✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

Vid detta tillfälle kommer vi att analysera företaget Billions Trade Club, som alltid, för att försöka klargöra om det är en pålitlig mäklare eller tvärtom, du bör tänka två gånger innan du väljer denna mäklare.

För denna granskning baserar vi oss på flera aspekter, såsom informationen på din webbplats, företagsuppteckningar, plats, reglering och alla data eller egenskaper som gör det möjligt för oss att ta fram ett objektivt ställningstagande.

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Billions Trade Club och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsbillionstradeclub.com
???? företaget*Nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress Kontakt från hemsidan
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressDesconocida
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 18 – november – 2021
FöretagstypKryptovaluta mäklare

Företag: Billions Trade Club nämner inte vilket företag den tillhör, det vill säga att den inte har ett företagsnamn som tillåter oss att bestämma grundläggande aspekter, såsom landet där den är verksam, vilken organisation som ansvarar för att reglera det och i allmänhet , information för att fastställa att det faktiskt är ett etablerat företag.

Vid första anblicken är syftet med Billions Trade Club-webbplatsen att övertala potentiella användare att investera, men vi kunde inte hitta någon juridisk information såsom villkor, cookiepolicy, ansvarsfriskrivningar, etc.

Bristen på insyn i Billions Trade Club är det första larmet för alla som letar efter en seriös mäklare.

plats: Placeringen av Billions Trade Club är inte allmän egendom, därför är det inte möjligt att avgöra under vilket tillsynsorgan den verkar, om den fysiskt verkar någonstans. Vi kommer att vara tydliga, om du bestämmer dig för att lita på ett företag utan juridisk information eller etablerad plats, har dina pengar ingen typ av skydd, det är mycket riskabelt, tänk efter två gånger innan du litar på detta företag. Som sig bör, före något löfte om god avkastning, är det första du bör ta hänsyn till företagets tillförlitlighet, och i det här fallet har Billions Trade Club inte en profil som stödjer det som en mäklare du kan lita på.

Vad är Billions Trade Club?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Billions Trade Club är en: kryptovalutamäklare. Enligt Billions Trade Club har företaget två pelare, Fintech och Mindset. I det första, Fintech, är företaget vagt om vilken typ av teknik eller metod det använder, och begränsar sig till att nämna att det använder "avancerad digital teknik."

Mindset-pelaren definieras som "de tankar och övertygelser som formar vårt sinne." Tankar formar inte avkastning, det är forskning och förberedelser som gör att en mäklare kan vara pålitlig, och i det här fallet verkar Billions Trade Club inte vara det.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton. Inte heller om belopp, uttagsmetoder eller provisioner.

Information på webben

Billions Trade Clubs webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av Billions Trade Clubs webbplats, som är billionstradeclub.com. Fångsten gjordes i SEPTEMBER 2022.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Detta företag tillhandahåller inga kontaktuppgifter; Inget mejl eller telefonnummer. Detta är väldigt vanligt i företag som vill undvika att bli kontaktade av tillsynsorgan, så vi antar att all kontakt oftast är personlig, inom plattformen eller direkt på informella sätt som WhatsApp där de enkelt kan blockera dig. Föreställ dig att du har ett problem eller klagomål och att du inte har något sätt att kontakta dem. Det låter riktigt illa, eller hur?

* Reglering av Billions Trade Club

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklaren ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om hur eller under vilka riktlinjer det regleras. Detta får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. Vad betyder det? Detta innebär att kunderna till denna mäklare och alla pengar de samlar in är utan någon typ av skydd, företaget kan missköta kontona och generera stora förluster för sina kunder eller till och med helt enkelt ta alla pengar och försvinna. Därför, om mäklaren har dåliga avsikter, kommer det troligen inte att finnas något du kan göra för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

???? Billions Trade Club slutlig värdering ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Billions Trade Club och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Det nämns inte var den ligger.

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

Företaget nämner inte heller något kontaktsätt; Om du behöver kontakta dem för en nödsituation, hur gör du det? Var försiktig.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Billions Trade Club är en kryptovalutamäklare som väcker oro när det gäller säkerhet och transparens. Bristen på detaljer om dess plats och frånvaron av information om dess reglering skapar osäkerhet bland användarna. Transparens och reglering är nyckelaspekter i kryptovalutornas värld; Bristen på reglering kan innebära en större risk för dem som vill investera, eftersom de saknar stöd från tillsynsorgan. Det är viktigt att användarna noggrant undersöker plattformarnas transparens och säkerhet innan de använder dem för att skydda sina investeringar och minimera risker.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om Billions Trade Club:

datum Uppdatering – nyheter
Augusti 2022Vi får ett stort antal meddelanden från Billions Trade Club-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.

Video om Billions Trade Club

Användarrecensioner

[demokrati id=”5300″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Billions Trade Club.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Billions Trade Club

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Billions Trade Club

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Billions Trade Club?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Billions Trade Club?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Billions Trade Club pålitlig?

Nej. Billions Trade Club är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: det nämner inte dess läge, tydliga brist på allvar och förtroende. Det är inte reglerat, det är något väldigt viktigt när man vill investera i den här typen av företag. När det gäller webbplatsens ålder ser vi att den är ny, Genererar detta förtroende för dig? VAR VÄLDIGT FÖRSIKTIG

Hur får man tillbaka pengar från Billions Trade Club?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

28 kommentarer om «BILLIONS TRADE CLUB: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Rodrigo Mecalco svar

  Hola, mis papás creo ya estan poniendo su dinero en este lugar y querian meterme a mi también pero les dije que no. Soy de Mexico y quiero saber como ayudarles antes que arriesgen mas su dinero. Les agradeceria mucho.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola Rodrigo, se están metiendo en un tipo de estafa llamada PONZI, el esquema PONZI funciona cuando pagan un supuesto interés o beneficio a los clientes con el dinero de otros clientes que van entrando en la empresa, ellos obligan a que los clientes metan a nuevos clientes y con el dinero de los nuevos van pagando a los viejos, hasta que llega el momento que con los nuevos ya no pueden pagar al resto y todo se desmorona, perdiendo todos su dinero.

   Hälsningar.

 2. Roberto svar

  Non capisco perché non restituiscono i soldi, ho letto che è una truffa, trodde che mi abbiano ingannato

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Roberto, om du investerar kommer du att förlora dina pengar, tack för att du skriver om Billions Trade Club. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. En lycklig en svar

  HEJ TACK VÄLDIGT MYCKET VÄNNER. DE RÄDDAR MIG FRÅN ETT PROBLEM. JAG HÄNDE PÅ ATT GÖRA EN STOR INSÄTTNING TILL DEM, DE RINGDE MIG DAGLIGT, DE LOVADE MIG ATT JAG GENOM ATT SÄTTA IN MYCKET MER PENGAR KAN GENERERA MYCKET VINST.

  TACK GOD JAG BESTÄMDE JAG INNAN ATT SÖTA EFTER LITT INFORMATION OCH JAG KOM TILL DENNA ANALYS SÅ JAG KOMMER FÖR ATT TACKA DIG. VERKLIGEN TACK!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Suertudo, FANTASTISKT!!!, vad glad du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du betalar med ditt kort, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recension och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här: GÖRA OCH ÅTERHÄLLA DINA PENGAR

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *