Kommentarer till BingBon

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Bingbon (även kallad spotfinex.com), är en Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas BingBon verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om BingBon ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det bingbon? ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: omnämnda.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper ger Bingbon, I detta fall, vi hittade ingen information som indikerar förekomsten av olika kontotyper.

La plattform att fungera som BingBon erbjuder är: BingBons egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som BingBon tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

BingBons webbplats
BingBons webbplats

Bingbon ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: förklaring om några grunder i handelsvärlden, FAQ-avsnitt, vissa utbildningsavsnitt, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Bingbon 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: bingbon.com

📞 Telefonnummer: har inte

📧 E-post: har inte

Du kanske undrar varför vi granskar BingBon. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för Invest ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Bingbon <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Bingbon är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Efter en analys rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det är ett företag som inte nämner sin plats, inte är registrerad eller reglerad, inte visar någon form av juridisk information på sin webbplats, dessutom söker mer information om BingBon vi hittade ett stort antal negativa recensioner. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2021 tillkom CNMV Bingbon till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för november 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om BingBon? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

5 kommentarer om «BingBon: Betyg och kommentarer»

 1. Jessica Vazquez svar

  Hej, bra eftermiddag.
  Jag heter Jessica Vázquez, marknadschef för BingX Latinamerika och Spanien (före Bingbon)

  Tyvärr har jag inte kunnat svara på frågorna från @JOHN J och @RAFA direkt,
  men jag bifogar min direkta kontakt för att ge den information och support du behöver.

  Å andra sidan skulle vi vilja tillhandahålla de nödvändiga resurserna för att ditt samhälle ska känna oss säkert, vi har redan skickat ett e-postmeddelande till din kontaktlänk och hoppas att vi kan prata snart.

  Med vänlig hälsning, Jessica Vázquez

 2. John J. svar

  De nämner inte ens var de är baserade där deras kontor är, i villkoren lägger de inte alls ... litar inte på den här typen av skalföretag

  tack och vänliga hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej John, tack för att du kommenterade BingBon. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 3. Rafa svar

  De svarar inte på meddelandena eftersom jag bad om att ta ut mina pengar, vad gör jag?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rafa, tack för att du kommenterade BingBon. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *