den investerade XNUMX XNUMX USD i mitt namn, pengar som jag aldrig har haft i hela mitt liv. Jag är mycket orolig att det kan hända med mitt identitetsintyg att jag skickar dem att de kan göra smutsiga affärer i mitt namn

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jose Luis, jag rekommenderar att du lämnar in ett klagomål för bedrägeri och kommenterar identitetsintyget så att det kommer att registreras att du skickade det och det hjälper dig ifall de begår något bedrägeri med det, du bör också försöka avbryta det och göra en ny om möjligt. Tack för att du kommenterar Beneffx. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Daniel Vasquez svar

  Den här plattformen är en bluff, de målar allt i tusen färger och de stjäl dina pengar, jag har ett konto på 10.000 XNUMX tusen dollar och det låter mig inte ta ut pengar, rådgivaren är värdelös, de hjälper inte att växa och om du ring dem från din mobiltelefon efter att ha identifierat dig själv de blockerar ditt nummer, de beter sig som böggar varje gång du ber om dina pengar tillbaka

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Daniel, tack för din kommentar om Beneffx. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. MARIO NAVARRETE svar

  Den här plattformen är den värsta bluffen som man kan hitta på internet ... sätt inte in dina pengar på denna mäklare ... de kommer att stjäla dem.

  Jag satte in 250 usd och de returnerade aldrig något till mig när jag ville ta ut de bad mig att sätta in mer än 1000 dollar för att påstås kunna ta ut... det är ren lögn... de är BEDRAGARE ge dem inte en enda dollar. DE ÄR TJUVAR...

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej MARIO, tack för din kommentar om Beneffx. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 9. Alfonso Mosquera bord svar

  Jag började investera med Binance där jag fick investeringsrådgivning, rådgivaren fick mitt förtroende och överförde medlen till BENEFFX utan mitt tillstånd

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Alfonso, tack för att du kommenterar Beneffx. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 10. Jose-Luis Velasco svar

  De är bedragare, de investerar inte i denna förmodade plattform, de ger inte tillbaka pengarna

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jose-Luis Velasco, tack för att du kommenterar Beneffx. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.