✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

Grundläggande information

🌐 webbplatsbitradecrypto.com
???? företaget*Nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressNämner inte någon plats
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2023-08-17
FöretagstypKryptovaluta och cfds mäklare

Det här företaget lämnar inga detaljer om sin företagstillhörighet, vilket tyder på en oroande brist på transparens. Dessutom anger den inte dess plats, vilket är en alarmerande indikator. Att lita på ett företag som inte avslöjar sin plats är riskabelt, eftersom det hindrar kundernas möjlighet att verifiera dess legitimitet och söka hjälp vid problem.

Vad är BI Trade Crypto?

Efter att ha granskat BI Trade Crypto-webbplatsen kan vi konstatera att det är en mäklare som erbjuder tjänster för handel med kryptovalutor och contracts for difference (CFDs).

Kontotyper

Företaget ger tydlig information om sina kontotyper.

kontonInvesteringar
Básico£5,000
Intermedio£ 10.000
advanced£ 50.000
Profesional £ 100.000
Institutionell £ 250.000

Information på webben

bi trade kryptowebbplats

Här visar vi dig en skärmdump av BI Trade Crypto-webbplatsen, som är bitradecrypto.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +442070976349

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

*BI Trade Crypto Regulation

???? BI Trade Crypto Final Rating ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste funktionerna i BI Trade Crypto och vi har kommit till följande slutsatser om detta företag:

BI Trade Crypto är en handelsplattform som tillhandahåller tjänster för köp och försäljning av kryptovalutor, samt för driften av contracts for difference (CFDs). Bristen på transparens om dess placering och avsaknaden av regleringsdetaljer väcker dock oro för dess tillförlitlighet. Denna otydlighet kan tyda på en möjlig brist på regulatorisk tillsyn, vilket gör företaget till ett osäkert alternativ för potentiella kunder.

🚨🚨 Av nämnda skäl är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

BI Trade Crypto News:

datum Uppdatering – nyheter
juni 2024Klagomål mot BI Trade Crypto från den brittiska finanstillsynsmyndigheten

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter.

Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Bi Trade Crypto.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Bi Trade Crypto

Om du befinner dig i den olyckliga situationen att ha blivit lurad och letar efter vägledning om hur du gör anspråk på ditt förlorade kapital, rekommenderar vi att du går till vår FAQ-sektion nedan. Där hittar du en sammanställning av tips och rekommendationer som hjälper dig i processen att återvinna pengar.

Hur man rapporterar Bi Trade Crypto

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Bi Trade Crypto?

Självklart! Det finns bättre och säkrare alternativ än Bi Trade Crypto. Vi inbjuder dig att konsultera vår ranking av de bästa mäklarna, där du hittar pålitliga och transparenta alternativ för dina investeringar.

Hur kan jag anmäla Bi Trade Crypto?

Om du behöver rapportera Bi Trade Crypto rekommenderar vi att du kontaktar ditt lands finanstillsynsmyndighet. Dessa myndigheter är beredda att undersöka och vidta åtgärder mot bedrägliga ekonomiska metoder. Om du behöver ytterligare hjälp eller specifik information om hur du går tillväga får du gärna lämna oss en kommentar om denna recension.

¿Es Bi Trade Crypto pålitlig?

Tyvärr är Bi Trade Crypto inte ett pålitligt alternativ. Bristen på tydliga och transparenta uppgifter väcker tvivel om dess tillförlitlighet och transparens. Det är viktigt att undvika företag som inte tillhandahåller korrekt och detaljerad information om sina tjänster och verksamhet.

Hur man får pengar från Bi Trade Crypto?

Om du har blivit offer för Bi Trade Crypto och vill återfå ditt kapital, erbjuder vi dig en detaljerad guide om processen för att återvinna pengar från bedrägliga företag här.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Bi Trade Crypto: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Miguel Diaz svar

  Det här företaget är en bluff. Jag försäkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Miguel Diaz, tack för att du skrev om Bi Trade Crypto. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *