Kommentarer till BFX International

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren BFX International, Ă€r en Forex-, CFD- och Cryptocurrency-mĂ€klare. Rekommenderas verkligen BFX International för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi granskar BFX International ... Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare att tillhandahÄlla viktig information om företaget, vi gör det kÀnt information som alla investerare borde veta innan de beslutar om de ska investera i ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi gör den hÀr granskningen och bedömningen, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: Capital EM LTD

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad pĂ„: Marshallöarna. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: eftersom den inte nĂ€mner nĂ„got om nĂ„gon reglering, tyder allt pĂ„ att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av BFX International, vi noterar att de erbjuder 5 olika typer av konton: Discovery-kontot, Silver-kontot, guldkontot, Premium-kontot och VIP-kontot. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Discovery-konto: introduktion till plattformen, personlig kontoansvarig, seminarier och webbseminarier och introduktion till finansmarknaden.

Silverkonto: introduktion till plattformen, personlig kontoansvarig, seminarier och webbseminarier, introduktion till finansmarknaden, daglig marknadsinformation och en-mot-en-handledning om grundlÀggande och teknisk analys.

Guldkonto: introduktion till plattformen, personlig kontoansvarig, seminarier och webbseminarier, introduktion till finansmarknaden, daglig marknadsinformation, en-till-en-handledning av grundlÀggande och teknisk analys, förklaring av riskhantering och en-till-en-kurs pÄ plattformen av MT4-handel.

Premiumkonto: introduktion till plattformen, personlig kontoansvarig, seminarier och webbseminarier, introduktion till finansmarknaden, daglig marknadsinformation, en-till-en-handledning av grundlÀggande och teknisk analys, förklaring om riskhantering, en-till-en-kurs pÄ plattformen av MT4-handel och kort, medellÄng och lÄng sikt förklaring av handelsstrategier.

VIP-konto: introduktion till plattformen, personlig kontoansvarig, seminarier och webbseminarier, introduktion till finansmarknaden, daglig marknadsinformation, en-till-en-handledning av grundlÀggande och teknisk analys, förklaring om riskhantering, en-till-en-kurs pÄ plattformen av MT4-handel, kort, medellÄng och lÄng sikt förklaring av handelsstrategier, Inga rörelseavgifter och gratis uttag.

BFX International kontotyper
BFX International kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som BFX International erbjuder Àr: MT4.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som BFX International tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjÀlp som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

BFX International webbplats
BFX International webbplats

 

BFX International ger följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring om de produkter som BFX International erbjuder, förklaring av nÄgra inledande begrepp i handeln, nÄgra live-diagram, verkligen inte mycket mer Àn detta ...

 

BFX Interionational och CRYPTOSOFT

 

CRYPTOSOFT och BFX International
CRYPTOSOFT och BFX International

Enligt kommentarer frÄn kunder frÄn BFX International anvÀnder mÀklaren bedrÀglig reklam, till exempel exemplet i bilden dÀr en pÄstÄdd investerare nÀmner att tjÀna pengar enkelt genom att investera i Bitcoin. De nÀmner ocksÄ att man kan tjÀna mer Àn $ 5.000 pÄ 24 timmar. Webbplatsen Àr clickerfirm.com

 

BFX Interionational och BitcoinRevolution

 

BitcoinRevolution och BFX International
BitcoinRevolution och BFX International

Enligt kommentarer frÄn kunder frÄn BFX International anvÀnder mÀklaren bedrÀglig reklam, till exempel exemplet i bilden dÀr det nÀmns att du enkelt kan tjÀna stora summor pengar genom att investera i Bitcoin. Webbplatsen Àr secureoffer.org

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Övrig information om BFX International

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.bfxinternational.com/es/home/?lang=es/

Telefonnummer: +44-203-514-0606 y +34-51-888-0288

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

>>> VÀrdering pÄ BFX International <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att BFX International-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr baserat pÄ Marshallöarna, det Àr en oreglerad mÀklare, vi hittade vÀldigt fÄ (och mycket nyligen), vilket fÄr oss att tro att det Àr en "ny "företag och mestadels negativa vÀrderingar, CNMV (spanska tillsynsmyndigheter) har utfÀrdat en varning mot företaget.

 

Av dessa skĂ€l tror vi att BFX International inte Ă€r en rekommenderad mĂ€klare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag, Ă€r det inte bĂ€ttre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Uppdatering frÄn oktober 2019: Enligt BFX International-kunder anvÀnder mÀklaren bedrÀgliga annonser och annonser.

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.
försiktighet möjlig mÀklare bluff

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om BFX International? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

75 kommentarer om «BFX International: Betyg och kommentarer»

 1. Lurad av bfx international svar

  Jag kunde fÄ tillbaka pengarna med min Äterbetalning, jag hade tappat 7.000 XNUMX dollar och de gav tillbaka till mig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Scammed, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr mycket glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. Roque Juarez Guerrero svar

  Hej b eftermiddag Jag gjorde en investering pÄ kontot 82773679 sedan 29 juli 2019 och hittills har jag inte fÄtt nÄgon förmÄn som redan har mer Àn ett Är

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Roque, tack för att du skrev och gav oss informationen om BFX International. BFX International-mÀklaren Àr en oreglerad, opÄlitlig mÀklare, de sÀger att de befinner sig pÄ Marshallöarna som just har gÄtt in pÄ den SVARTA listan över skatteparadis, aldrig skicka pengar till dem, annars förlorar du dem.
   De anvÀnder vilseledande information i sina annonser och mÄnga klienter har klagat över att de inte kan dra tillbaka sin kapital.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.
   Vi vet att de allra flesta kommentarer till stöd för denna mÀklare Àr skrivna av sig sjÀlva.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr CHAT eller den hÀr lÀnken: https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Ibland kan det juridiskt (med professionella) ÄterstÀllas men du mÄste vara tÄlamod och du har inget garanterat. Prova vÄrt alternativ, det kan vara positivt pÄ kort tid.

   HĂ€lsningar.

 3. Soraya svar

  Hej, jag Ă€r Soraya, sedan juli förra Ă„ret har jag försökt fĂ„ tillbaka mina 200 €, detta gĂ€ng sjĂ€llösa mĂ€nniskor, vilket gör det omöjligt för mig.
  En dag ringde en viss William Young mig frĂ„n en till synes ”mycket mĂ€nsklig” position, intresserad av mitt liv och mina personliga problem, för att slutligen övertyga mig om att han var min vĂ€n och letade efter det goda för mig. Jag tycker att det Ă€r vĂ€ldigt starkt att det Ă€r lagligt att anvĂ€nda den psykologiska taktik som dessa mĂ€nniskor anvĂ€nder, eftersom de Ă€r mycket studerade för att skapa totalt förtroende för en person som du absolut inte kĂ€nner till och slutar "sĂ€lja din sjĂ€l till djĂ€vulen". Sedan en viss LucĂ­a Álvarez frĂ„n den supervĂ€nliga posten ocksĂ„, hon kontaktade mig för att be mig om dokumentation. NĂ€r de vĂ€l lyckades fĂ„ mig att gĂ„ in pĂ„ € 200, kontaktade denna William mig igen, nĂ€stan övertygade mig om att investera tusentals euro till och med för att fĂ„ ett lĂ„n frĂ„n banken, tack vare att jag inte vet vad, det gjorde jag inte och frĂ„n i det ögonblicket försökte jag överföra till mitt konto den kredit jag har genom sidan, misslyckades i försöket och vad mer var, jag var senare och ganska lĂ€nge och fick vĂ€ldigt aggressiva samtal frĂ„n olika mĂ€nniskor och frĂ„n konstiga nummer, respekterade mig och satte mycket press pĂ„ mig eftersom min instĂ€llning inte var vad vi hade kommit överens om. Om du Ă€nnu inte har lĂ€mnat in det kollektiva klagomĂ„let, skulle jag gĂ€rna inkludera mig för att gĂ„ samman, och Ă€ven om vi inte kommer att Ă„terstĂ€lla de stulna pengarna, försök Ă„tminstone att inte fortsĂ€tta att hĂ€nda mĂ„nga fler mĂ€nniskor vad som hĂ€nde med alla vi. Min email Ă€r [e-postskyddad] En hĂ€lsning.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Soraya, tack för att du delar din erfarenhet med BFX International. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? FrÄn vilket land skriver du till oss, Soraya?

   hÀlsningar

 4. Santos svar

  Mr. Data. FrÄn kommentarerna mÄste jag erkÀnna att jag ocksÄ lurades av en pÄstÄdd eftertrÀdare Melisa Jackson, jag Àr i Mexiko, jag begÀrde ocksÄ att dra tillbaka den investering som jag hade gjort och det finns datumet att den hÀr personen inte lÀngre kommuniceras om nÄgot sÀtt att rapportera denna situation Jag Àr villig att delta i ett kollektivt klagomÄl

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Santos, tack för att du delar din erfarenhet med BFX International. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ personer som kontaktade dig, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn?

   hÀlsningar

 5. laura svar

  Hej, jag blev lurad och de tog 200 euro frĂ„n mig, jag trodde att de skulle skicka tillbaka det till mig, men min bank sa till mig att det var ogynnsamt eftersom jag gjorde överföringen för annars skulle jag redan ha pengarna, jag har inte ' t bryr sig om € 200 De kunde ta bort mer för just nu nĂ€r de ljög för mig Ă€r de mĂ€nniskor som Ă€ter ditt huvud för att fĂ„ ett kreditkort, eller frĂ„n den engelska domstolen Ă€r alla kort bra för att stjĂ€la, jag var dĂ„lig pĂ„ den gĂ„ngen eftersom jag hade problem gick jag inte igenom Bra, men Ă€ndrade snabbt allt om de inte slutar stjĂ€la det du har pĂ„ ditt konto, det gav mig inte en bra tagg, vad jag vet Ă€r att dessa mĂ€nniskor Ă€r dedikerad till att ringa antalet andra företag som inte Ă€r investeringar men andra företag har undersökt annorlunda, det finns inget företag dĂ€r som de sĂ€ger, det Ă€r ett spökeföretag som kommer att vara i ett rum som kallar folk för att bluffa dem och jag Ă€r upprörd genom denna situation att de fortsĂ€tter att bluffa mĂ€nniskor, sĂ€ger jag till alla som lĂ€ser dess T eller att han inte kontaktar den plattformen, de har det vĂ€l instĂ€llt och sĂ€ttet att arbeta Ă€r inte korrekt i de investeringar jag har mĂ€nniskor som jag vet investerar i ett annat företag och Ă€r registrerade i CNMV och de gör det bra om de vill investera att de gĂ„r till banken eller till ett företag som Ă€r tillförlitligt och Ă€r registrerat hos CNMV, detta tjĂ€nade mig av erfarenhet, jag kommer inte göra samma misstag igen, ja, men jag vill att skrĂ€pbedrĂ€gerier som livet straffar, Jag fördömer redan och jag kommer att fördöma igen

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Laura, tack för att du delar din erfarenhet med BFX International. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 6. Anonym svar

  De tog pengar frÄn mig och bad sedan om mina kortuppgifter och lyckades ta 1.000 XNUMX euro av mitt kort utan mitt tillstÄnd. Sanningen Àr att de tog alla de pengar jag hade, de lÀmnade mig utan en enda euro.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Anonym, tack för att du delar din erfarenhet med BFX International. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 7. Maria Victoria Muñoz Pérez svar

  Hej allihopa. Jag Àr ocksÄ en bedragare. Till mÄnga av er har jag lÀmnat vad ni kan göra, Ätminstone vad jag har gjort. Jag Àr ocksÄ vÀldigt rÀdd eftersom den har mycket av mina uppgifter, Àven med "alla skrivbord" tillÀt jag dem att komma in pÄ min dator. Jag kommer att kontakta change.org sÄ att vi alla kan rapportera dessa bedragare. Om du Àr med mig, kontakta dem ocksÄ. Tur, vi behöver det

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maria, tack för att du delar din erfarenhet med BFX International. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Om AnyDesk Àr det sjÀlvklart att du tar bort det frÄn din dator.

   hÀlsningar

 8. Roberto svar

  KĂ€nda fakta om BFX INTERNATIONAL:
  - Telefon varifrÄn de ringer dig frÄn Storbritannien +44 151
  - ISAIAS MEDINA kontoansvarig
  - Sekreterare LUCIA ALVAREZ
  - E-post [e-postskyddad]om>
  - Du kan inte bara ringa dem via e-post och de ringer dig frÄn London eller Liverpool
  - De anvÀnder en plattform dÀr du kan se de investeringar de gör och de fördelar du fÄr
  - De investerar nÀstan alltid i utlÀndska valutor i förhÄllande till dollarn
  - De kommenterar dig för att veta vilka pengar du har och var du har dem
  - De Àr Àkta mÀstare pÄ att skaffa dig och fÄ mer pengar till deras fördel
  - Jag Àr Àgare till kontonummer 83135340

  • Maria Victoria Muñoz PĂ©rez svar

   Hej bra, jag har redan gjort tvÄ klagomÄl till rikspolisen, utan svar. Och jag har ocksÄ kontaktat National Securities Market Commission (CNMV). Denna adress Àr giltig om du Àr frÄn Spanien. Jag skickade ett mejl till honom: comunicació[e-postskyddad] De svarade mig och skickade mig en lÀnk för att skicka ett formulÀr för klagomÄlet, de lovar dig inte pengarna tillbaka men det Àr byrÄn som reglerar mÀklarna. Jag hoppas kunna vara till hjÀlp för dig eftersom jag ocksÄ har blivit lurad och ju fler som rapporterar desto bÀttre. Lycka till, vi behöver det. Jag funderar pÄ att Àndra klagomÄlet. Org

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Tack för denna information om BFX International Maria.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Roberto, tack för att du delar din erfarenhet med BFX International. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 9. Roberto svar

  Jag har investerat 1250 20 euro sedan 100 november och nĂ€r jag försöker ta ut 500 euro för att kontrollera om de uppfyllde min begĂ€ran börjar problemen redan ... efter en och en halv mĂ„nad fĂ„r jag en överföring frĂ„n Polen och de ber mig om mer investering. Eftersom jag redan var förbannad ber jag dem att ta ut 2 €, lovar att investera ett betydande belopp och mĂ€rkligt, om 600 dagar fĂ„r jag en överföring. Omedelbart ringer de mig för att investera vad jag lovat och eftersom jag har Ă„terhĂ€mtat mig 1250 € av 20 600 € sĂ€ger jag till dem att jag för nĂ€rvarande inte vill och de börjar pressa mig: tĂ€nk om förtroendet, vad hĂ€nder om arbetet gjordes för jag osv osv. Dagen efter, den XNUMX januari, begĂ€r jag att mitt konto ska stĂ€ngas och mitt saldo Ă„terbetalas. En handledare ringde mig för att pressa mig igen och jag Ă€r rĂ€dd att jag har blivit lurad XNUMX €. Om det finns en gemensam plattform för rapportering av ME UNO.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Roberto, tack för att du delar din erfarenhet med BFX International. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? En annan frÄga, kan du komma Ät ditt konto? BFX International-webbplatsen Àr inte aktiv.

   hÀlsningar

  • Maria Victoria Muñoz PĂ©rez svar

   Om de inte har kunnat fÄ ut det frÄn banken dÀr du överförde det, lÀmna in ett klagomÄl till den nationella polisen och gÄ sedan till din bank och be om att bli överförd eftersom det Àr en bluff. Tack och lov gav de tillbaka 3300 euro till mig men de 250 euro jag vet kommer inte att ÄterlÀmnas. Skicka ocksÄ ett klagomÄl till CNMV, som Àr den som reglerar mÀklare i Spanien. E -post: kommunikation[e-postskyddad] Jag ska kontakta change.org, kontakta dem ocksÄ. LÄt oss se om vi alla som rapporterar pÄ den hÀr sidan gör det i denna organisation. jag vÀntar pÄ dig

  • Maria Victoria svar

   Jag har skapat en framstÀllning pÄ change.org LÄt oss skriva för att göra buller, alla förenade Vi kan göra mer.

   change .org / p / change-org-scammed-po-bfx-internatinal? recruiter = 434712410 & utm_source = share_petition & utm_medium = copylink & utm_campaign = share_petition

  • victoria svar

   Change.org-sidor dÀr vi har gjort alla berörda tecken.
   chng .it / Jf4tcCct
   chng .it / CQRr8j6VRc
   OcksÄ ett e-postmeddelande dÀr Chelo Àr den som informerar oss om att lÀmna in en gemensam polisrapport:
   [e-postskyddad]

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Tack för all denna information Victoria.

 10. John svar

  TyvÀrr investerade jag 400 dollar, jag har bett om att fÄ tillbaka mina pengar i en och en halv mÄnad och fortfarande ingenting, vem har informationen för att gÄ med i rÀttegÄngen om denna bluff jag vÀntar pÄ ditt svar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med BFX International. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

  • Maria Victoria Muñoz PĂ©rez svar

   Hej bra, jag har redan gjort tvÄ klagomÄl till rikspolisen, utan svar. Och jag har ocksÄ kontaktat National Securities Market Commission (CNMV), den hÀr adressen Àr giltig om du Àr frÄn Spanien och om du inte letar efter X internet den byrÄ som reglerar mÀklare i ditt land. Jag skickade ett mejl till honom: comunicació[e-postskyddad] De svarade mig och skickade mig en lÀnk för att skicka ett formulÀr för klagomÄlet, de lovar dig inte pengarna tillbaka men det Àr byrÄn som reglerar mÀklarna. Jag hoppas kunna vara till hjÀlp för dig eftersom jag ocksÄ har blivit lurad och ju fler som rapporterar desto bÀttre. Lycka till, vi behöver det. Jag funderar pÄ att Àndra klagomÄlet. Org

 11. ARZ svar

  God eftermiddag,

  Yo también he sido estafado, exactamente 200 euro. Llevan mucho tiempo prometiendo que me lo van en devolver pero nada, llevo dos meses esperando. Voy apuntando los nombres que me dicen, aunque me imagino que serån falsos. También han grabado las llamadas, ahora con esto y con los datos que he podido obtener he decido denunciar, estoy en tramites, el abogado me ha dicho que es complicado pero hay que intentarlo. Un saludo y suerte a todos con lo que decidåis.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej ARZ, tack för att du delar din erfarenhet med BFX International. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Vad sÀger de dig nÀr du ber om att ta ut dina pengar?

   hÀlsningar

  • Maria Victoria Muñoz PĂ©rez svar

   Jag hoppas att de kommer att lösa det Ät dig och att resten av de lurade kommer att fÄ tillbaka vÄra pengar trots att varken nationell polis eller CNMV lovar det. Vi mÄste göra klagomÄl till den hÀr enheten sÄ att den inte fortsÀtter att bluffa mer. E -postadressen till National Securities Market Commission i Spanien Àr: comunicació[e-postskyddad] Jag hoppas att om du har nÄgon upplösning, vÀnligen meddela oss. Tack.

 12. JOSE svar

  hej det hÀr företaget BFX INTERNACIONAL de har stulit 42000 250 euro. Jag började med XNUMX men lite efter lite och med mÄnga samtal övertygade de mig om att investera det beloppet min rÄdgivare var Jesica Parker som visste hur jag kunde fÄ mig att förstöra om nÄgon vet vad jag kan göra, informera mig tack sÄ mycket

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du delar din erfarenhet med BFX International. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Vad har hÀnt? FrÄn vilket land skriver du till oss?

   hÀlsningar

  • Maria Victoria Muñoz PĂ©rez svar

   Hej, jag blev lurad 3300 euro. Jag antar att du gjorde en banköverföring och om det Àr samma Mistertango -bank eller annan. Vad du mÄste göra Àr att lÀmna in ett klagomÄl till den nationella polisen och ta det till din bank och dÀrifrÄn ber de om dina pengar tillbaka. Jag hoppas att den hÀr banken (Mistertango) fortfarande har dina pengar undanhÄllna, i sÄ fall kommer de att ge dem tillbaka till dig, Ätminstone gav de tillbaka dem till mig. Men först rapportera det och med det till din bank, var envis.

 13. NoemĂ­ svar

  Hej Jessica:
  Jag Àr ocksÄ orolig för de dokument som jag skickar till dig. Jag Àr ledsen att berÀtta för dig att du inte kommer att fÄ tillbaka pengarna, allt Àr falskt. Jag Àr ocksÄ för att vi alla ska samlas för att lÀgga fram ett gemensamt klagomÄl. De verkar allvarliga, ja, du kan se att de har brytt sig om att lÀra sig ett protokoll att följa.
  Med tanke pÄ retan hÀromdagen skickade jag dem ett e-postmeddelande dÀr de var gröna och detta svarade de:

  hÀlsningar [e-postskyddad] Kund,

  Srt. Naomi

  Jag bekrÀftar att vi har vidarebefordrat alla dina e-postmeddelanden till motsvarande avdelningar:

  -KontorÄdgivningsavdelningen

  -Avdelningen för ekonomi

  Dessa Àr de enda som har rÀtt att göra din begÀran.

  Ledsen att vi inte har svarat pÄ dina e-postmeddelanden, men det enda vi kan göra Àr att bekrÀfta att vi har fÄtt din begÀran och att den har meddelats.

  SÄ hÀr har de varit sedan den 4 september.
  De Àr bedragare, lögnare, tjuvar etc. De kommer att skjuta upp dig för evigheten.
  Jag önskar bara att livet ÄterlÀmnar dem ökat i skada som de gör för mÀnniskorna som litar pÄ dem att investera sina sparande.
  RÀkna med mig för klagomÄlet.

  HĂ€lsningar till alla.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Naomi, tack för att du delar din erfarenhet med BFX International. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Om dokumenten antar vi att de Àr kÀnsliga, gÄ till banken och polisen, vi skulle göra det i din plats.

   hÀlsningar

 14. Yessica svar

  PĂ„ allvar, jag kan inte tro det, jag investerade bara 200 € med dem, de verkade vĂ€ldigt seriösa, jag skickade LucĂ­a allt de begĂ€rde via e-post. Jag kan inte tro det. Hur kan jag fĂ„ tillbaka mina pengar? De har viktiga personuppgifter till mig, som ID, fotokreditkort med siffrorna som tĂ€cks genom att ta bort de första sex och de sista fyra tillsammans med en signatur pĂ„ sidan av de tre siffrorna som kommer ut pĂ„ baksidan plus en faktura som hade min adress och allt. De skickade ett e-postmeddelande till mig som jag var tvungen att underteckna och fylla i handskrift, det verkade för mig mycket seriöst, de sa att det var för att verifiera att det verkligen var jag som gjorde pengetransaktionen och kortet var mitt. Jag dör
. Vad jag kan göra? Finns det en förening för att rapportera dessa bedragare? Om vi ​​förenar oss kommer vi att göra mer vikt, lita pĂ„ mig. Jag har alla e-postmeddelanden och data skickade, ska jag lĂ€mna in ett klagomĂ„l? Jag skulle uppskatta mer information. Jag mĂ„ste sĂ€ga att de ringde mig i telefon och kontaktade mig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Yessica, tack för att du delar din erfarenhet med BFX International. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Ja, du har lÀmnat kÀnsliga uppgifter, i din stÀlle skulle vi gÄ till banken för att förklara allt detta. Har du försökt dra dig ur BFX International nÀr du gjort nÄgot?

   hÀlsningar

   • Maria Victoria Muñoz PĂ©rez svar

    AnmÀl den nationella polisen och National Securities Market Commission (CNMV) i Spanien. E -post: kommunikation[e-postskyddad] . Jag vill göra ett klagomÄl i Àndring. Org. Sedan i somras har jag haft ett helvete med dessa mÀnniskor som stjÀl utan skrupler och förolÀmpar dig ocksÄ. Jag vet inte vart vi ska ta vÀgen.

 15. Francisco svar

  Hej, du har rÀtt, en del bedragare svarar inte pÄ telefonerna och andra finns inte. Sanningen Àr att de vet hur man stjÀl och vi faller sÄ genialt, de slutade att fördöma kollektivt.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Francisco, tack för att du delar din erfarenhet med BFX International och för din information. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Har du försökt kontakta dem frÄn ett annat nummer eller e-postmeddelande?

   hÀlsningar

 16. NoemĂ­ svar

  Arz Har de skickat tillbaka beviset för pengarna? De Àr lögnare, de kommer inte att returnera dina pengar. Vi mÄste lÀmna in ett gemensamt klagomÄl. Dessa mÀnniskor mÄste gÄ i fÀngelse för vad de gör.

 17. NoemĂ­ svar

  God morgon :

  Jag har blivit lurad av detta företag. Jag har försökt sedan 4 september att fĂ„ en Ă„terbetalning pĂ„ 200 euro som jag aldrig har lyckats arbeta med eftersom jag Ă„ngrade det. Sedan dess har de bara gett mig lĂ„ng tid. De svarar pĂ„ mina e-postmeddelanden och sĂ€ger att de kommer att ringa mig men ingen har ringt mig. DET ÄR VIKTIGT ATT ALLA KĂ€nner till tomten som gömmer sig bakom detta företag. Och det Ă€r en skyldighet att rapportera bĂ„de till polisen och genom alla möjliga kommunikationsmedel. Det Ă€r inte rĂ€ttvist vad de har gjort mot oss och vad de kommer att fortsĂ€tta göra, men vi gör nĂ„got för att stoppa detta och sĂ€tta dem i fĂ€ngelse. Jag har lĂ€st alla kommentarer och stölden de gör Ă€r enorm.
  HÀlsningar och tack för att du skapade den hÀr sidan dÀr vi kan dela vÄr hemska upplevelse med dessa bedragare.
  Det som Àr bra med livet Àr att all skada vi gör pÄ andra kommer tillbaka till oss. De kommer att spela sin roll nÀr det mÄste vara.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Naomi, tack för att du delar din erfarenhet med BFX International, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 18. ARZ svar

  Efter att ha skrivit en tidigare kommentar pÄ den hÀr sidan ringde de mig och berÀttade för mig hur skulle jag kunna sÀga det om dem, att jag om fem dagar hade insÀttningen pÄ mitt kort, jag vÀntar fortfarande, det kommer att ta ungefÀr 5 dagar av detta.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej ARZ, tack för att du delar din erfarenhet med BFX International. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Och vad Àr ursÀkten varför de inte ger dig dina pengar tillbaka?

   hÀlsningar

  • frauh svar

   inte skrÀmmas, de kommer att sÀga vad som helst för att du ska ta bort kommentaren eftersom en kommentar gör att mÀnniskor som Àr pÄ vÀg att ge dem pengar att inte göra det, utan att returnera pengarna till oss oavsett vad

   tror inte pÄ bfx international, de verkar allvarliga men de Àr bara bedragare, de Àr seriösa i bluffen de har allt vÀl planerat tjuvarna

 19. En annan lurade mer svar

  Om du har hört namnen Steve, John Lake, Lucia Alvarez, var mycket försiktig eftersom de alla Àr bedragare. Om de har behandlat dem kommer de sÀkert inte att kunna ta ut ett enda öre. De Àr bedragare, jag sÀger dig av min egen erfarenhet, ingen har berÀttat för mig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Another Scammer, tack för att du delar din erfarenhet med BFX International, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Försök att ringa dem frÄn ett annat nummer eller e-post.

   hÀlsningar

 20. Rafael Ruiz Gutierrez svar

  Har nÄgon funderat pÄ att lÀmna in ett klagomÄl? Jag har uttryckt det. Jag sÀger detta för att det fortfarande var ett bra alternativ att sÀtta ihop det.
  En jubel

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Rafael, tack för att du delar din erfarenhet med BFX International, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 21. ARZ svar

  JAG TROR ATT VI INTE MÅSTE GI DATA. TRUTH WILLIAM YOUNG'¡ OCH BLI TILLSAMMANS ALLA OCH SKICKA ETT GEMENSAMT KLAGOMÅL.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej ARZ, tack för att du delar din erfarenhet med BFX International, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 22. tillförsel svar

  Jag lÀgger 200 euro pÄ den hÀr sidan. De ringde mig frÄn England men jag lade pÄ, jag litade inte pÄ att jag skulle hÀmta.

  För ungefÀr tio dagar sedan började jag ta ut pengarna frÄn mitt kort, men de har inte returnerat dem till mig Àn. Jag har öppnat en biljett med dem som de inte svarar pÄ och jag har skickat dem flera e-postmeddelanden som de inte svarar pÄ heller.

  Jag sÄg reklam om mÀklaren i en sporttidning och det sÄg bra ut men jag ser att det Àr en bluff ...

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej ARZ, tack för att du delar din erfarenhet med BFX International, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 23. Jhonatan bello svar

  Hej, jag tror att de lurade mig. Jag satte in 150 tusen euro och jag har bara kunnat ta ut 135 tusen euro, de sÀger till mig att de inte kan skicka mig den andra delen, har jag blivit lurad?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jhonatan, tack för att du delar din erfarenhet med BFX International, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Varför kan de inte skicka den andra delen av dina pengar till dig?

   hÀlsningar

 24. Rafael svar

  För Ana. TÀnk inte ens pÄ att investera. Jag sÀger att de har lurat mig 50000 XNUMX

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med BFX International.

 25. Margarita svar

  De har lurat mig € 200, de svarade aldrig pĂ„ mina mejl igen.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Margarita, tack för att du delar din erfarenhet med BFX International, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra att investera i det hÀr företaget.

   Vi Àr mycket ledsna för den situation du befinner dig i. Har du försökt kontakta dem frÄn ett annat nummer eller e-postmeddelande?

   hÀlsningar

 26. Erre svar

  Buenas tardes. Jag skulle vilja att alla mina vÀnner och vÀnner till mina vÀnner skulle dela detta inlÀgg sÄ att det som hÀnde mig inte hÀnder dem. Jag har blivit lurad av en investeringsplattform. Det kallas BFXINTERNATIONAL. Förmodligen Àr han i England Jag har fallit i deras klor och de har lurat mig 50000 XNUMX euro. Nu hade jag nÄgra fördelar, men jag har blivit trÀffad överallt och de har ingen avsikt att ge dem tillbaka. Jag sammanstÀller all information som Àr möjlig för att göra klagomÄlet sÄ korrekt som möjligt. Och det som sagts ignorerar om nÄgon ringer dig och berÀttar att de Àr frÄn BFXINTERNATIONAL. Jag kommer att fortsÀtta rapportera hur det gÄr
  De Àr olika. En viss Steve, John Lake, Perla Navarro och sekreteraren Lucia Alvarez. De ringer vanligtvis frÄn dessa telefonnummer:
  +442035142135
  +442033185919
  +442039369067
  +442039668748
  +441316080685.
  Jag har lagt upp det pÄ Facebook sÄ att du kan dela det. Jag vet inte om jag kommer att kunna fÄ tillbaka pengarna pÄ nÄgot sÀtt, men jag har sjunkit

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Erre, tack för att du delar din erfarenhet med BFX Internatinoal, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Vad hÀnder exakt med dig nÀr du försöker dra dig tillbaka?

   Vi Àr mycket ledsna för den situation du befinner dig i. Varför sÀger du att de förmodligen Àr i England, om de nÀmner Marshallöarna pÄ sin webbplats?

   hÀlsningar

   • Rafael svar

    De kontaktade mig per telefon. Jag sÀger och England förmodligen pÄ grund av siffrorna som kommer ut nÀr de ringer dig.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Tack för informationen om BFX International Rafael, frÄga dem var de Àr.

  • Maria Victoria Muñoz PĂ©rez svar

   Om de inte har kunnat fÄ ut det frÄn banken dÀr du överförde det, lÀmna in ett klagomÄl till den nationella polisen och gÄ sedan till din bank och be om att bli överförd eftersom det Àr en bluff. Tack och lov gav de tillbaka 3300 euro till mig men de 250 euro jag vet kommer inte att ÄterlÀmnas. Skicka ocksÄ ett klagomÄl till CNMV, som Àr den som reglerar mÀklare i Spanien. E -post: kommunikation[e-postskyddad]

 27. Jaime svar

  Hej, jag har 2000 och investerat i plattformen som du kan förestÀlla dig och blivit lurad och jag ville frÄga om det finns ett sÀtt att fÄ tillbaka nÄgot frÄn investeringen eller hur man fÄr pengarna om möjligt. Jag ser ingen ruta som jag anger för fÄ investeringen tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jaime, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med BFX International, vi Àr mycket ledsna för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren? Har du namn pÄ konsulter, e-post eller telefonnummer?

   NÀr det gÀller uttag i en vanlig mÀklare eftersom du kan ha problem med att kontakta din kontaktperson och vara en oreglerad mÀklare. Prova och du nÀmner oss.

   HĂ€lsningar.

  • ana svar

   Hej Jaime, jag skulle uppskatta det om du kan hjÀlpa mig, de ber mig att investera en stor mÀngd kapital, men de försÀkrar mig om stora vinster, vad ska jag göra?

   Tack

  • Maria Victoria Muñoz PĂ©rez svar

   Om de inte har kunnat fÄ ut det frÄn banken dÀr du överförde det, lÀmna in ett klagomÄl till den nationella polisen och gÄ sedan till din bank och be om att bli överförd eftersom det Àr en bluff. Tack och lov gav de tillbaka 3300 euro till mig men de 250 euro jag vet kommer inte att ÄterlÀmnas. Skicka ocksÄ ett klagomÄl till CNMV, som Àr den som reglerar mÀklare i Spanien. E -post: kommunikation[e-postskyddad]

  • Maria Victoria Muñoz PĂ©rez svar

   Om de inte har kunnat fÄ ut det frÄn banken dÀr du överförde det, lÀmna in ett klagomÄl till den nationella polisen och gÄ sedan till din bank och be om att bli överförd eftersom det Àr en bluff. Tack och lov gav de tillbaka 3300 euro till mig men de 250 euro jag vet kommer inte att ÄterlÀmnas. Skicka ocksÄ ett klagomÄl till CNMV, som Àr den som reglerar mÀklare i Spanien. E -post: kommunikation[e-postskyddad] . Kontakta ocksÄ change.org (jag ska göra det)

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Fernando, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med BFX International, vi Àr mycket ledsna för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   HĂ€lsningar.

  • Maria Victoria Muñoz PĂ©rez svar

   Om de inte har kunnat fÄ ut det frÄn banken dÀr du överförde det, lÀmna in ett klagomÄl till den nationella polisen och gÄ sedan till din bank och be om att bli överförd eftersom det Àr en bluff. Tack och lov gav de tillbaka 3300 euro till mig men de 250 euro jag vet kommer inte att ÄterlÀmnas. Skicka ocksÄ ett klagomÄl till CNMV, som Àr den som reglerar mÀklare i Spanien. E -post: kommunikation[e-postskyddad]

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *