Annonsera med oss

Bitfreezy kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren Bitfreezy (Ă€ven kallad bitfreezy.com), Ă€r en Forex-, CFD- och Cryptocurrency-mĂ€klare. Rekommenderas verkligen Bitfreezy för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Bitfreezy. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: Bitfreezy Financials LLC.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Bitfreezy, vi noterar att de inte riktigt ger information om att Ă€ga olika kontotyper.

Plattformarna att fungera Bitfreezy-erbjudanden Àr: MT5-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för nÀringsidkaren som Bitfreezy tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjÀlp som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

Bitfreezy webbplats
Bitfreezy webbplats

Bitfreezy tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: nÄgra live-diagram, förklaring av nÄgra av de finansiella produkter som Bitfreezy erbjuder, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

| Annan information om Bitfreezy |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: bitfreezy.com

Telefonnummer: + 1 (419) 982-2312

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pĂ„ Bitfreezy <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Anser vi att Bitfreezy-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr en oreglerad mÀklare, den Àr baserad i osÀkra lÀnder nÀr man letar efter recensioner om Bitfreezy Vi kunde inte hitta nÄgra recensioner, vilket fÄr oss att tro att detta Àr ett "nytt" företag. Vi föreslÄr att du Àr försiktig. CNMV, Spaniens finansiella tillsynsmyndighet, har varnat för Bitfreezy

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Bitfreezy? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «Bitfreezy: Betyg och kommentarer»

 1. STELA SILVA svar

  Jå möter 2 mÄnader att vi inte fÄr nÄgot frÄn Bitfreezy Àr att vi vinner dig frÄn andra till sjÀtte, vÄr senaste tjÀnst var den 06/03/20

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Stela: "Det har gÄtt tvÄ mÄnader sedan vi fick nÄgot frÄn Bitfreezy och intÀkterna Àr frÄn mÄndag till fredag, vÄrt senaste uttag var den 2/6/3"

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Stela, tack för att du delar din erfarenhet med Bitfreezy, Àven om du har haft en bra upplevelse med det hÀr företaget, rekommenderar vi att du inte investerar med dem sedan, BitFreezy Àr en oreglerad mÀklare baserad i lÀnder som Saint Vincent och Grenadinerna, enligt vÄr Äsikt Àr detta mycket farligt.

    hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *