Kommentarer till Binary Uno

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren som heter Binary Uno, en mĂ€klare för binĂ€ra optioner. Även om vi vanligtvis inte granskar binĂ€ra optionsmĂ€klare har vi beslutat att göra det pĂ„ grund av olika kommentarer frĂ„n anvĂ€ndare.

Den nÀmnda mÀklaren Àgs av: Smart Choice Zone LPoch vad gÀller din lÀge, nÀmner mÀklaren vara baserad i Glasgow, Skottland.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Det bör noteras att Smart Choice Zone LP Àr ocksÄ Àgare till Toroption, en binÀr optionsmÀklare med ett mycket negativt rykte, peka mot Binary Uno.

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren, Binary Uno Det nĂ€mner inte dess reglering, sĂ„ vi tror att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Binary Uno, vi noterar att det erbjuder 5 kontotyper: Micro-kontot, Standardkontot, Premium-kontot, VIP-kontot och Elite-kontot.

Micro-konto: den lÀgsta initiala insÀttningen mÄste vara mellan $ 1.000 2.000 och $ 35 10, upp till XNUMX% insÀttningsbonus, grundutbildning kommer att ges, en kontoansvarig kommer att tillhandahÄllas, XNUMX dagliga signaler att investera, dagliga finansmarknadsuppdateringar.

Det följs av Standardkonto: Minsta initiala insÀttning mÄste vara mellan $ 2.000 och $ 5.000, upp till 50% insÀttningsbonus, avancerad utbildning kommer att ges, en kontoansvarig kommer att tillhandahÄllas, 20 dagliga signaler att investera, dagliga finansmarknadsuppdateringar och 2 riskfria investeringar .

Den tredje typen av konto Àr Premiumkonto: Minsta initiala insÀttning mÄste vara mellan $ 5.000 och $ 10.000, upp till 75% insÀttningsbonus, e-learning trading grundkursdiplom, 30 dagliga signaler, seniorkontoansvarig, dagliga finansmarknadsuppdateringar, 5 gratis investeringar frÄn risker

Detta följs av VIP-konto- Minsta initiala insÀttning mÄste vara mellan 10.000 100.000 och 100 10 dollar, upp till XNUMX% insÀttningsbonus, e-learning grundlÀggande handelsdiplom, obegrÀnsade dagliga signaler, en personlig analytiker, dagliga finansmarknadsuppdateringar, XNUMX riskfria investeringar.

Den sista typen av konto Àr Elite-konto- Minsta initiala insÀttning mÄste vara 100.000 150 $ eller mer, upp till 20% insÀttningsbonus, avancerad e-learningkurs, obegrÀnsad daglig signal, senior personlig analytiker, dagliga finansmarknadsuppdateringar, XNUMX riskfria investeringar.

Du kan se Ànnu fler funktioner om kontotyper i följande bild:

 

BinÀra Uno-kontotyper
NĂ„gra detaljer om Binary Uno-kontotyper

 

den plattformar att fungera som mÀklaren erbjuder Àr: Binary Unos egen plattform.

Vi fortsÀtter nu med att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för nÀringsidkaren som Binary Uno-mÀklaren tillhandahÄller sina kunder pÄ sin webbplats.

Binary Uno webbplats
Binary Uno webbplats

Binary Uno tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser: det har ett utbildningscenter med olika förklarande videor om plattformen, tillgÀngliga instrument, investeringsstrategier och investeringar i allmÀnhet, ekonomisk kalender, pivot-kalkylator och retracement-kalkylator, bland andra verktyg.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om Binary Uno-mÀklaren

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta mÀklaren eller se deras webbplats sjÀlv.

webbplats: www.binaryuno.com/en/

Telefonnummer: +34 93 522 76 44 (Spanien) och +44 20 367 017

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt mÀklarens rykte Àr oklart, men vi föreslÄr försiktighet Varför? Det Àr en oreglerad mÀklare, den Àr ocksÄ en del av Smart Choice Zone LP, dÀr Toroption (en annan mÀklare med binÀra optioner med ett mycket dÄligt rykte) ocksÄ var en del.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Binary Uno? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

13 kommentarer om «BinÀr Uno: Betyg och kommentarer»

 1. carlos svar

  Det hÀnde exakt samma sak som Carlos, men med mindre investeringar.
  Jag kunde inte gÄ in igen och den som ringer fick mig att investera nÀstan hela fonden och jag satt kvar med mycket liten balans som inte var vad de sjÀlva rekommenderade, vilket lÀmnade en viktig balans för att kunna investera.
  Tidigare ville jag göra ett test för att ta bort en del av botten och det var inte möjligt.
  Besviken ocksÄ

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack för att du delar din erfarenhet med Binary Uno. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 2. carlos svar

  För ett Är sedan gjorde jag nÄgra rörelser, jag följde en rekommendation frÄn mÀklaren som ringde mig och föreslog att göra nÄgra investeringar runt 1000, jag förlorade nÀstan allt eftersom det var vÀldigt lite fond kvar. Allt detta genom applikationen pÄ mobiltelefonen.
  Sedan ringde han mig och föreslog att jag skulle göra en större investering pÄ 2500 dollar, eftersom jag inte gick med pÄ det, en kort stund senare kunde jag inte lÀngre komma in pÄ mitt konto.

  Vid nÄgon tidpunkt ville jag fÄ 100 USD som bevis pÄ att det fungerade, men jag kunde inte.

  nedslÄende

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack för dina kommentarer, det Àr verkligen synd vad du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du först kom över Binary Uno? Om du har mer information om företaget, vÀnligen dela det med oss.

   HĂ€lsningar.

 3. Eduardo Salas Bencomo svar

  Samma sak hÀnde mig med Carlos Rivera, jag hade bara handlat med början pÄ 1.250 3.500 USD och sÄ smÄningom ökat det till 1.000 5.000 USD, sÄ denna person ringer till mig nÀr jag begÀr ett uttag pÄ XNUMX XNUMX och han sÀger till mig att först nÀr jag har XNUMX de ger mig ett tillbakadragande av tusen, totalt sÀger mig att han kommer att hjÀlpa mig att vÀxa min balans men fÄr mig att förlora allt, de Àr ett avskyvÀrt bedrÀgeri och de lÄter dig inte dra tillbaka Àven nÀr du bara ökar din balans.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Eduardo, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med Binary Uno med oss, det Àr verkligen synd vad du nÀmner ... Kommer du ihÄg hur du först kom över den hÀr mÀklaren?

   En hÀlsning.

 4. George Roses svar

  Jag gjorde en investering pÄ 1000 dollar och kontoansvarig utan tillstÄnd tog ut 2000 dollar, jag har begÀrt flera gÄnger att ta ut ett belopp och ingen ger mig svar, inte ens min kontoansvarige, han vill bara att jag ska förhandla och hanterar inte det uttag jag begÀr.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jorge, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Binary Uno med oss. Hur Àr det sÄ att "utan tillstÄnd" tar jag 2000 dollar frÄn dig? Kommer du ihÄg hur du hittade det hÀr företaget?

   En hÀlsning.

 5. Cristina Morales svar

  I mars gjorde jag en lÀgsta investering pÄ 250 $ och de tilldelade mig en spansk kontoansvarig som gjorde det bra men ringde nÀr han ville och han ville, jag fick ha 350 US $ som jag klagade, de tilldelade mig en annan kontoansvarig Och dÀrifrÄn blev det vÀrre och vÀrre eftersom de slutade ringa mig helt i flera mÄnader.
  Jag ber att ta vad jag har och ta ut och de sÀger till mig att min kontoansvarige mÄste godkÀnna men jag hade inte en. En dag ringer en annan chef till mig, en viss Carlos Rivera som sÀger att jag mÄste förhandla för att kunna gÄ i pension. SÄ det fÄr mig att förlora hÀlften av vad jag hade och nu ber de mig att handla, jag vill inte ... och han hotar att jag sÀger att han kommer att stÀnga mitt konto om jag inte gör affÀrer men de ge mig inte tillbaka den klara U $ S 175 som jag har och nej jag vet till vilken instans jag kan göra ett klagomÄl-

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Cistinia, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med oss, för problemet med klagomÄlet Àr att det Àr en icke-reglerad mÀklare sÄ att du inte skyddas exakt av nÄgon instans, det Àr dÀrför vi alltid rekommenderar att du arbetar med en reglerad mÀklare . Det beror ocksÄ pÄ var du Àr. Var kommer du ifrÄn?

   En hÀlsning.

 6. Loly svar

  I juni gjorde jag en investering pÄ 3000 euro och Gan försvann, jag vet inte vad jag ska göra och svarar inte pÄ posten för en vistelse

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Loly, det Àr verkligen synd att höra detta, jag hoppas att du kan berÀtta mer ... Kommer du ihÄg till exempel hur du hittade Binary Uno?

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *