Binatrex kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Binatrex (även kallad binatrex.com), är en CFD-mäklare. Rekommenderas Binatrex verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskade Binatrex. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

 

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att de är baserade i: förment USA, Japan, Storbritannien och Singapore men vi tror att de inte är riktigt baserade där, eftersom vi inte kunde hitta reglerna för Storbritannien, inte heller för USA, eller bestämmelserna i de övriga länder där de nämner att de har en bas, som de borde ha om de verkligen har en bas där. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, så vi tror att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Binatrex, vi noterar att de inte riktigt ger information om att ha olika planer eller kontotyper.

Plattformarna att fungera som Binatrex erbjuder är: BINX 3.5-plattform.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Binatrex tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Binatrex webbplats
Binatrex webbplats

Binatrex tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, förklaring av några grundläggande begrepp i investeringsvärlden, inte mycket annat egentligen.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om binatrex |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: binatrex.com

Telefonnummer: + 1 909 734 1579

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på binatrex <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Binatrex-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var det är baserat, när vi letar efter recensioner om Binatrex kunde vi verkligen inte hitta någon, vilket får oss att tro att det är ett företag "nytt". Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Binatrex? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *