✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför NO deberías invertir en Bettingsoftware.com. Vi analyserar denna bookmakers webbplats. Vi observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra bookmaker såsom plats, företaget som det tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. A continuación te mostraremos información esencial sobre Bettingsoftware.com y te diremos porqué llegamos a tal conclusión:

Grundläggande information

🌐 webbplatsbettingsoftware.com
???? företaget*IBC-BROKER BV
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformBettingsoftware.com
📌 AdressKorporaalweg 10, Willemstad, Curaçao

⚠️ Bettingsoftware.com es propiedad de IBC-BROKER B.V., la empresa ligger på Curaçao, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Information på webben

Sitio web de BettingSoftware.com

Bettingsoftware.com proporciona una explicación básica sobre los productos financieros que ofrece, gráficos en vivo, realmente no mucho más que esto.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat.

Tillgängliga spel

För tillfället har vi inte hittat.

Betalningsmetoder?

Skrill

Neteller

Cashto Code

Back transfer

Crypto Valuta

välkomstbonus

För tillfället har vi inte hittat välkomstbonusar.

Säkerhets Regulation

För tillfället har vi inte hittat.

???? Valoración final de Bettingsoftware.com ????

Slutligen, och med några få ord, nuestra recomendación es: NO INVIERTAS CON Bettingsoftware.com.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera hos oreglerade eller landsbaserade bookmakers av denna typ är mycket riskabelt. Det är bäst att investera med ett reglerat spelhus, baserat i ett seriöst land.

uppdateringar

Novedades sobre Bettingsoftware.com:

datum Uppdatering – nyheter
Oktober 2023Recibimos una gran cantidad de mensajes de clientes de Bettingsoftware.com que aseguran no poder retirar su capital.

Användarrecensioner

[demokrati id=”8845″]

Vad är din åsikt? Te invitamos a colaborar con nosotros y votar. También puedes dejar un comentario sobre tu experiencia con Bettingsoftware.com.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Cómo Reclamar Dinero estafado por Bettingsoftware.com

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Cómo Denunciar a Bettingsoftware.com

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

¿Cómo puedo denunciar a Bettingsoftware.com?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

¿Es Bettingsoftware.com una estafa – es scam?

Sí. Creemos que Bettingsoftware.com es Scam. Hemos recibido mensajes de clientes que mencionan no poder retirar su capital, esto sumado a otras características muy negativas de la empresa.

¿Es Bettingsoftware.com confiable?

No. Bettingsoftware.com no es confiable, es una empresa muy poco segura: 1) är baserat i osäkra länder, 2) den har ingen reglering / den har en mycket osäker reglering 3) Det är en relativt ny bookmaker utan ålder. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

¿Cómo recuperar dinero de Bettingsoftware.com?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «¿BettingSoftware.com es una estafa? Opiniones»

 1. Emilia svar

  De bjuder in mig att investera, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola Emiliaa, gracias por escribir sobre BettingSoftware.com . En la actualidad a este broker se le considera una ESTAFA.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *