✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

Grundläggande information

🌐 webbplatsbit-wise.co
???? företaget*Nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 Adress– 400 Montgomery St, San Francisco, CA 94111, USA
-10 Lower Thames Street, London EC3R 6AF, Storbritannien
-Bahnhofstrasse 10, 8001 Zürich, Schweiz
🕑 Webbplatsens ålderWebbplats registrerad på:
2024-01-16
FöretagstypKryptovaluta, CFD:er, Forex och råvarumäklare

Vad är Bit-Wise?

Efter att ha gjort en sökning på webben kan vi dra slutsatsen att Bit Wise är en mäklare som erbjuder ett brett utbud av tjänster, som omfattar kryptovalutor, cpå kontrakt för skillnader (CFD), valutor (valuta) och råvaror. Denna mångfald av alternativ tyder på att Bit Wise positionerar sig som en heltäckande mellanhand på finansmarknaden, vilket ger sina kunder möjlighet att få tillgång till olika tillgångar och marknader.

Kontotyper

Företaget tillhandahåller tydlig och detaljerad information om de 5 typer av konton det erbjuder.

kontonInvesteringar
Básico$5,000
silver$25,000
Guld$50,000
Priviligerat konto$100,000
Svart kontoKontakta din finansiella rådgivare***

Information på webben

lite klok hemsida

Här visar vi dig en skärmdump av webbplatsen för Lite klokt, vilken www.bit-wise.co Infångningen gjordes i Juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha genomfört en datasökning kunde vi observera informationen som visas på webbplatsen för Bitvis. Vi hittade ett telefonnummer (+41 22 501 31 07) och en e-postadress ([e-postskyddad]). Dessutom nämner företaget flera geografiska platser där det säger sig ha en närvaro.

*Bit-Wise Regulation

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats Bit Wise har ingen typ av reglering, vilket skapar en brist på tydlighet och förtroende för investerare. Avsaknaden av reglering tyder på att företaget inte har tillräckligt stöd, vilket innebär att det inte erbjuder de nödvändiga garantierna för att skydda sina kunder. Denna brist på regulatorisk tillsyn ger en bild av liten transparens, vilket gör företaget mindre pålitligt för dem som söker en säker och pålitlig miljö för sina investeringar.

???? Slutlig Bit-Wise Rating????

uppdateringar

Lite kloka nyheter:

datum Uppdatering – nyheter
juni 2024Klagomål mot Bit-Wise av den tyska finanstillsynsmyndigheten

Bit-Wise är ett företag som redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter.

Vi rekommenderar att du är mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Bit-Wise

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital om du har blivit lurad, ger vi dig en komplett guide som hjälper dig i denna process. I avsnittet med vanliga frågor nedan har vi inkluderat detaljerade råd och specifika steg du kan vidta för att försöka få tillbaka dina pengar.

Hur man rapporterar Bitvis

Genom att gå igenom det här avsnittet kan du förstå dina rättigheter som konsument och vidta rätt åtgärder. Tveka inte att använda dessa resurser för att rapportera företaget och söka en tillfredsställande lösning på ditt problem. I avsnittet med vanliga frågor kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Bitvis?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Vi har förberett en rankning av de bästa mäklarna som vi rekommenderar. Du kan se hela listan här: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag anmäla Bitvis?

För att rapportera Bit-Wise måste du kontakta ditt lands finanstillsynsmyndighet. Den enhet som ansvarar för finansiell tillsyn kommer att variera beroende på din plats. Dessutom kan du lämna oss en kommentar om denna recension och vi kommer att kontakta dig för att hjälpa dig i processen.

¿Es Bitvis pålitlig?

Vi är ledsna att vi inte kan bekräfta detta, Bit Wise erbjuder flera finansiella tjänster, men det är oreglerat och presenterar vilseledande information om sina platser. Dess webbplats registrerades nyligen och har rapporterats av den tyska finanstillsynsmyndigheten BaFin. Därför rekommenderas försiktighet när du betraktar det som ett investeringsalternativ.

Hur man får pengar från Bitvis?

Om du vill veta hur du återvinner ditt kapital, erbjuder vi dig en komplett guide om processen att återvinna pengar från ett bluffföretag. Vi förklarar varje steg i detalj så att du kan få tillbaka dina pengar effektivt här.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Bit-Wise: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Lucas svar

  Det här företaget kommer att lura dig. Min man blev lurad, gör inte det, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lucas, tack för att du skrev om Bit-Wise. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *