✔️ Information granskad och uppdaterad i december 2023 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget BITCOIN 360 AI är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om BITCOIN 360 AI och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsbitcoin-360-ai.com, bitcoin-360-ai.co, the-bitcoin360-ai.com, bitcoin360-ai.co, bitcoin360ai.com
???? företaget*Nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail addressHar inte
📈 PlattformBitcoin 360 AI
📌 AdressOkänd
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 24 augusti 2022, 16 maj 2022, 18 augusti 2022, 23 augusti 2022, 15 augusti 2022
FöretagstypRegistreringswebbsida // Kundregistreringswebbplats

företaget: BITCOIN 360 AI nämner inte vilket företag den tillhör. Var mycket försiktig, vi märker en tydlig brist på transparens

Plats: BITCOIN 360 AI nämner inte var det finns, att lita på ett företag som inte nämner var det finns är mycket farligt, var försiktig. Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är BITCOIN 360 AI?

Till att börja, Bitcoin 360 Ai är inte en mäklare i sigDet är snarare en webbplats som används av olika investeringsbolag för att få information från alla personer som registrerar sig genom registreringsformuläret på denna webbplats.

Information på webben

bitcoin webbplats ai 1
Här visar vi dig en skärmdump av BITCOIN 360 AI-webbplatsen, som är bitcoin-360-ai.com. Fångsten gjordes i NOVEMBER 2023.
bitcoin ai2 webbplats
Här visar vi dig en skärmdump av BITCOIN 360 AI-webbplatsen, som är bitcoin-360-ai.co. Fångsten gjordes i NOVEMBER 2023.
bitcoin aieli webbplats
Här visar vi dig en skärmdump av BITCOIN 360 AI-webbplatsen, som är the-bitcoin360-ai.com. Fångsten gjordes i NOVEMBER 2023.
bitcoin webbplats aieli2
Här presenterar vi en skärmdump av BITCOIN 360 AI-webbplatsen, som är bitcoin360-ai.co. Fångsten gjordes i NOVEMBER 2023.
Bitcion 360 AI-webbplats

Här presenterar vi en skärmdump av BITCOIN 360 AI-webbplatsen, som är bitcoin360ai.com. Fångsten gjordes i JUNI 2023.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Detta företag tillhandahåller inga kontaktuppgifter; Inget mejl eller telefonnummer. Vad betyder det här? Att ett företag inte lämnar kontaktuppgifter är ett mycket dåligt tecken. Föreställ dig att du har ett problem eller klagomål och att du inte har något sätt att kontakta dem. Det låter riktigt illa, eller hur?

*BITCOIN 360 AI-reglering

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

I den här typen av företag är reglering inte nödvändig som det skulle vara i en mäklare.

???? Slutlig värdering av BITCOIN 360 AI ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste funktionerna i Bitcoin 360 Ai och vi har kommit till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Det nämns inte var den ligger.

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall AMF) Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Företaget nämner inte heller något kontaktsätt; Om du behöver kontakta dem för en nödsituation, hur gör du det? Var försiktig.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Bristen på kontaktmedel är en oroande aspekt, eftersom företaget inte tillhandahåller något tydligt sätt att kommunicera. Denna brist väcker viktiga frågor om hur du skulle kunna lösa nödsituationer eller problem om de uppstår. Dessutom avslöjar frånvaron av detaljer om företagets tillhörighet en anmärkningsvärd brist på seriositet och transparens, vilket bör övervägas med försiktighet innan man interagerar med dem.

Bitcoin 360 Ai är en webbplats som används av olika investeringsbolag för att samla in data från register. Dess brist på säkerhet och transparens är dock uppenbar genom att inte avslöja dess fysiska plats eller detaljer om dess reglering. Denna brist på information tyder tydligt på att detta är ett oreglerat företag på det finansiella området, vilket innebär en betydande risk för dem som överväger att engagera sig.

Även om Bitcoin 360 Ai inte passar profilen för en konventionell mäklare, är det viktigt att överväga frånvaron av reglering i dess verksamhet. Eftersom den inte fungerar som en finansiell mellanhand är denna typ av plattform inte föremål för samma rigorösa regler som styr traditionella mäklare på finansmarknaderna.

Kort sagt, även om Bitcoin 360 Ai inte fungerar som en mäklare i traditionell mening, väcker bristen på transparens, säkerhet och brist på regulatorisk information varningssignaler. Det är viktigt att iaktta noggrann försiktighet och göra en detaljerad analys innan du använder denna plattform, eftersom bristen på reglering inte garanterar säkerhet eller trovärdighet i dess verksamhet.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

BITCOIN 360 AI-video

uppdateringar

Nyheter om BITCOIN 360 AI:

datum Uppdatering – nyheter
Augusti 2023Klagomål mot Bitcoin 360 Ai från AMF.

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

Vad tycker du om Digitalelitemarkets? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av BITCOIN 360 AI.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av BITCOIN 360 AI

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar BITCOIN 360 AI

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till BITCOIN 360 AI?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera BITCOIN 360 AI?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är BITCOIN 360 AI pålitlig?

Nej. BITCOIN 360 AI är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: det nämner inte dess läge och bristen på reglering skapar mycket osäkerhet. Utöver detta är det omöjligt att kontakta dem vid behov. Alla deras webbplatser är nya, det betyder att de inte har någon meritlista och inte heller skapar förtroende. Företaget har sagts upp av tillsynsmyndigheter. VAR VÄLDIGT FÖRSIKTIG

Hur får man tillbaka pengar från BITCOIN 360 AI?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

32 kommentarer om «Bitcoin 360 Ai: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Adrian Belleti svar

  Om du vill ha hjälp med att få tillbaka dina kapitalmedel, pröva chatten på denna webbplats eller denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG, det fungerade för mig och jag fick tillbaka mina pengar.

  tack!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Adrian, tack för din kommentar, många har haft samma tur som du.

   Hälsningar.

 2. dan svar

  Hur lyckades du återställa det?

  Det hände mig precis att jag har gjort en betalning på 250 euro och jag har gett lite data till en sida med samma egenskaper som "BITCOIN 360 AI", men den heter "immediatecode360"

  Jag skulle vilja veta om jag fortfarande har tid att få tillbaka mina pengar och hur? Jag har ännu inte gjort några operationer med dem, bara insättningen på 250 € på kontot som de sa åt mig att öppna på tradecentrix .net-sidan

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Dan, i slutändan är alla namn du nämner här dedikerade till att lura sina kunder, du bör inte falla i deras fälla.

   Hälsningar.

 3. dan svar

  Hur lyckades du återställa det?
  Det hände mig precis att jag har gjort en betalning på 250 euro och jag har gett lite data till en sida med samma egenskaper som "BITCOIN 360 AI", men den heter "immediatecode360"

  Jag skulle vilja veta om jag fortfarande har tid att få tillbaka mina pengar och hur? Jag har ännu inte gjort några operationer med dem, bara insättningen på 250 € på kontot som de sa åt mig att öppna på tradecentrix.net-sidan

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Dan, om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 4. Malak svar

  Tack för den detaljerade analysen. Jag lyckades återställa det jag trodde att jag hade förlorat

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Malak, FANTASTISKT!!!, vad glad du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du betalar med ditt kort, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recension och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här: FRÅGA DINA PENGAR

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 5. Edu svar

  Var mycket försiktig med dessa jävlar, du registrerar dig hos dem och sedan börjar tusentals (BEDÄRLIGA) investeringsbolag ringa dig för att erbjuda dig snabba och riskfria vinster. Jag investerade med två av dessa företag eftersom de ringde mig mer än 10 gånger om dagen och de båda lurade mig. Så var verkligen mycket försiktig. De är farliga bedragare. De vill bara ha dina pengar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Edu, tack för att du kommenterar Bitcoin 360 AI. Den här mäklaren är en SCAM. AMF (Frankrikes finanstillsynsmyndighet) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se AMF -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR
   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.