Bux mäklare

Bitmax kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren BITMAX (även kallad bitmax4u.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Bitmax för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Bitmax ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det bitmax ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Safecap Investments Limited ('Safecap') LTD.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad på Cypern.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den regleras av CySEC.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Bitmax, vi märkte att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Baskonto, Silverkonto, Guldkonto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $300, kontoansvarig, ekonomisk plan.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $3.500, 1-2 hävstång, Senior FCA-mäklare, valutasignaler, teknisk utbildning.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $11.500, Hävstång 1-3, Senior FCA + Full AutoTrader-mäklare, Lågrisk Auto Trader, teknisk och grundläggande utbildning.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $25.000, 1-10 hävstång, Senior FCA + Daytrading-mäklare, kvartalsportfölj med låg risk, teknisk och grundläggande utbildning.

Bitmax-kontotyper
Bitmax-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Bitmax erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Bitmax tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Bitmax webbplats
Bitmax webbplats

Bitmax tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, marknadsanalys, handledning, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om BITMAX 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: bitmax4u.com

📞 Telefonnummer: +447520644393 (Whatsapp)

📧 E-post: har inte.

Du kanske undrar varför vi granskade Bitmax. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på BITMAX <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget BITMAX är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

 Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vi är försiktiga, eftersom det är en mäklare som trots att den är reglerad ligger i ett av de mest osäkra länderna för dessa aktiviteter, och när vi letar efter recensioner om Bitmax hittar vi många som är negativa och varna för den här mäklaren. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 tillade FCA BITMAX till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till warning️ FCA april 2021 varning

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Bitmax? Vad har du upplevt?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Bitmax: Betyg och kommentarer»

 1. carlos alberto martinez svar

  Jag lurades, jag letade efter ett sätt att få tillbaka pengarna

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack för att du kommenterade Bitmax. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.