Annonsera med oss

Kommentarer om BenúCapital
I denna avdelning vi kommer att analysera BenúCapital (kallas även av namnet: benucapitalfx.com), är ett fondförvaltningsbolag. Rekommenderas verkligen BenúCapital för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker webbplats? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om BenúCapital Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det BenúCapital ⚠️ en säker webbplats? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ BenúCapital nämner att vara del av: Benú Capital Global Limited (obefintlig)

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på USA, men det finns ingen information som kan bekräfta detta, det är därför vi tror att det är en falska uppgifter.

 

❌ Om vi ​​analyserar din reglering, de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: BenúCapital är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 
📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av BenúCapital noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton: Mikrokonto, Autokonto, Premiumkonto och HPCopy -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto: minsta insättning på $100, hävstång upp till 1: 1000, maximalt antal samtidigt öppna order 150.

Auto-konto: minsta insättning på $250, hävstång upp till 1: 500, maximalt antal samtidigt öppna order 300.

Premiumkonto: minsta insättning på $500, hävstång upp till 1: 300, maximalt antal samtidigt öppna order 500.

HPCopy -konto: minsta insättning på $2.000, hävstång upp till 1: 400, maximalt antal samtidigt öppna order 300.

 

BenúCapital -kontotyper
BenúCapital -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som BenúCapital erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som BenúCapital tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

BenúCapital webbplats
BenúCapital webbplats

BenúCapital ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: bara lite information om de tjänster det erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om BenúCapital 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: benucapitalfx.com

📞 Telefonnummer: +1 9292074691

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på BenúCapital. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på BenúCapital ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget BenúCapital är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett mycket icke-transparent offshore-skalföretag som inte erbjuder juridisk information, inte är registrerat där det nämns (eller är registrerat i en skatteparadis) och också saknar förordning (icke-reglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om BenúCapital? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

3 kommentarer om «BenúCapital: Betyg och kommentarer»

 1. ivan svar

  Jag kan inte ta ut mina pengar, jag ringer varje dag och de deltar inte längre i mig, finns det något jag kan göra?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ivan, tack för att du kommenterar BenúCapital. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Juan Vasquez - BenúCapital svar

   Vad sägs om god eftermiddag IVAN, på så sätt kontaktar jag dig om du kan skicka ett mejl med detaljerad information om vilken typ av kurs du går på, vilken kurs har du anmält dig till, kundnummer jag har INKLUSIVE BETALNINGSKORTET FÖR DIN KURS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *