Kommentarer om BigLiquidity

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren BigLiquidity (även kallad bigliquidity.com), är en Forex-, Cryptocurrency-, ETF- och CFD-mäklare. Rekommenderas BigLiquidity verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av BigLiquidity. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: BigLiquidity.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att den bygger på: Cypern.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den har tre olika regler: CySEC (Cypern), IFSC och FSC (Mauritius).

 

📌 Kom ihåg: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av BigLiquidity, vi noterar att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Standardkontot, Premiumkontot och Platinakontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $5.000, hävstång upp till 1:20, omedelbar körning.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $50.000, utnyttja upp till 1: 100, omedelbar körning, kryptovaluta- och metallhandel, PAMM-kontoinvestering, ingen byte.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $200.000, utnyttja upp till 1: 500, omedelbar exekvering, handel med kryptovalutor, metaller, ETF: er och index, insättningsförsäkring, personlig förvaltare, PAMM-kontoinvestering, inget utbyte.

 

BigLiquidity-kontotyper
BigLiquidity-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som BigLiquidity erbjuder är: sin egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som BigLiquidity tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Webbplatsen BigLiquidity
Webbplatsen BigLiquidity

BigLiquidity tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: ekonomiska nyheter, ekonomisk kalender, kort introduktion till finansvärlden, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Stor likviditet |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: bigliquidity.com

Telefonnummer: + 44 (0) 256 18 253

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på Stor likviditet <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Anser vi att BigLiquidity-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Med tanke på allt detta rekommenderar vi att man är försiktig, för: det är en reglerad mäklare, men tyvärr är dessa regler fortfarande av mycket dålig kvalitet och kan vara farliga för dem som väljer att investera här; är baserad i ett mycket osäkert land (Cypern) när man letar efter recensioner om BigLiquidity vi har hittade flera negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2020 tillkom CNMV Stor likviditet till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV advertencia️ oktober 2020 varning

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om BigLiquidity? Vad har du upplevt?

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *