BGold Capital Recensioner

Analys av BGold Capital

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera BGold Capital (kallas även med namnet: bgoldcapital.com), Det handlar om en Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas BGold Capital verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om BGold Capital ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är BGold Capital en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • ❌ BGold Capital nämner inte företagets juridiska namn.
 • ❌ När det gäller sin placering är företaget baserat i Saint Vincent och Grenadinerna.
 • ❌ Om vi ​​analyserar dess säkerhet, noterar vi att BGold Capital inte nämner någon reglering.

UPPMÄRKSAMHET: BGold Capital är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som erbjuds av BGold Capital, i det här fallet ser vi att det erbjuder 4 olika konton:

 • Klassiskt konto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, daglig marknadsundersökning och sammanfattningar, videohandledning.
 • Guldkonto- Minsta 10.000 XNUMX $ första insättning, daglig marknadsundersökning och briefar, videohandledning, webbseminarier och seminarier.
 • Platinakurs- Minsta initiala insättning på $ 25.000, daglig marknadsundersökning och sammanfattningar, videohandledning, webbseminarier och seminarier, kontoansvarig, nyheter och signaler per meddelande.
 • VIP-konto- Minsta initiala insättning på 100.000 XNUMX USD, daglig marknadsundersökning och sammanfattningar, videohandledning, webbseminarier och seminarier, kontoansvarig, nyheter och signaler per meddelande, premium-analys dagligen, premium kundsupport.

La plattform att fungera som BGold Capital använder är: MetaTrader 4.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som BGold Capital tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

BGold Capital webbplats
BGold Capital webbplats

BGold Capital tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av tjänsterna den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, FAQ-sektionen, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information BGold Capital

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: bgoldcapital.com
 • 📞 Telefonnummer: +34 9500 49 101 | +44 2038 079
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar BGold Capital. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på BGold Capital

Avslutar detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att företaget BGold Capital är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha granskat detta företag råder vi dig att vara försiktig: (1) det är ett olagligt företag (inte behörigt att ta emot pengar eller ta emot nya kunder), (2) vi tror att det etablerades för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fällor. (3) Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information om företaget, det visar inte uppgifter om dess registrering eller den verkliga platsen för dess kontor. (4) Utöver detta saknar det reglering (det är ett oreglerat företag). ❌


Kort sagt: Var mycket försiktig med dessa typer av företag. vi rekommenderar det inte.

UPPMÄRKSAMHET!: i mars 2022 CNMV läggs till BGold Capital till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för mars 2022

UPPMÄRKSAMHET!: Enligt kundmeddelanden, plattformen BGold Capital är länkad Elitmarknad, en plattform med dåligt rykte. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om BGold Capital? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

29 kommentarer om «BGold Capital: Betyg och kommentarer»

 1. MARIA svar

  Jag är María: Enligt Alfredo var jag redan i BGOLDCAPITAL och en dag ringde de mig att de hade gått samman med ELITE MARKET, det tidigare företaget började redan gå fel, jag tänkte återhämta mig att det fortfarande fanns en möjlighet med detta fusion, men det var samma eller värre, som Alfredo säger, jag lade upp lite pengar för att återhämta mig, och dessutom var den som tog itu med den här frågan OMAR FEDERICO SORIA RIZO eller så kallar han sig det eftersom jag inte tror att namn är verkliga heller. Jag har redan lagt det i händerna på advokater och polisanmälningar. Denne kontaktade Marcelo också en gång och Sara också. För några dagar sedan ringde han till mig och berättade att Federico Rizo inte längre var med i företaget och varnade mig för att om han ringde mig för deras räkning med bitcoin, skulle jag inte bli inblandad eftersom han var en bedragare. I mitt fall har de varit hjärtlösa, jag har inte längre möjlighet att återhämta mig med arbete, jag är pensionerad, jag är äldre och har dålig hälsa, de har tagit alla mina besparingar. Vi borde skapa en förening mellan alla lurade, så det blir starkare. De verkar i Europa genom Storbritannien 447367622196 och med telefoner från Spanien har de en 881808771-681201544-933936036-911987737.
  Dessa linjer köps från företag - de bör också be om data eftersom deras användning är för bedrägeri.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej MARIA, tack för att du delar med dig av din upplevelse med BGold Capital, den här mäklaren är EN BLUFFÄR. När du ber om pengarna, om de inte kommer med en ursäkt, gör de en annan, som att du ska betala skatt eller att din verksamhet är på marginal och om du inte skickar den så går allt förlorat eller liknande saker. Skicka inte mer pengar, du kommer att förlora dem. Ingen reglerar dem, dina pengar är i fara om du har investerat med dem.

   Du kan läsa en recension om dem här: BGold

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 2. HANIA svar

  bra

  Jag har investerat i ett år med BGOLDCAPITAL och den senaste månaden i juni har de försvunnit, det har inte funnits något sätt att kontakta dem.

  Snälla kan du informera mig om det inte är ett bluffmäklarföretag och jag har tappat mina pengar, jag har kontot och jag ser vinst reflekteras när jag tar ut dem.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej HANIA, tack för att du delar din erfarenhet med BGold Capital, den här mäklaren är A SCAM. När du ber om pengarna, om de inte gör en ursäkt, lägger de en annan, som att du måste betala en skatt eller att din verksamhet är på marginal och om du inte skickar allt eller liknande går förlorade saker. Skicka inte mer pengar, du kommer att sluta förlora dem. Ingen reglerar dem, dina pengar är i fara om du har investerat med dem. Du kan läsa en recension om dem här: https://brokersrecomendados.com/bgold-capital-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 3. lurad av bgold kapital svar

  BEDRÄGNING MED ALLA BREV, DET ÄR ALDRIG TILLÅTET FÖR TILLBAKA AV PENGAR. De är en grupp bedragare som öppnar och stänger mäklarwebbplatser. CFDIZ, BROKERZ, FINROYALTY ÄR ALLA HEMSIDOR MED SAMMA DESIGN, NÄR DE INTE KAN FORTSÄTTA BEDRÄCKNING PÅ DITT ANSÄTTNING, DE ÄNDRAR NAMN OCH WEBBPLATSEN OCH ATT FÖRVARA BEDRÄGNING !!!!
  ⚠️
  ⚠️
  ⚠️
  ❗❗❗❗OM DU JÄMFÖR WEBBPLATSERNA LIKNARNA ÄR FÖR MÅNGA ATT VARA EN TILLFÄLL !!! UPPMÄRKSAMHET MED DENNA Tjuvarna ❗❗❗❗
  ⚠️
  ⚠️
  ⚠️
  ⚠️

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej lurad, tack för att du delar din erfarenhet med BGold Capital, den här mäklaren är A SCAM. När du ber om pengarna, om de inte gör en ursäkt, lägger de en annan, som att du måste betala en skatt eller att din verksamhet är på marginal och om du inte skickar allt eller liknande går förlorade saker. Skicka inte mer pengar, du kommer att förlora dem. Ingen reglerar dem, dina pengar är i fara om du har investerat med dem. Du kan läsa en recension om dem här: https://brokersrecomendados.com/bgold-capital-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 4. joshua mördare svar

  Lyckligtvis återhämtade jag mig med den här sidan som är gjord så att vi kan få tillbaka våra pengar, vet att Bgold är en bluff eftersom de ber dig om pengar och faller inte för samma sak igen! ramla inte !! Bgold vill bara bluffa investerare !!! RAMLA INTE !!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Joshue, tack för att du delar din erfarenhet med BGold Capital, den här mäklaren är A SCAM. När du ber om pengarna, om de inte gör en ursäkt, lägger de en annan, som att du måste betala en skatt eller att din verksamhet är på marginal och om du inte skickar allt eller liknande kommer förlorade saker. Skicka inte mer pengar, du kommer att sluta förlora dem. Ingen reglerar dem, dina pengar är i fara om du har investerat med dem. Du kan läsa en recension om dem här: https://brokersrecomendados.com/bgold-capital-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.