Bux mäklare

Bitfreezy kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Bitfreezy (även kallad bitfreezy.com), är en Forex-, CFD- och Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas verkligen Bitfreezy för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Bitfreezy. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Bitfreezy Financials LLC.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Bitfreezy, vi noterar att de inte riktigt ger information om att äga olika kontotyper.

Plattformarna att fungera Bitfreezy-erbjudanden är: MT5-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Bitfreezy tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Bitfreezy webbplats
Bitfreezy webbplats

Bitfreezy tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, förklaring av några av de finansiella produkter som Bitfreezy erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om bitfryst |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: bitfreezy.com

Telefonnummer: + 1 (419) 982-2312

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på bitfryst <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Anser vi att Bitfreezy-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder när man letar efter recensioner om bitfryst Vi kunde inte hitta några recensioner, vilket får oss att tro att detta är ett "nytt" företag. Vi föreslår att du är försiktig. CNMV, Spaniens finansiella tillsynsmyndighet, har varnat för bitfryst

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Bitfreezy? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

4 kommentarer om «Bitfreezy: Betyg och kommentarer»

 1. STELA SILVA svar

  Já möter 2 månader att vi inte får något från Bitfreezy är att vi vinner dig från andra till sjätte, vår senaste tjänst var den 06/03/20

  • Rekommenderade mäklare svar

   Stela: "Det har gått två månader sedan vi fick något från Bitfreezy och intäkterna är från måndag till fredag, vårt senaste uttag var den 2/6/3"

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Stela, tack för att du delar din erfarenhet med Bitfreezy, även om du har haft en bra upplevelse med det här företaget, rekommenderar vi att du inte investerar med dem sedan, BitFreezy är en oreglerad mäklare baserad i länder som Saint Vincent och Grenadinerna, enligt vår åsikt är detta mycket farligt.

    hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.