✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget Bit iPlex Ai är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Bit iPlex Ai och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsbitiplex.ai
???? företagetBitiplex LTD
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress Har inte
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressFrith St, Soho, London, W1D 5LD (falskt)
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 29 december 2022
FöretagstypKryptovaluta mäklare

Företag: Bit iPlex Ai ägs av Bitiplex LTD.

plats: Företaget nämner att vara lokaliserat i Storbritannien, men vi tror att detta är falsk information.

Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är Bit iPlex Ai?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Bit iPlex Ai är en kryptovalutamäklare.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

Bitiplex webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av Bit iPlex Ai-webbplatsen, som är bitiplex.ai. Fångsten gjordes i DECEMBER 2023.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +447418356970

iPlex Ai Bit Reglering

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklaren ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi pratar om en oreglerad mäklare. Vad betyder det? Det innebär att mäklarens kunder och alla deras pengar är utan någon typ av skydd. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

???? Slutbetyg av Bit iPlex Ai ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste funktionerna i Bit iPlex Ai och vi har kommit till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Den nämner att vara belägen på en plats som anses säker som Storbritannien, men vi tror att detta är falsk information som de försöker lura kunder med.

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

Utöver detta har företaget pyramidformiga egenskaper, var försiktig.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall CNMV, den spanska tillsynsmyndigheten). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Efter att ha tittat närmare på Bit iPlex Ai vill vi lyfta fram några viktiga problem som investerare bör vara medvetna om. Bristen på tydlig information om mäklarens verkliga plats, tillsammans med användningen av en falsk adress på Frith St, Soho, London, W1D 5LD, skapar osäkerhet och väcker allvarliga frågor om plattformens transparens och integritet. Avsaknaden av reglering är en avsevärd risk, eftersom det lämnar investerare utan nödvändigt skydd och tillsyn.

Bit iPlex Ais ogynnsamma rykte förstärker vår oro över potentiella drifts- och kundsupportproblem. Klagomålet från den spanska finanstillsynsmyndigheten CNMV lägger till en ytterligare nivå av allvar och påpekar att mäklaren agerar i strid med etablerade regler.

Misstanken om att Bit iPlex Ai kan vara inblandad i ett pyramidspel är också en anledning till oro. Pyramidspel är kända för sin bristande hållbarhet och den potentiella risken för förlust av medel för investerare.

Sammanfattningsvis är vår starka rekommendation att investerare undviker alla relationer med Bit iPlex Ai. Försiktighet och noggrant val av investeringsplattformar är avgörande för att skydda dina investeringar och säkerställa en säker och positiv finansiell upplevelse.

uppdateringar

Bit iPlex Ai Nyheter:

datum Uppdatering – nyheter
December 2023Klagomål mot Bit iPlex Ai finansiell tillsynsmyndighet CNMV
juni 2024Klagomål mot Bit iPlex Ai finanstillsynsmyndigheten AMF, franska finansmyndigheten

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”9140″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Bit iPlex Ai.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Bit iPlex Ai

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Bit iPlex Ai

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Bit iPlex Ai?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Bit iPlex Ai?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Bit iPlex Ai pålitlig?

Nej, Bit iPlex Ai är inte ett pålitligt alternativ för att investera. Bristen på information om dess faktiska läge, frånvaron av reglering, det allmänna dåliga ryktet och klagomålet från den spanska finanstillsynsmyndigheten CNMV, tillsammans med misstanken om ett pyramidspel, tyder på betydande risker. Vi rekommenderar starkt att investerare undviker Bit iPlex Ai och letar efter säkrare och mer reglerade alternativ på finansmarknaden. Säkerheten för din investering är vår högsta prioritet.

Hur får man tillbaka pengar från Bit iPlex Ai?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Bit iPlex Ai: Åsikter OCH KOMMENTARER – ÄR DET EN BLUFF?»

 1. Brittany svar

  De vill att jag ska investera med dem, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Brithany, tack för att du skrev om Bit iPlex Ai. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *