✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

Vi kommer att berätta om vi anser att Bitcoin-farming är ett säkert eller opålitligt företag i det här avsnittet. Se till att kolla in vår fullständiga analys för en fullständig förståelse!

Vi har genomfört en uttömmande analys av webbplatsen, där vi tittar på varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när man väljer en bra mäklare, såsom dess placering, företaget den tillhör, dess reglering och dess rykte.

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Bitcoin-odling och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsbitcoin-farming.com
???? företaget* Den nämner inte vilket företag den tillhör.
⚖️ regleringNämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressOmnämner att de finns på 22 Baker Street, London, Storbritannien
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2022-09-29
FöretagstypKryptovaluta mäklare

Företag: ⚠️ Bitcoin-farming avslöjar inte sitt medlemskap i något företag. Det är viktigt att vara försiktig med denna brist på transparens.

Plats: ⚠️ Även om företaget påstår sig vara lokaliserat i Storbritannien, finns det skäl att ifrågasätta sanningshalten i detta påstående.

Vår granskning har fått oss att vara oroliga över flera funktioner hos detta företag.

Vad är Bitcoin-odling?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Bitcoin-farming är en: kryptovalutamäklare .

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

typer av kontonMINIMAL UNDERVISNING
Gold$1500 
Silver$200 
orbit$500 
Grundläggande$350 
Diamant$3500 
VIP$5000 

Information på webben

bitcoin farming webbplats 1

Här visar vi dig en skärmdump av Bitcoin-farming-webbplatsen, som är bitcoin-farming.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +12172203342

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

Bitcoin-odlingsreglering

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Situationen som mäklaren presenterar för oss är extremt oroande; Den ger ingen information om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi står inför en oreglerad mäklare. Vad innebär detta? Det gör att mäklarens kunder och deras fonder är helt hjälplösa. Det betyder att om mäklaren har dåliga avsikter kommer du förmodligen inte att kunna få tillbaka dina pengar. Vi ber dig vara extremt försiktig när du har att göra med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du litar på ett företag utan någon reglering eller skydd!

???? Slutlig värdering av Bitcoin-odling ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Bitcoin-odling och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De rapporterar att de befinner sig i Storbritannien, en plats som anses säker, men det verkar för oss som om denna information kan vara vilseledande och inte helt korrekt för kunderna.

reglering: Genom att inte ge information om dess reglering verkar detta företag vara oreglerat, vilket tyder på en anmärkningsvärd brist på tydlighet och professionalism.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall FCA, den brittiska tillsynsmyndigheten). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Bitcoin-farming presenterar sig som en kryptovalutamäklare som förmodas lokaliserad i Storbritannien, ett land erkänt för sin ekonomiska säkerhet. Det finns dock skäl att tro att denna information kan vara vilseledande och inte helt korrekt. Bristen på transparens när det gäller dess reglering tyder på att detta företag inte är reglerat, vilket tyder på en anmärkningsvärd brist på tydlighet och professionalism.

Dessutom har företaget rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive UK FCA. Detta förstärker oron för legitimiteten och tillförlitligheten av Bitcoin-odling. Frånvaron av information om den enhet som den är en del av förvärrar misstroendet ytterligare. Därför rekommenderas extrem försiktighet när man överväger alla typer av affärsrelationer med detta företag, eftersom bristen på adekvat reglering och klagomål från stora tillsynsmyndigheter pekar på betydande potentiella risker för investeringar och finansiella transaktioner.

🚨🚨 Sammanfattningsvis: Av nämnda skäl anser vi att detta företag saknar seriositet och trygghet. Det är viktigt att vara mycket försiktig inför de många oroande tecken det uppvisar. 🚨🚨

uppdateringar

Bitcoin-farming nyheter:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot Bitcoin-farming finanstillsynsmyndigheten FCA

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av Bitcoin-farming.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man återställer pengar lurade av Bitcoin-odling

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Bitcoin-farming

Om du inte är nöjd med tjänsten som tillhandahålls av företaget och vill rapportera den av någon anledning, ger vi dig det bästa sättet att göra det i avsnittet FAQ nedan.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Bitcoin-odling?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Bitcoin-farming?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Bitcoin-odling pålitlig?

Nej. Bitcoin-farming är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: Bitcoin-farming påstår sig vara beläget i Storbritannien, en plats som anses säker, även om denna information kan vara vilseledande och inte nödvändigtvis korrekt för kunder. Frånvaron av detaljer om dess reglering tyder på att detta företag verkar utan tillsyn, vilket tyder på en anmärkningsvärd brist på tydlighet och professionalism. Det är viktigt att notera att Bitcoin-odling har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive UK FCA. Extrem försiktighet rekommenderas när du handlar med detta företag. Vidare nämner de inte vilket företag de tillhör, vilket betecknar en tydlig brist på seriositet och transparens.

Hur får man tillbaka pengar från Bitcoin-farming?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Bitcoin-farming: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Carlos svar

  Jag har hört bra saker om dem, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Carlos, tack för att du skriver om Bitcoin-farming. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *