I det här avsnittet kommer vi att berätta om du ska investera i bet365. Vi analyserar denna bookmakers webbplats. Vi observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra bookmaker såsom plats, företaget som det tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VID TIDEN FÖR ATT SKAPA RECENSIONEN VISADES DET INTE FINNAS INGA TECKEN PÅ BLÄFF. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Quiena Inversiones och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsinvestmarkets.com
???? företaget*Hillside Spain New Media, PLC
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressEnhet 1.1, första våningen, Waterport Place, 2 Europort Avenue, Gibraltar

⚠️ bet365 ägs av Hillside Spain New Media, PLC, företaget ligger i Gibraltar, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Information på webben

bet365 hemsida

bet365 ger en grundläggande förklaring av spelen de erbjuder, egentligen inte mycket mer än så.

Lista över telefonnummer

900 811 365

Tillgängliga spel

 • Spelautomat
 • jackpottslots
 • roulett
 • blackjack
 • videopoker
 • Baccarat
 • Levande spel
 • Bingo
 • Poker
 • Sportspel

Betalningsmetoder?

 • Visa
 • Master
 • paypal

välkomstbonus

För tillfället har vi inte hittat välkomstbonusar.

Säkerhets Regulation

I nuläget har vi inte hittat vilken säkerhet den har.

???? sista bet365-betyg ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED bet365.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera hos oreglerade eller landsbaserade bookmakers av denna typ är mycket riskabelt. Det är bäst att investera med ett reglerat spelhus, baserat i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om bet365:

datum Uppdatering – nyheter
Enero 2023För tillfället har vi inga nyheter att dela med oss ​​av

Användarrecensioner

Vad tycker du om bet365? Vad har varit din erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med bet365.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av bet365

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar bet365

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera bet365?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är bet365 en bluff – är det en bluff?

Enligt vår uppfattning är det inte en bluff, vi har inte kunnat upptäcka tecken på bluff.

Är bet365 pålitligt?

Efter vår analys tror vi att det är ett vanligt/normalt företag, vi märker inga tecken på bluff. Kom också ihåg att vara försiktig med dina pengar och var du investerar dem.

Hur får man tillbaka pengar från bet365?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är bet365 en bluff? Åsikter från 2023»

 1. Anthony svar

  Det här företaget kommer att lura dig. Min man blev lurad, gör inte det, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Anthony, tack för att du skrev om bet365. Detta casino har fått många klagomål från våra användare, många anser att det är en BLUFFÄR.

   Det rekommenderas inte att skicka pengar, de gör erbjudanden och kampanjer eftersom de bara vill få ut mest pengar från dig, algoritmerna är designade så att du förlorar dina pengar, snabba uttag fungerar bara med små belopp, om de är större gör de det är väldigt svårt för dig att ta ut dina pengar.

   Om för att ta ut dina pengar ber de dig att göra fler procedurer eller upprepa de du hade gjort, var försiktig, det är ett tydligt tecken på att de vill hindra dig från att ta ut dina pengar och fortsätta spela för att förlora allt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra personer som spelar med detta företag.

   Kommer du ihåg var du först såg deras reklam?

   Om du tror att du har blivit lurad eller att du har känt dig lurad, för att få tillbaka dina pengar, gör det med vår CHAT eller med FORMULÄRET på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.