Kommentarer om Bitcoinwelt
I denna avdelning vi kommer att analysera Bitcoinwelt (kallas även med namnet: bitcoinwelt.co), är en mäklare av Forex y CFD. Rekommenderas Bitcoinwelt verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Bitcoinwelt Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är bitcoinwelt ⚠️ en säker mäklare? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Bitcoinwelt nämner att vara del av: inga uppgifter om detta.

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att baseras på: det finns inga uppgifter om detta.

 

❌ Om vi ​​analyserar din reglering, de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Bitcoinwelt är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Bitcoinwelt noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton: Startkonto, Premium -konto och företagskonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Startkonto: minsta initiala insättning på $250, personlig kontohanterare, Trader Expert, tillgänglig hävstång 1: 100, sprider sig från 1.0 pip, provision.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $2.500, personlig kontohanterare, Trader Expert, tillgänglig hävstång 1: 100, sprider sig från 1.5 pips, provision.

Företagskonto: minsta initiala insättning på $25.000, personlig kontohanterare, Trader Expert, utnyttja upp till 1: 200, spridningar från 0.0 pip, provision.

Typer av Bitcoinwelt -konton
Typer av Bitcoinwelt -konton

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Bitcoinwelt erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som Bitcoinwelt tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Bitcoinwelt webbplats
Bitcoinwelt webbplats

Bitcoinwelt ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: livediagram, nyheter, informativa artiklar, en förklaring av produkterna som den erbjuder, bland andra.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Bitcoinwelt 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: bitcoinwelt.co

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Bitcoinwelt. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Bitcoinwelt ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Bitcoinwelt är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett mycket otransparent offshore-skalföretag som inte erbjuder juridisk information, inte är registrerat någonstans (eller är registrerat i ett skatteparadis) och saknar reglering (icke-reglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i augusti 2021 tillsatt FINMA Bitcoin Welt till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FINMA: s varning i augusti 2021 ⚠️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 tillkom BaFin (Tyskland) Bitcoin Welt till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till BaFins varning från september 2021 ⚠️

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Bitcoin Welt? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Bitcoinwelt: Betyg och kommentarer»

 1. Viktor brunnar svar

  VARNA! FINMA HAR ALLTID VARNAT MOT DENNA MÄKLARE, DET ÄR EN LUGG, KOM INTE NÄR, JAG HAR GJORT KLAGOMÅL I 2 MÅNADER OCH JAG HAR STADIG INTE KAN FÅ MINE PENGAR TILLBAKA, OM NÅGON HAR GJORT DET JAG BEHÖVER EN HAND

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Viktor Wells, tack för din kommentar om Bitcoinwelt. Denna mäklare är en SCAM. FINMA (schweizisk finansregulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och inte regleras (Se FINMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *