bitbank recensioner

Bitbank analys

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera bitbank (kallas även med namnet: bitbank.cc), Det handlar om en Valutaväxling. Rekommenderas verkligen bitbank för att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det ett säkert utbyte? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om bitbank ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: är bitbank en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det ett reglerat utbyte?

 • bitbank nämner att vara en del av bitbank inc.
 • Angående din plats, företaget nämner inte var det är baserat.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att bitbank inte nämner någon reglering.

UPPMÄRKSAMHET: bitbank är en börs INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera typer av konton som erbjuds av bitbank, i det här fallet noterar vi att det inte erbjuder kontotyper.

La plattform att fungera som bitbank använder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som bitbank tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för utbytet.

bitappuniverse webbplats
bit banks hemsida

bitbank tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av de tjänster den erbjuder, ordlistor, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information bitbank

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: bitbank.cc
 • 📞 Telefonnummer: har inte
 • 📧 E-post: kontakt från webbsidan

Du kanske undrar varför vi granskar bitbank. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på bitbank

Avslutar detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att Bitbank-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha undersökt detta företag råder vi dig att vara försiktig: det är ett olagligt företag (som inte har tillstånd att ta emot pengar eller ta emot nya kunder), vi tror att det etablerades för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk.

Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information om företaget, det visar inte uppgifter om dess registrering eller den verkliga platsen för dess kontor.

Utöver detta saknar det reglering (det är ett oreglerat företag).❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt att ta risken när det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad börs, när man kan investera med en börs som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är börsreglering, det vill säga, det är förmodligen den viktigaste egenskapen i varje utbyte; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med denna börs? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av detta utbyte.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av börsen kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om bitbank? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «bitbank: betyg och kommentarer»

 1. ANONYM svar

  Det här företaget svarar inte på mina meddelanden. vad jag gör?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ANONYM, tack för att du skriver om bitbank. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.