Bitfinex kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera Bitfinex (även kallad bitfinex.com), en Cryptocurrency exchange-plattform. Rekommenderas verkligen Bitfinex för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det ett säkert utbyte? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade Bitfinex. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

✅ Plattformen nämner att vara en del av: iFinex Inc.

 

✅ När det gäller din läge, Bitfinex nämner att de är baserade i: Hong Kong.

 

✅ Om vi ​​analyserar Bitfinex-reglering, vi ser att det inte regleras av någon kropp.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Bitfinex ser vi att webbplatsen inte nämner någon information om att äga olika typer av konton.

La plattform att fungera som Bitfinex erbjuder är: egen plattform.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Bitfinex tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för utbytet.

Bitfinex webbplats
Bitfinex webbplats

Bitfinex tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, ekonomisk kalender, senaste nyheter, utbildningssektioner och hjälp för oerfarna, men tyvärr finns det inte på spanska.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Bitfinex |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: bitfinex.com

Telefonnummer: har inte*

E-post: har inte*

*Det är möjligt att kontakta direkt från webbplatsen (kontakta oss)

>>> Bedömning på Bitfinex <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Bitfinex är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter en analys kan vi säga att vi står inför ett säkert utbyte, som kan lita på, eftersom det är en av de viktigaste kryptovalutaplattformarna i världen, den har en mycket hög likviditet, vilket visar användarnas förtroende. Dess portfölj innehåller ett brett utbud av kryptovalutor. Dessutom har vi hittat många kommentarer från personer som är nöjda med detta utbyte.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med Bitfinex? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är en klient till börsen.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av börsen kan rösta.

 

Vad tycker du om Bitfinex? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

En kommentar till «Bitfinex: Betyg och kommentarer»

  1. Trader svar

    För tillfället har jag inte haft problem, jag kommer att kommentera igen om något går fel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *