Bästa Investor Fx Recensioner

Analys av Best Investor Fx

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Bästa investerare FX (kallas även med namnet: bestinvestorfx.com), Det handlar om en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas Best Investor Fx verkligen för att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Best Investor Fx ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Best Investor Fx en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • Best Investor Fx nämner att vara en del av UNITED CAPITAL GROUP LTD. Direktör för mäklaren är Karen Castillo.
 • Angående din plats, företaget är baserat i Brittiska Jungfruöarna beroende på webbplatsen. Uppdatera: Mexibus, Parque Hundido 8:e våningen – 03720 Mexico City, CDMX, Mexiko. Google Maps länk.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Best Investor Fx inte nämner någon reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Best Investor Fx är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som erbjuds av Best Investor FxI det här fallet ser vi att det erbjuder två olika typer av konton:

 • Grundläggande konto: minsta initiala insättning $100.
 • Standardkonto: minsta initiala insättning $500.
 • Professionellt konto: minsta initiala insättning $5.000.

La plattform att fungera som Best Investor Fx använder är: MT4-plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Best Investor Fx tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Bästa Investor Fx-webbplatsen
Bästa Investor Fx-webbplatsen

Best Investor Fx tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: livediagram, lite information om produkterna de erbjuder, FAQs, egentligen inte mycket mer än så.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Bästa investerare FX

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: bestinvestorfx.com
 • 📞 Telefonnummer: + 52 555 907 4721
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar Best Investor Fx. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Bästa investerare FX

Avslutar detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att Best Investor Fx-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha undersökt det, vi råder dig att vara försiktig, eftersom det är ett illegalt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom knep och fällor. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i mars 2022 CNMV läggs till i Best Investor Fx till din lista bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för mars 2022

¡UPPMÄRKSAMHET!: mäklaren Best Investor Fx är kopplad till HorizonFX Pro, ett företag med ett fruktansvärt rykte och många kundklagomål. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Best Investor Fx? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

169 kommentarer om «Bästa investerare-valutan: Betyg och kommentarer»

 1. sabino lopez tonfisk svar

  vänner, jag vet den mäklaren, olyckliga bedragare, regissören är en taskig colombian, hon heter Karen Castillo, så leta efter henne på Facebook, de ligger framför Mexibus Parque Hundido, 8:e våningen, de är alla ett gäng okunniga eller licensierade människor, de kommer dit för sina pengar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Sabino, jag förstår att du är i Mexico City, har du exakt adress, gata och nummer? All information du tillhandahåller hjälper investerare att få tillbaka sina pengar. I denna mäklare kommer allt du investerar alltid att gå förlorat, de kommer att stjäla det från dig genom att manipulera investeringsplattformen. Tack för att du kommenterar Best Investor FX (även känd som HorizonFX Pro). Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.