Bux mäklare

Kommentarer till Bi-Options

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Bi-alternativ (även kallad bi-options.ltd), är en Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas verkligen Bi-Options för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Bi-Options ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det tvåalternativ? ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: NewTraders Holdings Ltd.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: England, men har ingen reglering i det landet som får oss att tro att det är falskt. 

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Bi-Options, vi noterar att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Armaturplan, standardplan, professionell plan, ultraplan, multiplan och sammansättningsplan. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Armaturplan- Minsta initiala insättning på $ 20, 20% efter 24 timmar.

Standardplan- Minsta initiala insättning på $ 100, 40% efter 48 timmar.

Professionell plan- Minsta initiala insättning på $ 500, 60% efter 48 timmar.

ultraplan- Minsta initiala insättning på $ 1.000, 75% efter 72 timmar.

Multi plan- Minsta initiala insättning på $ 5.000, 85% efter 72 timmar.

Sammanställningsplan- Minsta initiala insättning på $ 10.000, 100% efter 96 timmar.

Bi-Options kontotyper
Bi-Options kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Bi-Options erbjuder är: nämns inte.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Bi-Options tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

Webbplats för Bi-Options
Webbplats för Bi-Options

Bi-Options tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, vanliga frågor, information om de produkter de erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Bi-alternativ 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: bi-options.ltd

📞 Telefonnummer: har inte

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Bi-Options. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för att investera ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Bi-alternativ <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Bi-alternativ är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktig, för: det är en oreglerad mäklare, misstänkt plats, när man letar efter recensioner om Bi-alternativ Vi hittade inga andra recensioner, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Bi-Options? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Bi-alternativ: Betyg och kommentarer»

 1. Luis svar

  Vet du något sätt att dra dig tillbaka? Jag har problem med att kommunicera och jag vet inte vad jag ska göra

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Luis, tack för att du kommenterade Bi-Options. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.