Bux mäklare

Kommentarer till Binary Uno

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren som heter Binary Uno, en mäklare för binära optioner. Även om vi vanligtvis inte granskar binära optionsmäklare har vi beslutat att göra det på grund av olika kommentarer från användare.

Den nämnda mäklaren ägs av: Smart Choice Zone LPoch vad gäller din läge, nämner mäklaren vara baserad i Glasgow, Skottland.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Det bör noteras att Smart Choice Zone LP är också ägare till Toroption, en binär optionsmäklare med ett mycket negativt rykte, peka mot Binary Uno.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren, Binary Uno Det nämner inte dess reglering, så vi tror att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Binary Uno, vi noterar att det erbjuder 5 kontotyper: Micro-kontot, Standardkontot, Premium-kontot, VIP-kontot och Elite-kontot.

Micro-konto: den lägsta initiala insättningen måste vara mellan $ 1.000 2.000 och $ 35 10, upp till XNUMX% insättningsbonus, grundutbildning kommer att ges, en kontoansvarig kommer att tillhandahållas, XNUMX dagliga signaler att investera, dagliga finansmarknadsuppdateringar.

Det följs av Standardkonto: Minsta initiala insättning måste vara mellan $ 2.000 och $ 5.000, upp till 50% insättningsbonus, avancerad utbildning kommer att ges, en kontoansvarig kommer att tillhandahållas, 20 dagliga signaler att investera, dagliga finansmarknadsuppdateringar och 2 riskfria investeringar .

Den tredje typen av konto är Premiumkonto: Minsta initiala insättning måste vara mellan $ 5.000 och $ 10.000, upp till 75% insättningsbonus, e-learning trading grundkursdiplom, 30 dagliga signaler, seniorkontoansvarig, dagliga finansmarknadsuppdateringar, 5 gratis investeringar från risker

Detta följs av VIP-konto- Minsta initiala insättning måste vara mellan 10.000 100.000 och 100 10 dollar, upp till XNUMX% insättningsbonus, e-learning grundläggande handelsdiplom, obegränsade dagliga signaler, en personlig analytiker, dagliga finansmarknadsuppdateringar, XNUMX riskfria investeringar.

Den sista typen av konto är Elite-konto- Minsta initiala insättning måste vara 100.000 150 $ eller mer, upp till 20% insättningsbonus, avancerad e-learningkurs, obegränsad daglig signal, senior personlig analytiker, dagliga finansmarknadsuppdateringar, XNUMX riskfria investeringar.

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyper i följande bild:

 

Binära Uno-kontotyper
Några detaljer om Binary Uno-kontotyper

 

den plattformar att fungera som mäklaren erbjuder är: Binary Unos egen plattform.

Vi fortsätter nu med att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Binary Uno-mäklaren tillhandahåller sina kunder på sin webbplats.

Binary Uno webbplats
Binary Uno webbplats

Binary Uno tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser: det har ett utbildningscenter med olika förklarande videor om plattformen, tillgängliga instrument, investeringsstrategier och investeringar i allmänhet, ekonomisk kalender, pivot-kalkylator och retracement-kalkylator, bland andra verktyg.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Binary Uno-mäklaren

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv.

webbplats: www.binaryuno.com/en/

Telefonnummer: +34 93 522 76 44 (Spanien) och +44 20 367 017

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt mäklarens rykte är oklart, men vi föreslår försiktighet Varför? Det är en oreglerad mäklare, den är också en del av Smart Choice Zone LP, där Toroption (en annan mäklare med binära optioner med ett mycket dåligt rykte) också var en del.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Binary Uno? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

13 kommentarer om «Binär Uno: Betyg och kommentarer»

 1. carlos svar

  Det hände exakt samma sak som Carlos, men med mindre investeringar.
  Jag kunde inte gå in igen och den som ringer fick mig att investera nästan hela fonden och jag satt kvar med mycket liten balans som inte var vad de själva rekommenderade, vilket lämnade en viktig balans för att kunna investera.
  Tidigare ville jag göra ett test för att ta bort en del av botten och det var inte möjligt.
  Besviken också

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack för att du delar din erfarenhet med Binary Uno. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 2. carlos svar

  För ett år sedan gjorde jag några rörelser, jag följde en rekommendation från mäklaren som ringde mig och föreslog att göra några investeringar runt 1000, jag förlorade nästan allt eftersom det var väldigt lite fond kvar. Allt detta genom applikationen på mobiltelefonen.
  Sedan ringde han mig och föreslog att jag skulle göra en större investering på 2500 dollar, eftersom jag inte gick med på det, en kort stund senare kunde jag inte längre komma in på mitt konto.

  Vid någon tidpunkt ville jag få 100 USD som bevis på att det fungerade, men jag kunde inte.

  nedslående

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack för dina kommentarer, det är verkligen synd vad du nämner. Kommer du ihåg hur du först kom över Binary Uno? Om du har mer information om företaget, vänligen dela det med oss.

   Hälsningar.

 3. Eduardo Salas Bencomo svar

  Samma sak hände mig med Carlos Rivera, jag hade bara handlat med början på 1.250 3.500 USD och så småningom ökat det till 1.000 5.000 USD, så denna person ringer till mig när jag begär ett uttag på XNUMX XNUMX och han säger till mig att först när jag har XNUMX de ger mig ett tillbakadragande av tusen, totalt säger mig att han kommer att hjälpa mig att växa min balans men får mig att förlora allt, de är ett avskyvärt bedrägeri och de låter dig inte dra tillbaka även när du bara ökar din balans.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Eduardo, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Binary Uno med oss, det är verkligen synd vad du nämner ... Kommer du ihåg hur du först kom över den här mäklaren?

   En hälsning.

 4. George Roses svar

  Jag gjorde en investering på 1000 dollar och kontoansvarig utan tillstånd tog ut 2000 dollar, jag har begärt flera gånger att ta ut ett belopp och ingen ger mig svar, inte ens min kontoansvarige, han vill bara att jag ska förhandla och hanterar inte det uttag jag begär.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jorge, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Binary Uno med oss. Hur är det så att "utan tillstånd" tar jag 2000 dollar från dig? Kommer du ihåg hur du hittade det här företaget?

   En hälsning.

 5. Cristina Morales svar

  I mars gjorde jag en lägsta investering på 250 $ och de tilldelade mig en spansk kontoansvarig som gjorde det bra men ringde när han ville och han ville, jag fick ha 350 US $ som jag klagade, de tilldelade mig en annan kontoansvarig Och därifrån blev det värre och värre eftersom de slutade ringa mig helt i flera månader.
  Jag ber att ta vad jag har och ta ut och de säger till mig att min kontoansvarige måste godkänna men jag hade inte en. En dag ringer en annan chef till mig, en viss Carlos Rivera som säger att jag måste förhandla för att kunna gå i pension. Så det får mig att förlora hälften av vad jag hade och nu ber de mig att handla, jag vill inte ... och han hotar att jag säger att han kommer att stänga mitt konto om jag inte gör affärer men de ge mig inte tillbaka den klara U $ S 175 som jag har och nej jag vet till vilken instans jag kan göra ett klagomål-

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Cistinia, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med oss, för problemet med klagomålet är att det är en icke-reglerad mäklare så att du inte skyddas exakt av någon instans, det är därför vi alltid rekommenderar att du arbetar med en reglerad mäklare . Det beror också på var du är. Var kommer du ifrån?

   En hälsning.

 6. Loly svar

  I juni gjorde jag en investering på 3000 euro och Gan försvann. Jag vet inte vad jag ska göra och svarar inte på posten för en vistelse

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Loly, det är verkligen synd att höra detta, jag hoppas att du kan berätta mer ... Kommer du ihåg till exempel hur du hittade Binary Uno?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.