Bux mäklare

Kommentarer till Binarium

I denna avdelning vi kommer att analysera Binarium-mäklaren (även kallad binarium.com), är en binär optionsmäklare. Rekommenderas Binarium verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Binarium ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det binarium ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Binarium Limited.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Cypern, Saint Vincent och Grenadinerna, Ukraina, Lettland och Ukraina. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som Binarium erbjuder, noterar vi att de inte riktigt ger information om att äga olika typer av konton.

Plattformarna att fungera som Binarium erbjuder är: Binariums egen plattform.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Binarium tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Binarium webbplats
Binarium webbplats

Binarium tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intressenter: förklaring av några grundläggande begrepp i handeln, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Binarium |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: binarium.com | binarium.link | binarium.com | binarium.link, binarium.click | binary.global | binarium.trading | binarium.trade

Telefonnummer: +357 (22) 052784, +7 (499) 703 35 81 och +44 (203) 6957705

E-post: [e-postskyddad] och binarium.ru (Skype)

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Binarium. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Binarium <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Binarium-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna, Chipe), när vi letade efter andra recensioner om Binarium kunde vi inte hitta några , som vi Det föreslår att det är ett "nytt" företag. Vi föreslår att du är försiktig.

Uppdatering december 2019: CNMV (spansk finansregulator) har varnat för Binarium för att ha handlat bedrägligt.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i december 2021 lade CONSOB till Binarium till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs december 2021 December️ varning

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2022 lades CySEC till Binarium till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CySEC April 2022 Warning ⚠️

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Binarium? Vad har varit din erfarenhet?


Bux mäklare

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.