I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i BitcionExpertTraders. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om BitcionExpertTraders och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsbitcoinexpertevenings.com
???? företaget*BITWISE TRADING
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformBitcionExpertTraders
📌 Adress4600 East Washington Street, Suite 305, Phoenix, AZ 85034, USA

⚠️ BitcionExpertTraders ägs av företaget BITWISE TRADING ligger i USA, farligt för sina kunder på grund av dess bristande reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en opålitlig plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera kontotyperna som erbjuds av BitcionExpertTraders, i det här fallet observerar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

BitcionExpertTraders webbplats

BitcionExpertTraders ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, personliga erfarenheter, livediagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Slutlig utvärdering av BitcionExpertTraders ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED BitcionExpertTraders.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om BitcionExpertTraders:

datumUppdatering – nyheter
Oktober 2022Vi får ett stort antal meddelanden från BitcionExpertTraders kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.

Användarrecensioner

Vad tycker du om BitcionExpertTraders? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med BitcionExpertTraders.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av BitcionExpertTraders

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar BitcionExpertTraders

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera BitcionExpertTraders?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är BitcionExpertTraders en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att BitcionExpertTraders är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är BitcionExpertTraders pålitliga?

Nej. BitcionExpertTraders är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från BitcionExpertTraders?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till BitcionExpertTraders?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är BitcionExpertTraders en bluff? 2022 recensioner»

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Gastón, tack för att du kommenterar BitcoinExpertTraders. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR
   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.