Bit Finance Kommentarer
I denna avdelning vi kommer att analysera Bit Finance (kallas även av namnet: bit-finance.io), är en mäklare av Forex, Criptomonedas y CFD. Rekommenderas Bit Finance verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Bit Finance ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det lite ekonomi ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Bit Finance nämner att vara del av: inga uppgifter om detta.

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att baseras på: det finns inga uppgifter om detta.

 

❌ Om vi ​​analyserar din reglering, Nämn inte ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Bit Finance är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Bit Finance noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton: Grundkonto, Silverkonto, Guldkonto och Platinumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $5.000, 150 omsättbara tillgångar, daglig / veckovis marknadsgranskning, handelsbonus (valfritt), lägre spridningar, Central Trading -undersökning, varningswidget, e -postvarningar, SMS -varningar.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $10.000, 150 omsättbara tillgångar, daglig / veckovis marknadsgranskning, handelsbonus (valfritt), lägre spridningar, Central Trading -undersökning, varningswidget, e -postvarningar, SMS -varningar.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $25.000, 150 omsättbara tillgångar, daglig / veckovis marknadsgranskning, handelsbonus (valfritt), lägre spridningar, Central Trading -undersökning, varningswidget, e -postvarningar, SMS -varningar.

Platinakonto: endast på inbjudan, 150 omsättbara tillgångar, daglig / veckovis marknadsgranskning, handelsbonus (valfritt), lägre spridningar, Central Trading -undersökning, varningswidget, e -postvarningar, SMS -varningar.

 

Bit Finance -kontotyper
Bit Finance -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Bit Finance erbjuder är: egen plattform.
 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Bit Finance tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Bit Finance webbplats
Bit Finance webbplats

Bit Finance ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: ekonomisk kalender, signaler, marknadsanalys, lite information om de produkter du erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Bit Finance 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: bit-finance.io

📞 Telefonnummer: + 141 847 63885

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Bit Finance. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Bit Finance ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Bit Finance är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett mycket otransparent offshore-skalföretag som inte erbjuder juridisk information, inte är registrerat någonstans (eller är registrerat i ett skatteparadis) och saknar reglering (icke-reglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 BCSC tillagt Bit Finance till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till BCSC: s varning från juli 2021 ⚠️

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Bit Finance? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Bit Finance: Betyg och kommentarer»

 1. Bernard svar

  Jag har läst en rapport från bcsc, de har dömts för att ha stulit pengar från många människor, jag kan fortfarande inte få tillbaka mina pengar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Bernardo, tack för din kommentar om Bit Finance. Denna mäklare är en SCAM. BCSC (Canadian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och inte regleras (Se länk ).

   Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   FRÅGA DINA PENGAR
   Hälsningar.

   -----------------------

   Hej Bernardo, tack för din kommentar om Bit Finance. Denna mäklare är en SCAM. BCSC (Financial Regulator of Canada) har redan varnat för dem, för bedrägerier och inte regleras (Se länk här )

   Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   KRAV DIN PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *