BITINKA kommenterar

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren BITINKA (även kallad bitinka.com), är en Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas verkligen BITINKA för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av BITINKA. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: de nämner det inte.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att ha bas i: de nämner det inte. Uppdatering: på sin Facebook nämner de att de är baserade i Peru, på sin Linkedin nämner de att de har kontor i Argentina, Brasilien, Spanien, Hongkong och Peru, men i inget fall nämner de den specifika platsen. Vi tror att de kanske inte är baserade i dessa länder.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, så vi tror att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som BITINKA erbjuder, noterar vi att de inte riktigt ger information om att äga olika planer eller kontotyper.

Plattformarna att fungera som BITINKA erbjuder är: vi tror att Bitinkas egen plattform (BITINKA EXCHANGE).

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som BITINKA tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

BITINKA webbplats
BITINKA webbplats

BITINKA tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, förklaring av de finansiella produkter som BITINKA erbjuder, inte så mycket annat egentligen.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om BITINKA |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: bitinka.com

Telefonnummer: omnämnt

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på BITINKA <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att BITINKA-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (som Marshallöarna), när vi letade efter recensioner om BITINKA kunde vi hitta ett stort antal av negativa utvärderingar. Vi föreslår att du är försiktig. 

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om BITINKA? Vad har du upplevt?

 

 

 

Annonsera med oss

3 kommentarer om «BITINKA: Betyg och kommentarer»

 1. Peter svar

  De är tjuvar som de sprang iväg med mina pengar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Pedro, tack för din information om BITINKA. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *