bitnexltd recensioner

Analys om Bitnexltd

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera bitnexltd (kallas även med namnet: bitnexltd.com), Det handlar om en Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas Bitnexltd verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Bitnexltd ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Bitnexltd en säker webbplats? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • Bitnexltd nämner att vara en del av bitnexltd.
 • Angående din plats, företaget är baserat i Storbritannien enligt webbplatsen, även om det inte finns någon giltig information som bekräftar detta, tror vi att det är en falsk data.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Bitnexltd inte nämner någon reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Bitnexltd är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera typer av konton som erbjuds av BitnexltdI det här fallet ser vi att det erbjuder två olika typer av konton:

 • Starta konto: minsta initiala insättning 250 €.
 • Bronskonto: minsta initiala insättning5.000 €.
 • Silverkonto: minsta initiala insättning 10.000 €.
 • Guldkonto: minsta initiala insättning 20.000 €.
 • Platinakonto: minsta initiala insättning 50.000 €.
 • Exklusivt konto: minsta initiala insättning 100.000 €.

La plattform att fungera som Bitnexltd använder är: proprietär plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Bitnexltd tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

bitnexltd webbplats
Bitnexltd webbplats

Bitnexltd tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring om tjänsterna den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, FAQ-sektionen, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information bitnexltd

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: bitnexltd.com | cfd.bitnexltd.com
 • 📞 Telefonnummer: 442030972365
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]bitnexltd.com

Du kanske undrar varför vi granskar bitnexltd. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på bitnexltd

Avslutar detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att Bitnexltd-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha undersökt det, vi råder dig att vara försiktig, eftersom det är ett illegalt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom knep och fällor. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i maj 2022 FMA läggs till Bitnexltd till din lista bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till FMA-varningen maj 2022 ⚠️

UPPMÄRKSAMHET!: i november 2022 FSMA läggs till Bitnexltd till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till FSMA: s varning från november 2022 ⚠️


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Bitnexltd? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Bitnexltd: betyg och recensioner»

 1. pietro valentine svar

  Det här företaget lurade mig, var försiktig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Valentin Pietro, tack för att du kommenterar Bitnexltd. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från?
   Kommer du ihåg hur du kom över den här mäklaren från första början?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.