Bästa Investor FX kommentarer
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Bästa investerare FX (även kallat med namnet: bestinvestorfx.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Best Investor Fx för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Best Investor Fx ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det bästa investerare FX? ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

Bästa investerare FX nämner att vara en del av: UNITED CAPITAL GROUP LTD.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att vara baserad på: Brittiska Jungfruöarna.

 

Om vi ​​analyserar reglering av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering. ⛔ Uppmärksamhet: Best Investor Fx är en oreglerad mäklare. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Best Investor Fx, vi noterar att det erbjuder 3 olika typer av konton: Grundläggande konto, standardkonto och professionellt konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $100, utnyttja upp till 1: 100, sprider sig från 3 punkter, garanterad stoppförlust.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $500, utnyttja upp till 1: 200, sprider sig från 1.5 punkter, tillgång till automatiserad handel.

Professionellt konto: minsta initiala insättning på $5.000, utnyttja upp till 1: 400, sprider sig från 0.7 punkter, personlig kontoansvarig.

 

Bästa Investor Fx-kontotyper
Bästa Investor Fx-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Best Investor Fx erbjuder är: MT4-plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Best Investor Fx tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Bästa Investor Fx-webbplatsen
Bästa Investor Fx-webbplatsen

Bästa investerare FX ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: live-diagram, lite information om de produkter du erbjuder, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Bästa investerare FX 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: bestinvestorfx.com

📞 Telefonnummer: +52 555 907 4721

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Best Investor Fx. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de bestämmer sig för att inte investera i ett investeringsföretag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Bästa investerare FX ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Bästa investerare FX är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat det, rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder. Dessutom, när vi letar efter recensioner om Best Investor Fx hittar vi många som är negativ och varna för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig. ❌

 

Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Best Investor Fx? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

46 kommentarer om «Bästa investerare-valutan: Betyg och kommentarer»

 1. jose svar

  Hej god eftermiddag, jag vill veta om BestInvestor FX-LIVE-företaget är ett seriöst företag, eftersom jag sedan 24 augusti hade kontakt med personal från det företaget, för att investera på aktiemarknaden, började jag verksamheten med 200 Dll.

  hittills har jag investerat 9200 XNUMX dll.

  Jag har handlat med råd från en börsmäklare, som har berättat för mig hur man öppnar positioner och i vilken volym är min fråga om denna situation är normal?

  Det har skapat viss osäkerhet eftersom det inte har tillåtit mig att göra något uttag när jag har begärt det vid flera tillfällen, kontot visar vinster på 7815 dll.

  han säger bara till mig lic. att min uttagningsbegäran pågår. vad ska jag göra.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jose, tack för din kommentar om Best Investor Fx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Daniel F svar

  Hej, som i många av kommentarerna hände det samma sak, först kontaktade de mig och övertygade mig, de första veckorna gick allt väldigt bra, jag började vinna och såg hur mitt konto ökade, första månaden började en av operationerna förlora mycket och De bytte min mäklare, jag började begära min pensionering eftersom det inte längre tycktes mig och igen bytte de min mäklare flera gånger, tills de lämnade mig till en som inte längre var mäklare, om inte "chefen för uttag och ekonomi ", låt mig förklara att jag var tvungen att nå vissa villkor för att kunna ta ut, vilket för alla som är nya inom detta blir nästan ouppnåeliga, jag uppnådde deras villkor och begärde mitt utträde från samma" uttags- och finansrådgivare ", den första dagen var allt bra, han skickade mig mitt uttagningsbrev och som på alla andra plattformar, vänta, när jag spenderade den tid jag fick vänta enligt hans uttagningsbrev skickade jag honom meddelanden igen, som han bara svarade att det var var för att de inte hade mitt registrerade uttagskonto (data som Vad jag gav när jag öppnade mitt konto), sedan berättade han för mig att det hela var en process och problemet var att han inte hade en tilldelad mäklare, för detta markerade de mig igen en ny mäklare från vilken jag bad om stöd för att kunna att dra mig tillbaka, hittills och ingen svarar mig.
  Jag letade efter företagsreferenser, jag kom hit, jag fortsatte leta och jag hittade relationer med andra företag som bedrägerier på samma sätt, deras sidas nummer visas i det som tidigare var Altega och det är relaterat till The trading invest och Algo Global ... vilket gör det klart att det är samma personer som byter namn.
  För att denna typ av bedrägeri ska kunna fortsätta i Mexiko är det nödvändigt att samla in information och att det ska vara kollektivt.
  Skriv till detta FORUM för att samla så mycket information som möjligt, förklara dina erfarenheter. Tack

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Daniel, tack för din kommentar om Best Investor Fx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Vit svar

  Hej, jag är Blanca, snälla invester inte med den här mäklaren först verkar det som om allt var lagligt, de ger dig en uppföljning och du börjar tjäna senare de ber dig att investera mer än auktionsåtgärder som när de går vidare till din portfölj vad du investerade återspeglar din vinst och De får dig att känna dig mer säker, din rådgivare följer dig i ackompanjemang och när det når cirka 20 dagar slutar de ge dig råd så att du förlorar, jag studerade, jag kom in på saken och nådde en bra balans, plötsligt reflekterades plattformen med öppna positioner, ge upp. applikationen och jag laddade ner igen Jag föreställde mig att det var ett problem med plattformen när jag ville gå in Jag fick redan ett meddelande "AUTHORIZATION FAILED" Jag kontaktade min första kontakten och han svarade mig väldigt vänligt, han berättade att det var ett problem med plattformen att jag inte skulle oroa mig om han skickade bevis på skärmdumpar för att meddela chefen, skicka fångarna han kontaktade mig igen och jag blockerade, andra två kontakt mellan mitt samtal men de svarar inte på mig Jag har lämnat ett meddelande och ingenting än så länge jag vet ingenting om mitt konto jag känner mig besviken och inte vad jag ska göra, det ENDA som jag råder att inte bli avslutad snälla stjäla mycket lätt är det mycket troligt att varken Det fungerade ens, de gick bara vidare så här, jag är på jakt efter att stödja oss från dessa bedragare, en annan byter namn nedan, jag förser dem med namnen som Lic. Mathia Villaroel , Diego Villrroel, som Victor Hugo och Mía Ferrer, hon är den som har kontaktnumret som visas på webbplatsen. LÅT INTE LÅTAS!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Blanca, tack för att du kommenterar Best Investor Fx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. William svar

  Det är möjligt att få tillbaka mina pengar.
  Ännu ett offer för bluff

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej William, tack för att du kommenterar Best Investor Fx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Bernard svar

  Hej, jag lämnar mitt nummer på samma sätt som de har lurat mig, vi måste träffa oss alla för att kunna göra något med myndigheterna och sätta en broms på dessa bedragare som missbrukar bristen på lagstiftning i länderna för att dra nytta av av oss alla som tror att investering är ett bra sätt att växa våra pengar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Bernardo, tack för din kommentar om Best Investor Fx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Diana svar

   Var kommer du ifrån? Jag tror att jag blev lurad också

 6. Daniel svar

  Hej god kväll

  Jag berättar för dem att de ringde mig från Meta Trader 5 -företaget, en viss Alejando Gallegos kontaktade mig som säger att han är en mäklare, han berättade om planerna de har att investera med 10% daglig avkastning på aktier, han berättade för mig att allt Det är enligt kontrakt, att allt är lagligt och han gav mig till och med sitt licensnummer som börsmäklare. Jag letade efter det på internet och om jag hittade en fil men med adressen till en bank i Kalifornien, USA, sa han till mig att de är i Mexico City och arbetar. Vi ringde cirka fyra samtal under veckan men något stämde inte, men jag bestämde mig för att göra ett konto i Meta Trader 5, de bad mig om mitt fullständiga namn och ett mejl för att skapa kontot. De gav mig min kontoinformation: användarnamn, lösenord och servern som är bästa investerare. För att finansiera kontot gav de mig en bild med kontodata så att jag kunde göra en överföring, men eftersom jag hade många tvivel gjorde jag bara en överföring på 2 dollar, vilket inte återspeglades i kontot. De insisterade på att jag skulle sätta in resten av min plan så att jag hade en kampanj som var att de skulle ge mig $ 100 mer. Jag skickade bilden som innehöll kontodata för att överföra till ett officiellt chattföretag Meta Tarde 5 och bad dem att stödja mig genom att bekräfta om uppgifterna var sanna eftersom de hade bjudit in mig att investera och jag skulle göra en överföring. De svarade mig följande: Metakvoter har inget att göra med det. Kontakta din mäklares reglerande myndighet och hitta en advokat. efter detta bestämde jag mig för att undersöka mer om Bästa investerare och kom hit.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Daniel, tack för din kommentar om Best Investor Fx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 7. Gustavo salgado svar

  Bokstavligen ... De är skit ... Fickfickor ... Det finns inga andra ord ... Tänk inte ens på att lyssna på dem ... Som de redan nämnde ... De blir arga om du inte lägger pengar in ... Och när du vill ta ut ... De svarar dig bara inte ....

  Om någon vet hur jag kan få tillbaka några av mina pengar .. Q hittills eftersom det fortfarande finns på plattformen, men jag kan inte ta ut dem. Jag skulle uppskatta om du kunde berätta ...

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gustavo, tack för att du kommenterar Best Investor Fx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • Diana svar

   Hej! Anmälde du det till din bank? Eller hur kan vi få tillbaka våra pengar? Jag har blivit lurad

 8. Fernando Sanchez svar

  Jag har blivit lurad där det går vilse och enligt dem kontaktar de för att hjälpa dig och från ingenstans slutar de prata med dig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Fernando, tack för att du kommenterar Best Investor Fx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 9. Eliezer svar

  Hej några, jag var också ett offer
  +52 8181815349
  Jag lämnar mitt nummer så att vi kan ge en grupp och vi kan komma överens om hur vi kan vrida det

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Eliezer, det bästa och det som skadar dem mest är att du tar bort och återhämtar vad de redan tror var stulen från dig på två månader, de sitter kvar med ett idiotiskt ansikte. Tack för att du kommenterade Best Investor Fx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • Arturo svar

   hej eliezer, låt oss sätta kraft mot dessa bedragare, namn på förmodade mäklare från Best Investor Santiago, Romina, Alexa Valladares, Ricardo Basurto, Javier Villafuerte.

 10. cris svar

  Vi måste alla förena och fördöma bästa investerare, de är ett tjuvarföretag

  de lovar dig himlen och stjärnorna tills du ber dem ta ut pengar ...

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej cris, det bästa och det som skadar dem mest är att du tar bort och återställer vad de redan tror var stulen från dig på två månader, de sitter kvar med ett idiotiskt ansikte. Tack för att du kommenterade Best Investor Fx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 11. Pepe escobedo svar

  Hej, idag kontaktade Best Investor FX mig, enligt dem erbjuder de en 10% daglig lönsamhet, de erbjuder råd och en modalitet som jag inte hade hört förut ... Spegeloperation: De operationer du gör i din vanliga mäklare kopierar de och ger du 90% av vinsten och de tar 10%.
  När jag ifrågasatte dem om regleringen, tänkte han mig mycket (jag sjunger honom) tills han sa till mig - mäklaren har MT5-regleringen, vi kommunicerar om MT5 och vi hanterar vår egen mäklare som är Best Investor FX; Uppenbarligen är det inte sant ... och jag bad honom om information om företaget, han skickade mig flera pdf ... till WhatsApp (alla bra mäklare skickar allt till posten, inte WhatsApp), pdfs har inte ens en professionell utgåva och det verkar vara en kopia-klistra in av officiella sidor.

  Min rekommendation: komma bort från denna bluff första gången, utan reglering, utan officiell dokumentation.
  De utnyttjar människors känslor för att få dem att tro att de kan vinna mycket och genom att be om en "förtroendevot" får de dig att falla för deras spel och lämnar dig utan ditt kapital.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pepe, MT5 är inte en förordning, det är plattformen för Metaquotes-företaget att utföra operationer, inget mer. Tack för att du kommenterade Best Investor Fx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 12. en annan lurad svar

  God morgon alla, tyvärr går jag med i resten av kommentarerna om detta skitföretag ... om du ber om uttag av kapitalet ignorerar de och helt enkelt inte skickar dina pengar ,,, de är bedragare ,,, skicka inte dem pengar eftersom alla pengar du skickar inte får tillbaka ett öre ... Jag försäkrar dig, inte ...

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej en annan, tack för att du kommenterade Best Investor Fx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • Diana svar

   Hej! Anmälde du det till banken? Jag vet inte vad jag ska göra!!

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Diana, tack för att du kommenterar Best Investor Fx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

 13. Carlos Diaz svar

  Min erfarenhet av BestInvestor, god eftermiddag, efter att ha förlorat 2250 USD, kontaktade de mig igen och erbjöd mig att om jag injicerar 1000 USD kommer de att betala 2000 för att få tillbaka det som gick förlorat. Säger att han skickade mig en länk som är den här. https://sec.report/CIK/1713236 och gav mig registreringsnummer 17236, Capital Liquidity Inc regleras av US Securities and Exchange Commission. För finansiell rapportering avslutas räkenskapsåret den 31 december. Den här sidan innehåller alla SEC-registreringsuppgifter samt en lista över alla dokument (S-1, Prospekt, aktuella rapporter, 8-K, 10K, årsrapporter) som lämnats in av Capital Liquidity Inc. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra gör. Helpaaaaaaaaaaaaaaa

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack för att du kommenterade Best Investor Fx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 14. Jorge svar

  Jag investerade, jag fick en god lönsamhet och när jag begär uttag via din plattform är förfrågan helt enkelt pågående och det tar dagar som detta, jag försökte kontakta den unge mannen som sålde mig tjänsten och jag blev blockerad.
  Rådgivaren som de tilldelade mig slutade svara när jag frågade honom hur man kunde ta ut pengarna.
  Pengarna visas dock på plattformen men de kan inte tas ut, jag har inte hur jag ska kontakta företaget, jag försökte också för din e-post och numret på din webbplats, dock ingenting.
  Några råd.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jorge, tack för att du kommenterade Best Investor Fx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 15. Joel Gomez svar

  Hej, jag heter Joel 🇨🇴
  Jag skulle vilja dela min erfarenhet med denna mäklare. Sanningen är att för ingenting i världen rekommenderar jag att du investerar i denna mäklare, jag har för närvarande ett konto hos dem och nyligen fick jag reda på att de är bedragare men de tror att jag inte vet ännu. Sättet jag hittade den här mäklaren var genom en annons på Facebook för att investera i Tesla och sedan fick jag ett telefonsamtal från en kille med mexikansk accent, han heter Salvador Genaro, som pressade mig för hårt. Den här killen berättade om fördelarna med handel och så vidare, efter det gjorde jag min första insättning på 250 USD och de tilldelade mig en ny superanalytiker vid namn Mathias Andrade, jag trodde att det skulle vara Salvador men det var inte så, efter att vi öppnade en del verksamheter med vinst och jag blev upphetsad, sedan började han mycket bestämt säga till mig att jag skulle göra ett kapitaltillskott så jag gjorde min andra insättning på 442 USD, efter ett tag försvann det bara från kartan och jag fann mig själv mycket upprörd. Jag skrev till alla människor som jag kontaktade med inledningsvis men ingen berättade någonting förrän jag uppfann att jag ville göra en ny kapitaltillskott och det var att de genast svarade mig, tillfälligt samma dag min nuvarande "analytiker" som kallas Ismael Rodriguez (som var ganska misstänksam) som inte har slutat be mig om mer pengar på en vecka och hur de insisterar och rekommenderar dig att sätta in är typiskt för bedragare. Jag vet att mina pengar som kostade mig mycket uppoffring att spara är i fara och det är därför jag behöver råd för att få ut dem så snart som möjligt. Jag har allt, mobiltelefonnummer, namn, chattar, pengaröverföringsräkningar, ljudböcker, foton på några representanter. De driver på för att jag ska lägga in mer pengar och för närvarande vet de inte att jag gör det här. Snälla jag behöver din hjälp, låt oss inte låta fler människor bli offer för dessa människor. Vad ska jag göra för att få tillbaka mina pengar? Snälla du!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Joel, tack för att du kommenterade Best Investor Fx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • Andres Sarmiento svar

   Joel, jag är från Colombia, kontakta mig också i detta FORUM, låt oss prata. Jag tror också att jag går på samma sätt än fan

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Andres, tack för att du kommenterade Best Investor Fx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Hälsningar.

  • Diana femte svar

   Samma Ismael är en tjuv, då kommer han att säga till dig att ta dina pengar att du inte är för affären och att du måste sätta in 40% straffet, han var på väg att sätta in, men jag ser att det är en bluff.

 16. Joel Gónez Aguilar svar

  Hej, jag heter Joel!
  Jag skulle vilja dela min erfarenhet med denna mäklare. Sanningen är att för ingenting i världen rekommenderar jag att du investerar i denna mäklare, jag har för närvarande ett konto hos dem och nyligen fick jag reda på att de är bedragare men de tror att jag inte vet. Sättet jag hittade den här mäklaren på var genom en annons på Facebook för att investera i Tesla, jag fyllde i ett formulär och uppenbarligen ringde mexikanska killar mig, jag gjorde en insättning och sedan gick min förmodade analytiker vilse från kartan och de tilldelade mig en annan som alltid säger han att investera mer. Jag har alla bevis, chattar, namn på personer som kontaktade mig, räkningar, mobiltelefonnummer, jag har allt. Jag behöver din hjälp för att få tillbaka pengarna som jag sparat med så mycket offer, tack. Låt oss inte låta andra gå igenom samma sak. Vad ska jag göra för att få tillbaka mina pengar? Snälla du!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Joel, tack för att du kommenterade Best Investor Fx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 17. bianca svar

  De tillåter mig aldrig att ta ut, de har behållit alla mina pengar, jag vet inte längre hur man ber om det, de har lurat mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Bianca, tack för att du kommenterade Best Investor Fx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *