Bestport Ventures användarkommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Bestport-satsningar (även kallad bestport-ventures.com), är en mäklare för investeringsfonder. Rekommenderas verkligen Bestport Ventures för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Bestport Ventures ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det Bestport Ventures? ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Bestport Ventures LLP.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren Vi ser att han nämner att han är baserad i Storbritannien, men det finns inga bekräftande registreringsdata, denna information är falsk.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton erbjuds av Bestport Ventures, i det här fallet hittade vi inte information som indikerar att det finns olika typer av konton.

La plattform att fungera som Bestport Ventures erbjuder är: inte nämntTydligen använder de sin egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Bestport Ventures tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Bestport Ventures webbplats
Bestport Ventures webbplats

Bestport Ventures tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, lite information, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Bestport-satsningar |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: bestport-ventures.com

📞 Telefonnummer: + 44 12 3561 9313

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade Bestport Ventures. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare bör veta innan de lutar sig eller inte med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Bestport-satsningar <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Bestport-satsningar är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en helt olaglig mäklare som faktiskt inte är registrerad eller reglerad av någon myndighet (på sin webbplats använder de falska uppgifter från ett annat reglerat företag), dessutom när de letar efter recensioner Om Bestport Ventures hittade vi bara recensioner som är negativa och varnar för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i augusti 2021 tillsattes FCA Bestport-satsningar till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till warning️ FCA -varningen i augusti 2021

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 lade CNMV till Bestport-satsningar till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från september 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Bestport Ventures? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

49 kommentarer om «Bestport Ventures: betyg och kommentarer»

 1. Alberto svar

  Jag blev kontaktad från telefon +44 1235619313 av ligen Victor Mejia, med mexikansk accent, enligt Londonboen och mäklaren Bestport Ventures Llp, som föreslog ett företag till mig och som jag vände mig till 2 500.000 dollar, som efter mycket arbete försökte investera dem $ 10 för att försöka återställa den ursprungliga förlorade.

  Allt är en tomt och lyckligtvis valde jag att klippa av förhållandet och förlora det initiala beloppet. Den här killen är en ekonomisk hitman, eftersom han arbetar för sina Bestport VENTURES LLP-arbetsgivare.

  En av hans medbrottslingar är Federica Roman, som är ansvarig för att behandla dokumenten för låneförfaranden för att försöka återvinna det förlorade och begå det med högre belopp genom förmodade lån i euro euro som måste betalas på korta dagar, och sedan stjäla allt från dem.

  Fall inte i händerna på dessa virtuella skurkar

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Alberto, tack för att du kommenterar Bestport Ventures. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Felipe Cortazar svar

  Varna! CNMV har lämnat in ett klagomål för alla bedrägerier som begåtts i Spanien och andra länder, var försiktig.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jesus, tack för att du kommenterar Bestport Ventures. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. robert svar

  ANONYMT: MITT FALL ÄR ATT JAG INVERTERAR 584 EURO OCH DE DUPLICERAS OCH DÄR KÖPER jag 1600 EURO OCH KLIPPNING AV SISTA FREDAG HAR JAG MER 5000 I MITT KONTO? ... JAG HAR INTE PRÖVT ATT GÖRA VINST FÖR JAG VILL NÅ 10000 EURO INVESTERINGARNA BERÄTTAR MIG OCH JAG KONTROLLERAR MITT KONTO OCH VAR DE INVESTERAR ... TACK ... TACK ... (Jag har läst kommentarerna)

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Robert, vad är det för nytta att nå 10.000 1.000.000 eller 21 10.000 XNUMX om du inte kan dra tillbaka det? Eller om de efteråt ber dig om en uppfunnen skatt på XNUMX% på de XNUMX XNUMX? Allt är en handling för att fuska dig med den största möjliga summan. Tro inte på någonting, de kommer att stjäla allt från dig.

   Hälsningar.

 4. edith svar

  Hej, det är ett bluffföretag, det hände mig som du säger, först började jag med 695 euro som gjordes med en insättning på konto under veckan, operationer utfördes normalt med MT5 -plattformen och efter en vecka nämner det att Jag kunde gå in på stora investeringar på 5000 euro och att jag kunde få goda vinster som jag accepterar och när jag sa att jag skulle ta ut de vinster min analytiker nämner att han gick till förlusten att han gjorde en dålig operation med naturgas från vilken de erbjuda mig ett lån för att återställa det förlorade kapitalet och nu vill han sätta in igen för att fortsätta arbeta (jag har inte satt in pengarna än) och de gav mig en period på 7 dagar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Edith, gör det inte !!!, Denna mäklare är vad vi kallar en KLON för det företag som är reglerat, de som ringer dig låtsas vara det reglerade företaget men de är ett bedrägeri, den RIKTIGA webben är denna: bestport. co .uk / längst ner på sin sida säger de att de är licensierade och reglerade av UK FCA och bedragare som ringer dig använder det här: https://bestport-ventures .com / och längst ner på sidan står det inget för att undvika att rapporteras, förutom att webbplatsens kvalitet är hemsk, de har inte investerat ens 1 euro. Tack för din information om Bestport Ventures. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • edith svar

    Hallå där,
    Kontakterna till företaget bestport Ventures som kontaktade mig är 528125950466 med Luis Hernandez och en annan analytikerkontakt är Eduardo Mondragon med detta nummer 441235619313 med e -post: [e-postskyddad] för att utföra falska operationer, eller detta e-postmeddelande [e-postskyddad].
    Detta företag rekommenderas inte för att lura människor.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Edith, tack igen för informationen, den här mäklaren är vad vi kallar en KLON för det företag som är reglerat, de som ringer till dig låtsas vara det reglerade företaget men de är ett bedrägeri, den RIKTA webben är den här: bestport.co. uk / längst ner på sin sida säger de att de är licensierade och reglerade av UK FCA och bedragare som ringer dig använder detta: https://bestport-ventures .com / och längst ner på sidan står det inget för att undvika att rapporteras, förutom att webbplatsens kvalitet är hemsk, de har inte investerat ens 1 euro. Tack för din information om Bestport Ventures. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

 5. Anonym svar

  Hallå där

  Det är synd att det som har hänt alla på detta forum. I mitt fall gjorde jag en insättning på mer än 2000 euro totalt genom banköverföring till följande konto från Mexiko:

  MOTTAGARE: Info Mexicana de Servicios Mercantiles e Integrales SA de CV
  KONTO: 0114056000

  Under kursen hade jag några små förluster med vissa operationer men jag har inte förlorat summan och mina tillgängliga pengar kan fortfarande återspeglas från kontot men uttagsalternativet är blockerat och jag kan inte ta ut det, finns det ett sätt att återkräva mina pengar eller del av mina pengar? Kan myndigheterna i mitt land bli inblandade om jag väcker talan?

  hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anonym, den här mäklaren är vad vi kallar en KLON för det företag som är reglerat, de som ringer till dig låtsas vara det reglerade företaget men de är ett bedrägeri, den RIKTIGA webben är detta: https://www.bestport.co .uk / längst ner på sin sida säger de att de är licensierade och reglerade av UK FCA och bedragare som ringer dig använder det här: https://bestport-ventures .com / och längst ner på sidan står det inget för att undvika att rapporteras, förutom att webbplatsens kvalitet är hemsk, de har inte investerat ens 1 euro. Tack för din information om Bestport Ventures. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Anonym svar

  Hej, hur mår jag? Jag blev också lurad av Bestport Ventures, de stal 400 euro från mig och enligt dem förlorade mina pengar i en operation som utfördes med naturgas. Victor Mejia min analytiker super bra skådespelare sanningen att lura och göra Tror att han är en bra rådgivare som vill hjälpa dig även om jag till slut till och med skyller på mig själv för vad, på grund av en dålig operation som jag stängde, förlorade jag en del av min pengar, vilken dålig våg att även med de här kommentarerna bör ingenting göras mot denna typ av skalföretag som bara ägnar sig åt att stjäla och lura människor

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anonym, den här mäklaren är vad vi kallar en KLON för det företag som är reglerat, de som ringer till dig låtsas vara det reglerade företaget men de är ett bedrägeri, den RIKTIGA webben är detta: https://www.bestport.co .uk / längst ner på sin sida säger de att de är licensierade och reglerade av UK FCA och bedragare som ringer dig använder det här: https://bestport-ventures .com / och längst ner på sidan står det inget för att undvika att rapporteras, förutom att webbplatsens kvalitet är hemsk, de har inte investerat ens 1 euro. Tack för din information om Bestport Ventures. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Anonym svar

    Här är några data från Bestport Ventures:
    [e-postskyddad]
    [e-postskyddad] Det här är Victor Mejias e-post, han låtsades vara min analytiker och att han till slut stal mina pengar
    De berättade om detta nummer + 44-1235-616313 för att göra rörelser på marknaden genom MetaTrader 5-plattformen
    Också från dessa siffror var första gången jag kontaktades:
    + 52-81-2724-0545
    + 52-56-5109-9103
    + 52-56-0329-3503
    Var försiktig med dessa råttor

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Anonym, den här mäklaren är vad vi kallar en KLON för det företag som är reglerat, de som ringer till dig låtsas vara det reglerade företaget men de är ett bedrägeri, den RIKTIGA webben är detta: https://www.bestport.co .uk / längst ner på sin sida säger de att de är licensierade och reglerade av UK FCA och bedragare som ringer dig använder det här: https://bestport-ventures .com / och längst ner på sidan står det inget för att undvika att rapporteras, förutom att webbplatsens kvalitet är hemsk, de har inte investerat ens 1 euro. Tack för din information om Bestport Ventures. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

    • Jose medrano svar

     Några andra, hur blockerar jag dem?

     + 507 397-7283
     + 507 6908-0103
     + 507 827-1504
     +52 33 7608 7139
     +52 55 1371 4665
     +52 55 2234 2043
     +52 55 2684 5978
     +52 55 4234 2795
     +52 55 5806 8100
     +52 55 8294 8104
     +52 56 0362 4355
     +52 81 2314 8080
     +52 990 788 3739
     +57 1 5964741

  • Vargas Ramos svar

   Hej vän.
   Exakt samma sak hände mig, 🤬

 7. Alexander svar

  Hej, jag vill veta om det är en bra idé att investera här, rådgivaren som ringde mig berättade för mig om en investering på 2000 euro och jag finner det, men företaget regleras av FCA och gav till och med licensnumret, Jag bifogar sidan https://register.fca.org.uk/s/firm?id=001b000000MfVclAAF Min rådgivare heter Ricardo, så jag tvivlar på om de rekommenderar mig att investera eller inte, jag ser många dåliga kommentarer men på ingen sida såg jag att de lade till sin förordning, är det falskt? Jag skulle uppskatta om du svarade mig, jag är väldigt beslutsam

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alejandro, sätt inte in någonting, det är vad vi kallar en KLON för det företag som är reglerat, de som ringer dig låtsas vara det företaget, den RIKTIGA webben är detta: https://www.bestport.co .uk / längst ner på sin sida säger de att de är licensierade och reglerade av UK FCA och bedragare som ringer dig använder det här: https://bestport-ventures .com / och längst ner på sidan står det inget för att undvika att rapporteras, förutom att webbplatsens kvalitet är hemsk, de har inte investerat ens 1 euro. Tack för din information om Bestport Ventures. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Vargas Ramos svar

    Hej vän.
    Exakt samma sak hände mig, 🤬

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Vargas, den här mäklaren är vad vi kallar en KLON för det företag som är reglerat, de som ringer till dig låtsas vara det reglerade företaget men de är ett bedrägeri, den RIKTIGA webben är detta: https://www.bestport.co .uk / längst ner på sin sida säger de att de är licensierade och reglerade av UK FCA och bedragare som ringer dig använder det här: https://bestport-ventures .com / och längst ner på sidan står det inget för att undvika att rapporteras, förutom att webbplatsens kvalitet är hemsk, de har inte investerat ens 1 euro. Tack för din information om Bestport Ventures. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

  • Eduardo svar

   Leta efter sidan du sätter mig och det är sant, den här webbplatsen för dessa Bestport-jägar är en KLON från ett annat företag som är registrerat hos den engelska tillsynsmyndigheten, FCA (Financial Conduct Authority), det andra företagets kontakt-e-post är [e-postskyddad] (Mr. James Stoddart), här måste du skriva för att varna för vad dessa Bestport-fusk gör, du måste berätta för den falska webbplatsen och att de lurar många familjer genom att posera som dem.
   Allt kan ses perfekt när man letar efter Besport i FCA via den här länken: https://register.fca.org.uk/s/firm?id=001b000000MfVclAAF

   Du måste rapportera dem, i samma länk kan du göra det ... så att FCA, den engelska tillsynsmyndigheten sätter dessa råttor som KLON ...

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Eduardo, mycket väl sagt, du måste göra det, så att de fördöms och när du söker är det känt att dessa bedragare poserar som företaget autentiserar dem. Denna mäklare är vad vi kallar en KLON för det företag som är reglerat, de som ringer till dig låtsas vara det reglerade företaget men de är ett bedrägeri, den VERKLIGA webben: https://www.bestport.co .uk / längst ner på sin sida säger de att de är licensierade och reglerade av UK FCA och bedragare som ringer dig använder det här: https://bestport-ventures .com / och längst ner på sidan står det inget för att undvika att rapporteras, förutom att webbplatsens kvalitet är hemsk, de har inte investerat ens 1 euro. Tack för din information om Bestport Ventures. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

 8. Anonym svar

  Jag anser det vara en bluff, eftersom jag också investerade i januari månad ett belopp på 2 000 euro, jag spenderar inte veckan på att tjäna cirka 120 euro, då frågade de mig om jag kunde göra fler investeringar och påpekade att det finns investeringar möjligheter som De var större än 50 tusen euro, men det skulle antas av en investerargrupp och i endast den verksamheten säkerställer de en vinst på mellan 30 och 40%. De ville att jag skulle investera 10 tusen euro jag vägrade, han berättade för mig upp till 6 tusen euro, men jag vägrade fortfarande, vilket han indikerade att det inte var något problem vid ett annat tillfälle, de fortsatte med verksamheten tills vinsten ökade, redan nästan 400 euro men samtidigt en annan med förluster på 700 euro. Veckan efter erbjöd han mig nya affärsmöjligheter igen, jag vägrade igen, och för närvarande öppnades andra verksamheter, förlusterna fortsatte att överstiga 1000 euro, det förblev i mitt kapital som 920 euro, ytterligare en vecka erbjöd han mig igen, jag återvände till det negativa, och den här gången angav han att de inte var obligatoriska, samtidigt genomfördes två operationer, dagen efter kollapsade kontot. På en dag cirka 1000 euro, sedan jag skickade ett mejl svarade de att de var en del av risken och slutligen tredje gången de ringde mig från det förmodade återhämtningsområdet, den tredje gick jag med på att sätta in det 250 euro de skulle öka som en bonus på ytterligare 250 euro och samarbeta med dem för att återställa de 2 000 euro som förlorats. fram till den 11 juni berättar han för mig att han skulle återhämta sig mellan 100 till 150 euro under de närmaste månaderna för att fortsätta tills summan. Nu vill jag ha rekommendationer, FÖR ATT JAG INTE SÄTTADE INNAN DE BERÄTTADE MIG ATT DE BÖRJAR MORGAN ALLTID MEN ATT INSÄTTNINGEN ALLTID SKA GÖRA DEN TILL 27 MAJ. MEN JAG SKA ALLTID REFLEKTERA VERKSAMHETEN FRÅN MORGON MED MIN GODKÄNNANDE.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anonym, sätt inte in något, tack för din information om Bestport Ventures. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 9. Juan Jose svar

  Jag gjorde en banköverföring på nästan 2000 sulor och en annan på cirka 500 sulor till ett bankkonto som en "rådgivare" från bestport angav för mig men de vill inte längre kontakta mig oavsett hur mycket jag insisterar, allt detta var igår och be kolla webbplatsen och såg att det är en bluff.

  Vad jag kan göra? de är bedragare på grund av vad de har gjort mot mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan Jose, den här mäklaren behåller alla pengar du skickar. Tack för din information om Bestport Ventures. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

   • blå svar

    Hej, jag ber om information angående en påstådd investering som jag gjorde för 500 euro rätt i Bestport, en rådgivare vid namn Ricardo sa till mig att från måndag till fredag ​​skulle vi göra order enligt valutorna men veckor senare sa han till mig att det fanns en möjlighet att köpa aktier i företag men de krävde 5,000 2,500 euro för att investera och att jag senare skulle ha dubbla fördelarna, efter detta angav jag att jag inte hade ett sådant belopp, försäkrade jag mig själv att företaget skulle ge mig ett lån för 30 euro och att med det skulle vi jobba med att göra beställningar, jag har fram till XNUMX juni till jag tog en viss summa men läser kommentarerna inser jag att det är en bluff, jag vill bara återställa pengarna som jag går in för att öppna kontot och inte förlora det .
    Jag skulle mycket uppskatta din vägledning och hjälp.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Blå, berätta för dem att din far vill att du ska hantera 70.000 450 USD som han har i banken och att du vill investera det, men först vill du göra ett test med 85 uttag eller en del av vad du lägger in (XNUMX% ) för att se om han kommer tillbaka från snabb väg. Denna mäklare är vad vi kallar en KLON av företaget som är reglerat, de som ringer till dig låtsas vara det reglerade företaget men de är ett bedrägeri, den RIKTIGA webben är den här: bestport.co .uk / längst ner på sin sida de säg att de är licensierade och reglerade av den brittiska FCA och bedragare som ringer dig använder detta: https://bestport-ventures .com / och längst ner på sidan står det inget för att undvika att rapporteras, förutom att webbplatsens kvalitet är hemsk, de har inte investerat ens 1 euro. Tack för din information om Bestport Ventures. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

 10. Fabi svar

  bra dag att veta om bestport-satsningar är lagliga eller inte

  de försäkrar att de är reglerade ... Jag skulle vilja ha din åsikt

  Tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Fabi, den här mäklaren behåller alla pengar du skickar. Tack för din information om Bestport Ventures. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 11. Ana svar

  god morgon tack alla så mycket för era åsikter om bestport-satsningar ... då är de inte så säkra som de försäkrar er

  Tack för att jag skickade pengar, tack och lov, jag har beslutat att söka åsikter innan jag skickar kapital

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ana, vi är väldigt glada över att ha räddat dig, kolla alltid innan du investerar, det finns mycket bluff, du måste vara mycket försiktig.

   Hälsningar.

 12. Anonym svar

  Bestport Venture -företaget är ett bedrägeri att investera, snälla investera inte är det enda jag kan berätta för dig att de tar dig tills du faller, och i slutändan blir ditt konto skuldsatt och du kan inte få tillbaka dina pengar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej anonym, den här mäklaren behåller alla pengar du skickar, både de från början och om du skickar dem nu kommer de också att behålla dem. Tack för din information om Bestport Ventures. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 13. ANOMINOUS TWO svar

  Hej god eftermiddag

  Denna mäklare är en bluff, i nästan en månad har jag begärt en insättning av mina inkomster på mitt konto och jag har inte haft kontakt med dem när tidigare min förmodade finansiella rådgivare kommunicerade med mig för att "utföra daglig verksamhet" och från en dag till nästa utan vidare försvann de, mitt konto är fortfarande aktivt eftersom jag fortfarande kan komma in utan problem men när jag kommunicerar med dem via e-post eller ring får jag inte svar.

  Min rekommendation till alla de som går eller investerar med dem är att inte göra det. Jag har mejl, nummer och namn på de påstådda rådgivarna. Just nu hoppas jag få tillbaka mina pengar eller en del av det eftersom jag investerade en bra summa med dem 🙁

  Jag hoppas att om du lägger upp min kommentar för att hjälpa många människor.
  hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej ANOMINO, jag rekommenderar att du går tillbaka just nu om du skickade dem med PAYPAL, PayPal returnerar vanligtvis pengarna normalt med viss smidighet. Denna mäklare kommer att behålla alla pengar du skickar, både de från början och om du skickar dem nu kommer de också att behålla dem. Tack för din information om Bestport Ventures. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

   • Anonym svar

    Invester inte i denna plattform tack. Om du är i tid eller inte har gett pengar är det inte tillförlitligt i slutändan förlorar du dina pengar lyssna på vad jag kan göra så att andra människor inte förlorar.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Anonym, den här mäklaren kommer att behålla alla pengar du skickar, både den från början och om du skickar dem nu kommer de också att behålla den. Tack för din information om Bestport Ventures. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     Hälsningar.

  • Anonym svar

   Bestport Ventures är ett företag, att om du investerar pengar förlorar du dem, de erbjuder dig lån så att du betalar det på 7 dagar, du betalar det och när du säger ta ut det säger de till dig att det finns en makroekonomisk operation investera för att tjäna pengar när du gör operationen visar det sig att du förlorat allt. Vänligen inte investera är det mest jag kan säga att jag förlorade mina pengar

 14. Anonym svar

  God morgon, jag misstänker att bestport-bedrägerier lurar mig, av säkerhetsskäl kommer jag att kommentera som anonym. Jag hoppas att de också publicerar min kommentar.

  Jag är på metatrader5 -plattformen men genom bestport ventures -företaget och betalningen gjordes i PayPal med mäklaren leonardo brizuela, sanningen är att allt var bra men de erbjöd mig ett lån på 24 tusen euro och sedan lade de det i min konto utan att teckna ett avtal.

  Just nu vill de att jag ska skicka dem i riktiga pengar så att de släpper ut dessa pengar till mig. Poängen är att de jobbar med dig, jag vill veta om de är betrodda eller inte och finns mäklaren i deras system eller inte ?? ??

  Och om jag ger dig dessa pengar, vem försäkrar mig att de släpper ut dessa pengar som finns i metatrader 5 ???? mitt konto är kontonummer 4XXXXX

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anonym, jag vill klargöra att de inte fungerar med oss, vi har ingen länk med dem, jag rekommenderar att du går tillbaka just nu vad du skickade via PAYPAL, PayPal returnerar vanligtvis pengarna normalt med viss smidighet. Denna mäklare kommer att behålla alla pengar du skickar, både de från början och om du skickar dem nu kommer de också att behålla dem. Tack för din information om Bestport Ventures. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 15. Eddy svar

  God morgon, jag investerar i det här företaget och sanningen är att jag inte vet om det är en bluff, jag satte in 500 euro och sanningen är att jag redan är orolig, jag kommer att försöka fråga eller ta ut mina pengar, ja, jag har information om de människor som ger mig råd, jag kommer att erbjuda dem om jag ser att det verkligen är en bluff, för nu verkar det för mig något tillförlitligt eftersom övervakningen de gör är dagligen och de inte kräver att jag gör en insättning för att investera mer , eftersom jag nämnde för dem om Orotrader-företaget att jag också investerade där och jag ville få tillbaka pengarna, men de skulle inte låta mig, sa jag till dem att jag är mycket misstänksam nu och att jag vill gå i en takt som övertygar mig om att jag kan lita på företaget, så jag vet inte om det är en bluff eller inte.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Eddy, tack för din information om Bestport Ventures. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

   • Anonym W svar

    Hej.

    Detta företag är en bluff, det har hänt mig som det är för er alla.
    De gör ditt huvud yr, de säger till dig att du investerar dina pengar då säger de att åtgärden är tyst och pengarna går förlorade och de tvingar dig att ta ett lån för hela beloppet som säger att det inte kommer att hända och du betalar sedan senare Jag säger till dem att jag vill lämna och de uppfinner mig Historien enligt bestämmelserna kan inte göras och du måste göra ett köp av aktier och sedan händer samma sak igen, kontot kollapsar och en ny kredit De fick mig att spela 4 gånger och de 4 gånger jag föll nu gav de mig en kredit för 100k och jag de utpressar för att betala.

    Från de recensioner som jag ser och det finns ingen reglering ser jag att de inte är pålitliga och rena bluff

    Om någon rekommenderar vad du ska göra i det här fallet skulle jag vilja höra din åsikt.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej anonym, jag rekommenderar att du går tillbaka just nu om du skickade dem med PAYPAL, PayPal returnerar vanligtvis pengarna normalt med viss smidighet. Denna mäklare kommer att behålla alla pengar du skickar, både den från början och om du skickar dem nu kommer de också att behålla dem, men du kan få tillbaka dina pengar från vår CHAT. Tack för din information om Bestport Ventures. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     Hälsningar.

 16. Nicolas svar

  Var väldigt försiktig, de har redan lurat min bror, vi letar efter hur vi kan få tillbaka pengarna

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Nicolas, tack för din information om Bestport Ventures. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *