✔️ Information granskad och uppdaterad i december 2023 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget Billions Trade Club är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Billions Trade Club och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsbillionstradeclub.com
???? företaget*Nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail addressKontakt från hemsidan
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressDesconocida
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 18 – november – 2021
FöretagstypKryptovaluta mäklare

Företag: Billions Trade Club nämner inte vilket företag den tillhör. Var mycket försiktig, vi märker en tydlig brist på transparens

plats: Billions Trade Club nämner inte var den ligger, att lita på ett företag som inte nämner var det finns är mycket farligt, var försiktig. Om du bestämmer dig för att lita på ett företag baserat här måste du veta att dina pengar inte har någon typ av skydd, det är mycket riskabelt, tänk efter två gånger innan du litar på det här företaget. Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är Billions Trade Club?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Billions Trade Club är en: kryptovalutamäklare.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

Billions Trade Clubs webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av Billions Trade Clubs webbplats, som är billionstradeclub.com. Fångsten gjordes i SEPTEMBER 2022.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Detta företag tillhandahåller inga kontaktuppgifter; Inget mejl eller telefonnummer. Vad betyder det här? Att ett företag inte lämnar kontaktuppgifter är ett mycket dåligt tecken. Föreställ dig att du har ett problem eller klagomål och att du inte har något sätt att kontakta dem. Det låter riktigt illa, eller hur?

* Reglering av Billions Trade Club

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklaren ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi pratar om en oreglerad mäklare. Vad betyder det? Det innebär att mäklarens kunder och alla deras pengar är utan någon typ av skydd. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

???? Billions Trade Club slutlig värdering ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Billions Trade Club och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Det nämns inte var den ligger.

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

Företaget nämner inte heller något kontaktsätt; Om du behöver kontakta dem för en nödsituation, hur gör du det? Var försiktig.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Billions Trade Club är en kryptovalutamäklare som väcker oro när det gäller säkerhet och transparens. Bristen på detaljer om dess plats och frånvaron av information om dess reglering skapar osäkerhet bland användarna. Transparens och reglering är nyckelaspekter i kryptovalutornas värld; Bristen på reglering kan innebära en större risk för dem som vill investera, eftersom de saknar stöd från tillsynsorgan. Det är viktigt att användarna noggrant undersöker plattformarnas transparens och säkerhet innan de använder dem för att skydda sina investeringar och minimera risker.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om Billions Trade Club:

datum Uppdatering – nyheter
Augusti 2022Vi får ett stort antal meddelanden från Billions Trade Club-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.

Video sobre Billions Trade Club

Användarrecensioner

Vad tycker du om Billions Trade Club? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Billions Trade Club.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Billions Trade Club

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Billions Trade Club

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Billions Trade Club?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Billions Trade Club?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Billions Trade Club pålitlig?

Nej. Billions Trade Club är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: det nämner inte dess läge, tydliga brist på allvar och förtroende. Det är inte reglerat, det är något väldigt viktigt när man vill investera i den här typen av företag. När det gäller webbplatsens ålder ser vi att den är ny, Genererar detta förtroende för dig? VAR VÄLDIGT FÖRSIKTIG

Hur får man tillbaka pengar från Billions Trade Club?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

24 kommentarer om «BILLIONS TRADE CLUB: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. En lycklig en svar

  HEJ TACK VÄLDIGT MYCKET VÄNNER. DE RÄDDAR MIG FRÅN ETT PROBLEM. JAG HÄNDE PÅ ATT GÖRA EN STOR INSÄTTNING TILL DEM, DE RINGDE MIG DAGLIGT, DE LOVADE MIG ATT JAG GENOM ATT SÄTTA IN MYCKET MER PENGAR KAN GENERERA MYCKET VINST.

  TACK GOD JAG BESTÄMDE JAG INNAN ATT SÖTA EFTER LITT INFORMATION OCH JAG KOM TILL DENNA ANALYS SÅ JAG KOMMER FÖR ATT TACKA DIG. VERKLIGEN TACK!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Suertudo, FANTASTISKT!!!, vad glad du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du betalar med ditt kort, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recension och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här: GÖRA OCH ÅTERHÄLLA DINA PENGAR

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.